Bildirim
Dünyayı uydudan canlı izleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
www.earthcam.com -
ohaa oyLe biRsey mumkun mu -
Kardeş bu mümkün ama ancak İstihbarat Birimleri Bu kadar kontrol edebilir..
Mit'te çalışan bir dostumuz vardı aynen şöyle dedi Uyduyla istediğimiz kişinin cebindeki sigaranın markasını tespit edebiliriz..... -
Ne MITi ya..O aletlerin hepsi FBI tarafindan kullanilmakta turkiyede oyle bir sistem yok mitci sallamasin -
quote:
Orjinalden alıntı: BandeezGoneWild
Ne MITi ya..O aletlerin hepsi FBI tarafindan kullanilmakta turkiyede oyle bir sistem yok mitci sallamasin
nerden biliyorsun? -
@BandeezGoneWild, FBI ne biliyo musun? -
Turkiye ve boyle bi teknoloji sence ne kadar mantikli turkiye uzaya uydu gonderecek ki ONCE uyduyu yapacak peh -
1-Yapmadığını nerden biliyosun? Tübitak şu anda Casus,haberleşme ve gözlem uyduları konusunda çalışmalar yapıyor ve 1 tanesi yörüngeye fırlatıldı dihye hatırlıyorum ben...
2-Sen daha FBI ne onu bilmiyorsun, ama onları örnek veriyorsun...
3-Sen daha kendi ülkenin ürettiği teknolojilerden habersizsin.... -
Uzatnayin hersey ortada.neyle neyi karsilastiriyosunuz haberiniz yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Troy -- 13 Haziran 2006; 20:03:36 > -
BandeezGoneWild ;
İnsan kendi ülkesini küçük görürmü hiç, bu söylediklerinden utanmalısın. -
Kucuk gormek deil gercekleri gormek denir..Tekrar cvp yazmayacaim uzatmaya gerek yok.. -
bu söylediklerin kendi gerçeklerin , Türkiye'nin değil. -
quote:
Orjinalden alıntı: erhancopur
bu söylediklerin kendi gerçeklerin , Türkiye'nin değil.
turkıye cok guclu bi ulke... -
quote:
Orjinalden alıntı: neptunus
quote:
turkıye cok guclu bi ulke...
ben aksini söylemiyorum zaten -
ehehe bizim kocaeli'de 2 tane kamera var cillop izliyorum
ayrıca zannediyorum her ile böyle birşey gelir;
http://www.kocaeli.bel.tr/tr/infoservices.asp?islem=cam -
quote:
Orjinalden alıntı: BandeezGoneWild
Ne MITi ya..O aletlerin hepsi FBI tarafindan kullanilmakta turkiyede oyle bir sistem yok mitci sallamasin
Mitde sana Haber Verecekti... Aa Ben Yaptımda... Halka Arz Edeyim,ÖZelleştiriz Die Töbe Yha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 13 Haziran 2006; 23:29:25 > -
quote:
Orjinalden alıntı: neptunus
quote:
turkıye cok guclu bi ulke...
Tabi güçlü olur hayvan gibi herşeyden vergi beleş asker tüm yönetim devlette olsun okadar demi hiçbiryere yatırım yok. -
Son 5 yıldır Türkiye askeri haberleşmedeki kriptoçiplerini kendisi üretmektedir. Ve ABD dahil hiçbir ülke tarafından çözülememiştir. Çuval geçirme olayı da bu kriptoçiplerdeki şifrelerin çözülememesi sonucu meydana gelmiştir. Bilmeyenler sallamasın. Referansım, Türkiye'nin yarı iletken teknolojisindeki en yetkili ismidir. Benim hocamdır kendisi. Bilen bilir zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X