Şimdi Ara

Dünyanın ilk Snapdragon 805 yongasetli akıllı telefonu : Galaxy S5 LTE-A (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wRedzus

Bu devirde telefon alınmaz kardeşim! Her ay yeni bir telefon çıkartıyorlar. Telefon çokluğu olunca da belli bir süre sonra telefonlara destek kesiliyor ve kullanıcı mağdur oluyor! Nerede çokluk orada b*kluk demişler!

Çıkartmıyorlar, samsung çıkarıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Backstreet

Yahu akil var mantik var,bu cihaz satilsa satilda sadece kendi ulkesin de satilir....Galaxy S5 alanlar diye yorum yapanlar,okullar Kapandi tabi :)))

S4 lte-a avrupada satıldı, bu da böyle olur.

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Yahu akil var mantik var,bu cihaz satilsa satilda sadece kendi ulkesin de satilir....Galaxy S5 alanlar diye yorum yapanlar,okullar Kapandi tabi :)))

Ne zaman uretildi ve satisa sunuldu? S4 ciktiktan sonra?

Bu telefon ulkesinde satilir bence..Ayrica satilsa bile sene sonuna dogru satilir..S4 Lte'de oldugu gibi..S6 cikmadan 3 ay once falan..Prime'de cikacakti Haziran'da...

quote:

quote:

Ne zaman uretildi ve satisa sunuldu? S4 ciktiktan sonra?

Bu telefon ulkesinde satilir bence..Ayrica satilsa bile sene sonuna dogru satilir..S4 Lte'de oldugu gibi..S6 cikmadan 3 ay once falan..Prime'de cikacakti Haziran'da...

http://www.sammobile.com/2013/09/04/deutsche-telekom-bringing-galaxy-s4-lte-a-with-snapdragon-800-to-germany/

Almanyada var, fransada da olabilir, ondam emin değilim. Baska ülkelere de kesin gitmiştir

Edit: Az söylemişim avustralya, avusturya, çek Cumhuriyeti, fransa, hollanda, almanya, yeni zellanda, Norveç, Singapur, İsveç , İspanya ve ingilterede(bir kaç yer daha var ama oralari ben de bilmiyorum, sammobileda firmware bölümünde unknown yaziyor) de satışa sunulmuş. Lafim size degil umarim sadece korede sunulacak, s5 alanlara bir şey olmayacam diyenlere güzel bir kapak olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 18 Haziran 2014; 23:13:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sasaki Kojiro

quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

Yarın 805li S5 Prime çıkıyormuş bence onu bekleyin

2 konuda yanıldın.

İlki S5 Prime değil "S5 LTE-A Special Eidtion" çıkıyor.
    İkincisi ise yarın değil bugün çıktı ortaya.

Samsung'u seviyorum, çünkü bizi hiç yanıltmıyor.

Headshot

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• S5 alanların telefonları eskidi böylece haydi 805 li S5 e geçin.

Orijinalden alıntı: Sasaki Kojiro

quote:

Yarın 805li S5 Prime çıkıyormuş bence onu bekleyin

2 konuda yanıldın.

İlki S5 Prime değil "S5 LTE-A Special Eidtion" çıkıyor.
    İkincisi ise yarın değil bugün çıktı ortaya.

Samsung'u seviyorum, çünkü bizi hiç yanıltmıyor.

Kardeşim yeminlen 10 kere okudum mesajında ki olayı çözemedim lan, kafanız güzel sırf yorum yazmak için yazmayın şuraya Altta bir dalaylamada senin mesajı beğenmiş, hangi adamlarla aynı forumlarda yazıyoruz yarabbi

Mesajımın yarın bir model çıkacak kısmı ironiydi, onu ciddiye alıp yazmanı geçelim de, ironi de olsa benim meselem "S5 Prime" denilen cihaz metal kasa ile gelecek, veya metal kasa ile geleceği iddia ediliyor, bu LTE-a fırtınasında bahsettiğin LTE-A Special Edition metal kasa ile geliyorsa amenna.

