Şimdi Ara

Dünyanın Yaşayan En Zeki 10 İnsanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
3
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khione

Bill Gates gelmiş geçmiş en zeki insandır Konu kilit üye ban forum silinebilir

Sesli güldüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

9 erkek 1 kadın.

Grup şov
  • quote:

Orijinalden alıntı: PORTOSS.

eminim yazdigindan sen bile birsey anlamamissindir ve yazdiginin bir sacmaliktan ibaret oldugunun farkindasindir

Anlaşılmayacak bir şey yok.

Müslümansan kafana göre, HZ Muhammed'in en zeki insan olduğunu düşünmeyebilirsin zorlama yok.
    Fakat Ateistsen sana göre Kur'an-ı Kerim'i HZ Muhammed yazdı bu yalanları(haşa) o uydurdu.O zaman kabul et ki 1400 yıl sonra bile milyonların inandığı , uğrunda insanların öldüğü bir yalanı uyduran adam zekidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

IQ tam olarak neyi ölçüyor. Hizli dusunebilmeyi mi beynin ne kadarini kullanabildigini mi yoksa farkli bir seyi mi.

Soruya cevap yok mu :D bende merak ettim
  • 8-9 yaşlarımda doktor benim IQ'umun 100 olduğunu söylemiş açıkçası normal insanım tabi sonradan ne oldu bir bilgim yok fakat aşırı tembel olduğum gerçeğini kimse değiştiremez.
  • Evil.Blade kullanıcısına yanıt
    Nasıl düşündüğüne bağlı,bir aptalla normal insan aynı şekilde düşünemez. Dahiler ise apayrı bir biçimde düşünür. Bunun beyninin ne kadarını kullanıldığı veya diğer şeylerle ilgili değil

ALS hastası Stephen Hawking zaten çoğu becerisini kaybetti. Fakat yine de Dünya'nın en zeki adamıdır kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrgll

quote:

eminim yazdigindan sen bile birsey anlamamissindir ve yazdiginin bir sacmaliktan ibaret oldugunun farkindasindir

Müslümansan kafana göre, HZ Muhammed'in en zeki insan olduğunu düşünmeyebilirsin zorlama yok.
    Fakat Ateistsen sana göre Kur'an-ı Kerim'i HZ Muhammed yazdı bu yalanları(haşa) o uydurdu.O zaman kabul et ki 1400 yıl sonra bile milyonların inandığı , uğrunda insanların öldüğü bir yalanı uyduran adam zekidir.

Kardeş öyle düşüneceksek geri kalan 348723789478923 dinin yaratıcılarıda dünyanın diğer en zeki insanları.

•  Dünyanın Yaşayan En Zeki 10 İnsanı

En zeki insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

quote:

Kardeş öyle düşüneceksek geri kalan 348723789478923 dinin yaratıcılarıda dünyanın diğer en zeki insanları.

348723789478923 dinden şu ana kadar değiştirilmemiş ve hala bulunan kaç din var ki?

• Listede Ben yokum yalan bunlar hep
  • listede bi umut türk aradım ama çıkmadı
  • ilk defa iq testi yaptım 13 dakikada bitti sonuç 140 gerçeği yansıtmıyor. Sadece matematikle ticarete basıyor kafa
     Dünyanın Yaşayan En Zeki 10 İnsanı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

quote:

348723789478923 dinden şu ana kadar değiştirilmemiş ve hala bulunan kaç din var ki?

Kardeş değiştirilmemişini bilmem ben. Ortada değiştirilip değiştirilmediğini tartışmıyoruz. Bunu öne süren adam da değiştirilmediği için öyle olduğunu söylemiyor. Ayrıca sen çok yanlış gelmişsin biz çok farklı bir şey konuşuyoruz. Hala bulununadını da bilmem. 1500 yıldır olan bir din İslamiyet.
    Pagan dinleride bu kadar veya bundan daha uzun yıl yaşadı. Hinduizm hala var. Budizmin geçmişide bi bu kadar. Muhtemelen diğer dinlerde bu kadar belki daha uzundur. Şintoizm bilmemne vs vs.

• ATATURK EN ZEKI TURKTUR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi erkek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aslında çok zeki çocuktum,2 yaşımda 3 dil konuşuyordum.Babam beni 4 kere havaya atıp 3 kere tutunca kafa üstü düşmüşüm.
  • kasparov bilgisayara ilk kez oynadiginda kaybetmedi.yanlis hatirlamiyorsam bilgisayara karsi ilk oynadiginda kazandi akabinde ibm bilgisayari gelistirdi ve kasparovu tekrar davet etti.finale yakin olan oyunlarin birinde kasparov yaptigi bir hamle sonrasi makinenin yapmasi gereken hamleyi yapmamasi sebebiyle itiraz etti.(makinenin basinda olmayan birinin makineye mudahale ederek aslinda makinenin yapmasi gereken hamlenin disinda bir hamle yaptirdigini eger makinenin kendi hamlesini yapmis olsaydi maci 15-20 hamle sonra kazanca goturdugunu belirtti.

yani kisaca adam oyunda makineyi analiz edip ona gore yapay zeka gelistirebilecek duzeyde

• Bordo_BERE kullanıcısına yanıt
    Biz de ilkokulda okulda 1. Olduk diye sevinirdik işte

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

9 erkek 1 kadın.

aynen benimde dikkatimi çekti genel olarak acaba erkekler daha mı zeki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.