Şimdi Ara

Duo girme olayında MMR sınırı olmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k0gamer -- 14 Nisan 2014; 16:14:12 >

• Karsiyada ole elolarda adam geliyor dengeli zaten lolnexusdan mmr ortalamasina bakabilirsin mac baslarken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExceeDLife

Karsiyada ole elolarda adam geliyor dengeli zaten lolnexusdan mmr ortalamasina bakabilirsin mac baslarken

olay o değil, olay kendinden 2 lig düşük biriyle duo girip o adamı kendinden iyi adamların önüne koyunca oyunu cehennem etmeleri.

karşı taraf full gold2-3 bizdeki mmr ı duo girdiği plat denkliyor.

Silver 4 adamın karşısına gold 2 adam gelince üstüne fizz-ryze counteri olunca adam böyle apıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k0gamer -- 14 Nisan 2014; 16:14:35 >
  • Honda vardı mesela 100 mmr dan fazla fark oyunun dengesini bozacağı için 100 mmr altınızdaki kişiyle duo giremiyodunuz.

LoL sözde en popüler moba oyunu ama geride olduğu o kadar çok şey varki. Hala adam akıllı bir leaver/afk buster sistemi, mic desteği, kick sistemi v.s yok
  • metin2de bile vardi bunun gibi bisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar hak veriyorum.
  • taric ve luci nin w.l beni benden aldi geri de vermedi o derece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Duo arkadaş bulma
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Honda vardı mesela 100 mmr dan fazla fark oyunun dengesini bozacağı için 100 mmr altınızdaki kişiyle duo giremiyodunuz.

LoL sözde en popüler moba oyunu ama geride olduğu o kadar çok şey varki. Hala adam akıllı bir leaver/afk buster sistemi, mic desteği, kick sistemi v.s yok

belki oyunun amacı zevk almaktır?Hani arkadaşın düşüktür onunla birlikte ranked game'de ne yapabileceğini göstermek istiyorsundur?Bu kadar katı kurallara gerek yok.Gayet yerinde bütün herşey.
  • Oldu sizde herşeye sınır koydurcaksınız elinizde olsa.İsteyen istediğiyle girer oyuna sistem mmr ları eşitliyo zaten 2 takımın.Bi takımda 1 plat 4 silver varsa diğer takımada en kötü 2 gold 3 silver atıyo gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck* -- 14 Nisan 2014; 2:20:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

quote:

Honda vardı mesela 100 mmr dan fazla fark oyunun dengesini bozacağı için 100 mmr altınızdaki kişiyle duo giremiyodunuz.

belki oyunun amacı zevk almaktır?Hani arkadaşın düşüktür onunla birlikte ranked game'de ne yapabileceğini göstermek istiyorsundur?Bu kadar katı kurallara gerek yok.Gayet yerinde bütün herşey.

O kişinin zevki diğer 8 oyuncununki oyun zevkini baltalıyorsa almayı versin o zevki hocam. Gitsinler normal atsınlar. silver arkadaşımda var diamondda var ama pre girmiyorum hiç biriyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Buck*

Oldu sizde herşeye sınır koydurcaksınız elinizde olsa.İsteyen istediğiyle girer oyuna sistem mmr ları eşitliyo zaten 2 takımın.Bi takımda 1 plat 4 silver varsa diğer takımada en kötü 2 gold 3 silver atıyo gibi.

mmr eşitliyor ama oyunun dengesi bozuluyor. Bi takımda 2 plat 2 silver 1 gold. Diğerinde 5 gold varsa, o iki silver arada ekmek oluyor feedliyorlar ve premade i olmayan takım kazanıyor. Bin defa başıma geldi size hiç olmadı mı gerçekten?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

quote:

O kişinin zevki diğer 8 oyuncununki oyun zevkini baltalıyorsa almayı versin o zevki hocam. Gitsinler normal atsınlar. silver arkadaşımda var diamondda var ama pre girmiyorum hiç biriyle

ben arkadaşımla oyuna giriyorum bazen gold5 o yok boostluyorsun efenim yok bişey yapıyorsun abi kasmıyorum zaten o kadar onlarla oynarken gayet rahat oynuyorum supp falan seçiyorum.Acımasız olmak istemem gençlere karşı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Buck*

Oldu sizde herşeye sınır koydurcaksınız elinizde olsa.İsteyen istediğiyle girer oyuna sistem mmr ları eşitliyo zaten 2 takımın.Bi takımda 1 plat 4 silver varsa diğer takımada en kötü 2 gold 3 silver atıyo gibi.

mmr eşitliyor ama oyunun dengesi bozuluyor. Bi takımda 2 plat 2 silver 1 gold. Diğerinde 5 gold varsa, o iki silver arada ekmek oluyor feedliyorlar ve premade i olmayan takım kazanıyor. Bin defa başıma geldi size hiç olmadı mı gerçekten?

Haklı olabilirsin ama böyle bi şeyin engellenmesi aşırı saçma olur.Ben kendinden örnek veriyim sana kendim platım genelde duo girdiğim arkadaşım silver.Ben arkadaşımın benden düşük seviyede olmadığını düşündüğüm için gönül rahatlığıyla giriyorum yani onunla oyuna.Ki bana göre TR de plat oyuncuyla silver oyuncu arasında gıdım fark yok, ego dışında.

• Korktum bi an benim diye :D Bende bugün bronz 5 bi arkadasimla gireyim dedim. Mid jungle yaptik. Ryze ile 5v1 atiyordum konuyu gorunce ifsa ettiler sandim degilmis devam

• Kesinlikle haklısın. Burdan tavsiye verelim. Geçen gold5 support ile giren dia2 vardı. Bot pre.  Duo girme olayında MMR sınırı olmalı.

0-6-0 support
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.