Ha katıldığım bi nokta var, Samsung hiçç bir zaman yanıltmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illustrious. -- 23 Haziran 2014; 14:09:05 >

• kasa s5 ile aynı .ikiside 5,1 donanım dışında hiç farkları yok.ekranın kenarları 1,8 mm ye düşmüş değil. s5 de ne ise bundada aynı.o zaman samsung s5 prime adında aynı donanımlı 5,3 inçlik ,ekran kenarı 1,8 mm ye düşürmüş ve arkası fırçalanmış metal görünümlü telefonunuda eylülde çıkarabilir arkadaşlar .fiyat bence çok pahalı 920 dolar uçmuşlar..

yukarıda yazdıgım gibi
    galaxy f de çıkarsa 3 ayda bir amiral modellerini revizyon yapıp satmalarına resmen yuh demek lazım. s5 alanlara yazık olmuş durumda .s5 4 ay sonra çıkarsaydın be adam bu şekilde de insanları madur etmeseydin.bu konuda iphone helal olsun.onca para verenleri madur etmiyor. s5 çıktıgı zaman 3 ay önce avea, vodofone yada turkcell den s5 alanlar 24 ay yada 36 ay şimdi demez mi 36 ödeyeceğim keşke 4 ay daha bekleseymişim diye.samsungu seviyorum ama bu işin arkasında kim varsa samsungdan atmak lazım.amiral modeli alan insanlarla bu sene resmen dalga geçiyor.rezillik bu :)) o zaman note 4 çıksın 801 ile 3 ay sonra 805 li .2 ay sonrada fırçalanmış metal görünümlü kenarları inceltilmş modelini çıkarsınlar

yazık bu insanlara samsung u kim yönetiyorsa hakketten bu işin çılgını çıkardılar.model çıkarırsında amiral modellerini böyle ezmezsin kardeşim.fındık kadar beyin yok samsungu yönetenlerde.ben s5 alsaydım çok kızardım bu işe...s5 lte modelini aldıktan sonra eylülde de prime çıkarsa s5 lte modelini alanlarda kızması lazım samsunga :))resmen rezillik bu iş.

samsungun metal kasa telefon cıkaracagını sanmıyorım her sene aynı tenare .ama hep plastik cıkarıyor.çıkarsa cıkarsa lg gıbı fırcalanmıs plastık cıkarır arkadaşlar.plastiğe karşı değilim ama her sene metal kasa cıkaracak denılıp, çıkmamasıda ilginç.komedi gibi, bence samsung plastikten vazcaymaz.sar değeri ve ısınma problemi daha az oluyor ve çok daha ucuz maliyetli oluyor.... metal ancak samsung yönetimi değişirse çıkar gibime geliyor.o zamanda 920 dolar yerine 1200 dolar ister bunlar :)

s5 alacagım ama şimdi lte modeli çıktı .daha önce s4 de de çıkarmış ama bence bu kadar pahalı telefon alan insanları 3 ayda bir en pahalı modeli aldıgına pişman etmemesi lazım.3 ay sonra prime da cıkabilir.onca para vereceğim.prime mı beklemek lazım yada hiç sevmediğim iphone 6 -4,7 inç alacagım 1 sene boyunca en azından amiral modeli alıp dalga geçilmiş olmam diye düşünüyorum.s5 fiyatları çok ucuzlar mı acaba .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainman76 -- 19 Haziran 2014; 3:39:42 >

• quote:

Kardeşim yeminlen 10 kere odumum mesajında ki olayı çözemedim lan, kafanız güzel sırf yorum yazmak için yazmayın şuraya Altta bir dalaylamada senin mesajı beğenmiş, hangi adamlarla aynı forumlarda yazıyoruz yarabbi

Mesajımın yarın bir model çıkacak kısmı ironiydi, onu ciddiye alıp yazmanı geçelim de, ironi de olsa benim meselem "S5 Prime" denilen cihaz metal kasa ile gelecek, veya metal kasa ile geleceği iddia ediliyor, bu LTE-a fırtınasında bahsettiğin LTE-A Special Edition metal kasa ile geliyorsa amenna.

