Şimdi Ara

Dünyanın ilk Snapdragon 805 yongasetli akıllı telefonu : Galaxy S5 LTE-A (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Sasaki Kojiro

quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

Kardeşim yeminlen 10 kere okudum mesajında ki olayı çözemedim lan, kafanız güzel sırf yorum yazmak için yazmayın şuraya Altta bir dalaylamada senin mesajı beğenmiş, hangi adamlarla aynı forumlarda yazıyoruz yarabbi

Mesajımın yarın bir model çıkacak kısmı ironiydi, onu ciddiye alıp yazmanı geçelim de, ironi de olsa benim meselem "S5 Prime" denilen cihaz metal kasa ile gelecek, veya metal kasa ile geleceği iddia ediliyor, bu LTE-a fırtınasında bahsettiğin LTE-A Special Edition metal kasa ile geliyorsa amenna.

Ha katıldığım bi nokta var, Samsung hiçç bir zaman yanıltmıyor

Sakin ol şampiyon. Ben de ironi yaptım. Anlayamadıysan sor cevaplayalım, hemen liseli muhabbeti çekme. Yaratıcı ol.

Ayrıca "kafanız güzel sırf yorum yazmak için yazmayın şuraya" demişsin ama senin yazdığın ilk alıntıladığım mesajda sırf mesaj yazmak için yazılmış gibi duruyor senin kriterlerine göre. Çok ulvi bilgiler içermiyor gibi sanki.

Ben sakinim kardeşim sen sakin ol. Liseliye çektiğim yok, sen öyle kavrıyorsan benim yapabileceğim bir şey yok. Yaratıcı ol demiş birde. Alakayı çözebilen beri gelsin..
    İroni yaptım diyorsun ya, benden sana tavsiye sen bir daha ironi yapma, sıvıyorsun. Malacımısın yoksa

Ulvisini mulvisini boşver, sende ki dil başka, bende ki başka.. Hadi kendine iyi bak..

• Nasılda çıldırıyorsunuz Olm elinizdekinin kıymetini bilin az hemen bağırıp çağırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakalsız mümin -- 23 Haziran 2014; 14:40:02 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.