Şimdi Ara

Dünyayı kandıran Türk..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyaca ünlü sinema sitesi 'imdb'de LOST dizisinde rol alacağını yazarak dünya basınını bile tufaya getiren 15 yaşındaki Türk öğrenci bir anda ünlü oldu

LOST dizisinin 5'inci sezonunda bir Türk oyuncunun rol alacağı haberi fos çıktı. Dizide oynayacağı söylenen 15 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Deniz Efe Açıkgöz'e AKŞAM ulaştı. Açıkgöz, ABD basınının kaynak gösterildiği haber nedeniyle günlerdir hem Türk hem dünya basınının peşinde olduğunu söyledi. Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde yaşayan Açıkgöz herkesi peşinden koşturan yanlış anlamayı ise şöyle anlattı: Sinemaya büyük ilgi duyduğum için 'imdb' adlı sinema sitesindeki blogumda hayallerimi yazıyordum. Ancak site yöneticileri çok titiz davrandığı için bunları yayına almıyordu. 10 gün önce, LOST'un 26 Mart'ta yayımlanacak bölümünde oynayacağımı, daha önce 'Hatırla Sevgili' ve ABD'de yayımlanan 'What I like about you' gibi dizilerde de rol aldığımı anlatan yazım gözden kaçmış olmalı ki yayına girdi. Siteye giren bir gazeteci de bunu gerçek sanıp haberleştirmiş...

LOST'ta oynayacağı haberlerinden sonra basının ilgi odağı haline geldiğini anlatan Açıkgöz, 'Google'a adım yazıldığında, artık 30 bini aşkın sonuç çıkıyor. Facebook'ta, sadece bir haftada 900 kişi kendisini arkadaş olarak onaylamamı bekliyor. Bu noktaya gelineceğini tahmin bile edemezdim. Kötü bir niyetim yoktu' dedi. (Ender TÜRKKAN / Akşam)

• ahahahahaha
  • zuahaha
  • Hadi bi forum olarak biz de yapalım.
  • harbi oha
  • DEMİŞTİM
  • ne diyelim yeni cem uzanlar yetişiyor oda motorola ve amerikaya aynı şeyi yapmıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyayı Kim Yönetiyor?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Puahahahah Helal olsun valla.İsmail Er Tarzı Netten haber kovalayanların yapacağı iş bu kadar olur.
  • hadi face bookunu ekleyip sapık mesajlar atalım
  • vay ziya
  • buna iyi bi sopa lazım.
  • ekşideki bir yorum

Deniz Efe Açıkgöz

quote:

zaten gerçekten dizide oynasaydı da pek bir işe yaramayacaktı. zira hepimiz biliyoruz ki çok zaman geçmeden benjamin linus tarafından öldürülecekti.

• züper bende denijemm
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasimsek06

ne diyelim yeni cem uzanlar yetişiyor oda motorola ve amerikaya aynı şeyi yapmıştı

Amerika bize yapacagına biz yapsak daha iyi xD

• edwird olmasın bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 28 Şubat 2009; 14:38:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.