Ha katıldığım bi nokta var, Samsung hiçç bir zaman yanıltmıyor

Sakin ol şampiyon. Ben de ironi yaptım. Anlayamadıysan sor cevaplayalım, hemen liseli muhabbeti çekme. Yaratıcı ol.

Ayrıca "kafanız güzel sırf yorum yazmak için yazmayın şuraya" demişsin ama senin yazdığın ilk alıntıladığım mesajda sırf mesaj yazmak için yazılmış gibi duruyor senin kriterlerine göre. Çok ulvi bilgiler içermiyor gibi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasaki Kojiro -- 19 Haziran 2014; 3:04:55 >

• 2.5 yıldır galaxy s2 kullanıyorum eskidiğini hiç düşünmedim.

• Hayır benim söylemek istediğim başka bir konu..Satılır diyelim de hemen değil..Yıl sonu falan s6 öncesi satışa sunuyorlar...S4 800 Snapdragon Lte'de öyle oldu, Galaxy Note 3 Neo falan öyle oldu..Yani gelir de çok geç gelir Avrupa'ya...O yüzden S5 alanların handikapı olmaz bu durumda...Galaxy S5 Prime dediler..Haziran'da vs Daha cihaz yok ortada..Söylentilerden ibaret..

Samsung Avrupa pazarına böyle bir yanlış yapmaz...Ancak telefon çıktıtan 8-9 ay sonra anca satarlar bu taraflara....

Hayır benim söylemek istediğim başka bir konu..Satılır diyelim de hemen değil..Yıl sonu falan s6 öncesi satışa sunuyorlar...S4 800 Snapdragon Lte'de öyle oldu, Galaxy Note 3 Neo falan öyle oldu..Yani gelir de çok geç gelir Avrupa'ya...O yüzden S5 alanların handikapı olmaz bu durumda...Galaxy S5 Prime dediler..Haziran'da vs Daha cihaz yok ortada..Söylentilerden ibaret..

Samsung Avrupa pazarına böyle bir yanlış yapmaz...Ancak telefon çıktıtan 8-9 ay sonra anca satarlar bu taraflara....

Bence de dediğiniz gibi olur ama hemen de çıkartabilirler başka pazarlara, bilemeyiz artik. Ne planlıyorlar? Belki g3ün satışlarını böyle baltalayacaklar.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 19 Haziran 2014; 12:16:34 >

quote:

Orijinalden alıntı: wRedzus

Bu devirde telefon alınmaz kardeşim! Her ay yeni bir telefon çıkartıyorlar. Telefon çokluğu olunca da belli bir süre sonra telefonlara destek kesiliyor ve kullanıcı mağdur oluyor! Nerede çokluk orada b*kluk demişler!

Çıkartmıyorlar, samsung çıkarıyor :)

Samsung'u kast ettim zaten. Samsung konusu olduğu için mesajıma samsung'u ekleme gereği duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SteveMeade

S5 alanlara geçmiş olsun 2 ayda telefonları eskidi

En iyisine sahip olma tribinde olanlara bayılıyorum. Adam en yeni modeli alıyor daha yenisi çıkınca üzülüyor
    Yav arkadaş senin elindeki telefonun özellikleri işini görüyor mu ona bak. Sana ne başkası daha iyi telefon kullanıyorsa.
    En iyi telefonu kullanana para mı veriyorlar yoksa benim bilmediğim başka şeyler mi bilemedim şimdi.

• Samsung ne zaman günde bir tane telefon çıkarttı ozaman alacağım.

Bu nedir herseye bir telefon.

• çok ayıp Samsunga, adamların ülkesindeki en büyük operatör LTE-A hizmeti vermeye başladı diye buraya gelip forumdan onay almadan LTE-A destekleyen telefon çıkartmışlar... Siz telefonumun daha iyisi çıktı diye üzülmeyin diye kimse kullanamasın dimi LTE-A
    DELL INSPIRON 15 CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB -1TB+256 SSD-GTX1050Tİ 4GB-15.6"W10 - &gt;&gt;&gt;&gt;
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.