Şimdi Ara

Dünyayı yok etme birliği kuruyorum beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi örgüt oluşturuyorum. 1-2 yıl içinde dünyayı komple yok edebilecek bir düşüncem var. Ama bu süre içinde durmadan birlikte çalışmalıyız. Böbrek değildir. Karargahımız hazır. Neler yapcağımız belli. Atom bombası yapmıyoruz veya fizik okuyo olmanıza gerek yok herkes yapabilir. 32 kişilik bir grup başlangıç için yeter diye düşünüyorum şuan. Katılan kişilerin marmara bölgesinde olması iletişim ve ulaşımı kolaylaştıracaktır. Operasyona katılmak isteyen 32 kişi bekliyorum beyler katılmak istiyorum yazmanız yeterli isminiz buraya yazılıcaktır. Kadroyu oluşturduğumda hepinize birer nanosuit kargoluyorum burdan.

1-Drummer07 --> Dünya-polit operasyonunu başlatan kişi

2-AnminisTraktor --> Rütbesi ilerleyen zamanlarda değerlendirilecek asker.

3-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 21 Ağustos 2014; 11:40:29 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz kardes benide ama dünya petrollerrinin %50 sini alırım birde Rusya'dan toprak isterim pozisyon farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortamı yatırırsan gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnminisTraktor

yaz kardes benide ama dünya petrollerrinin %50 sini alırım birde Rusya'dan toprak isterim pozisyon farketmez

Amaç dünyayı patlatmak sen toprak istiyon ben anlamadım bu işi Neyse yazıyorum testi geçtin kardiş

quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

Sigortamı yatırırsan gelirim.

Pek mümkün değil bro kusura bakma. Yazamıyorum. Konu ciddidir. Nanosuit olayında biraz salladım da çok ciddi kaçmasın konu silinmesin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 21 Ağustos 2014; 11:39:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.