Şimdi Ara

Duracell Cef14 Pilli şarj cihazı 57.20 TL.Amazon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
6.297
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 dk da nasıl full şarj oluyor? Bence duracelle göre iyi fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane şarjlı pil 40 tl zaten.

ihtiyacınız varsa alın
  • bende 1350mah duracell ile 2500mah duracell var. ikiside Mouse da 30 gün gidiyor. 5 gün yok aralarında. yani pil şarjlı pilse zaten performansı belli. heleki duracell piller çok aşırı dayanıksız 50 şarj gören yoktur. kendi şarj aletide çok hızlı şarj ediyor 15 defa kendı şarj aleti ile şarj ettiğinizde artık uyarı yakıyor. kendi şarj aletleri çok kötü bende var 20 defa şarj etmemişimdir. öyle duruyor. hem bozuyor hemde 10 15 defa şarj olan pili artık hızlı şarj etmiyor. yavaş şarj aletleri on numara sağlıklı şarj ediyor. duracell pil almamaya gayret edin. orijinal şarj aletinide kullanmayın. adı var kendi yok.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    bence sizin mouse biraz sikintili. Ben de logitech siradan bir mouse var. Hergun is yerinde an az 8 saat kullaniyorum. Bimde satilan pil 3-4 ay gidiyor.
  • a101den 20tlye almıştım bir aralar. şuanda da pil lazım ekstra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kustumize

a101den 20tlye almıştım bir aralar. şuanda da pil lazım ekstra.
    slm uygun fiyata şarj edilebilir pil bulursanız haber edin hocam bana da lazım
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Ben GP 2700 lük pilleri şarj ediyorum. Zamanlayıcı olmadığı için önerilen bir şarj cihazı. Pilin dolduğunu kontrol edip şarjı kesiyor. Yanında gelen 1300 lük pilleri önermiyorlar. Yine duracell’in 2450-2500 lükleri ya da İkea da satılan Ladda marka pilleri öneriyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    C.F.L. HR-3U 3000 maH Şarjlı Kalem Pil Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/c-f-l-hr-3u-3000-mah-sarjli-kalem-pil-p-OFISCFLHR3U
  • 2 sene önce teknosa'dan 2 pillisini 14 TL almıştım, hala kullanıyorum sorunsuz bi cihaz,
    Paranın değeri kalmadı bu ekonomik gidişle 2 sene sonra 100 TL aşar şimdiden alın...
  • 50 liraya bunu almak mi 50 liralık bim in alkaline pilleri almak mi daha avantajlıdır sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Hocam baktığım kadarıyla kullandığınız mouse 1000 DPI değerinde (Vatan Bilgisayar-HB Bilgisi) yani çok inanılmaz bir değerde değil, verdiğiniz cevabın üslubu biraz sert olmuş -ben de şu an hatalı bakmış olabilirim düzeltebilirsiniz-. Şu an Logitech M280 kullanıyorum ve dört senede üç kez pil değiştirdiğimi hatırlıyorum microsft mouselar bu konuda biraz hovarda.
    Ürün güzel ancak şarjlı pil nerede kullanılır en çok bilemedim, pek ihtiyacım olmuyor sanırım.
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt
    hocam ışıksız teknoloji kullanan logitech ile bluetrack teknolojisi 1000dpi farklı logitech sıradan 900dpi ama bluetracklar sıradan 1000dpi değil. kağıt üzerinde ikiside 1000dpi gözükse de logitech işini doğru yapmıyor. biri vadettiği değerin çok altında diğeri çok üstünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

hocam ışıksız teknoloji kullanan logitech ile bluetrack teknolojisi 1000dpi farklı logitech sıradan 900dpi ama bluetracklar sıradan 1000dpi değil. kağıt üzerinde ikiside 1000dpi gözükse de logitech işini doğru yapmıyor. biri vadettiği değerin çok altında diğeri çok üstünde.
    Bilgi için teşekkürler hocam böyle bir şey olduğunu tahmin ettim o yüzden düzeltirsiniz demiştim zaten. Kısacası Logitech günlük kullanım ürünü Microsoft profesyonel kullanıma daha uygun bir ürün.
  • ben de aldım bakalım. kargoya verilmiş
  • Evde gündelik kullanım için güzel bir set, ihtiyacı olanlar kaçırmasınlar derim. Kapasitesi düşük diye düşünenler veya daha iyi bir pil seti almayı düşünenler ise amazon.com'dan Panasonic Eneloop pillerine baksınlar, neredeyse ülkemizdeki energizer, vb piller fiyatına satılmakta.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.