Şimdi Ara

Dünyaya Gelme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar galiba cem yılmaz in dedigi gibi insan binlerce spermden tek dunyaya geliyor

Bu bira komik degil mi???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nesi komik ya da ilginc? Ayrıca binlerce değil milyonlarca. Ha o sperm, neden benim diye soruyorsan, şu an bilincli olmanı sağlayan cok daha düşük olasılıklar bir araya geldi. Bir araya gelmemis olsaydı zaten sen "neden?" diye soramazdın. Buna antropik ilke diyorlar. Komik, ilginc ya da vay beeeeeee diyecek bir sey yok. Gayet normal bir sey. Milyonlarca spermden yarışı kazanabilen yumurtayı dölledi.. Hic komik değil..

Not: O elemana neyin komik geldigini de anlayabiliyorum elbette. Yarışı kazanan sperm = ben şeklinde bir bağlantı kuruyor, fakat o sperm hücresinden başka bir sperm denk gelseydi, bilincin aynı bilinc olmayacagına dair yani o kişi olmayacagına dair bir kanıt yok. Başka bir sperm denk gelseydi, belki yine aynı bilinc oluşacaktı ya da oluşmayacaktı. "Ben kazandım hihohoo cohhh gomikkk" diyor. Bence komik olan şey sadece cehalet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Nisan 2026; 7:32:25 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.