Şimdi Ara

DÜNYANIN İLK 3 BOYUTLU BİLGİSAYARI 1499 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 83 dogumluyum biz ilkokula giderken bile 3 boyutlu gözlükler vardı sağ tarafı farklı renk sol tarafı farklı renk çizgi film fln seyrettirirlerdi aslında 3d neden bukadar geç kalındı anlamışda değilim...

okula gitmezken bile böle küçük kutular olurdu maket tv ler tek gözünü kapatıp tek gözünle bakardın içinde manzara fotoları fln 3 boyutluydu:)

nette 3 boyutlu gözlük yapma tarifleri bilem var...

ekran 2 boyut oldugu sürece görüntü 3 boyut olsada heycan vermez...evet teknoloji 3 boyuta kayıyo ama 2 boyut ekranlı ekranlarda 3 boyutlu görüntüye değil gerçek 3 boyutlu ekranlar tv ler çıkmak üzere:)
  • Özetlemek gerekirse dön dolaş aynı yol ama kazanan her zaman büyük sermaye ve büyük reklam...Hayırlı işler dilerim her sermayeye...kolay gele...
  • 3 boyutlu filmler özel çekim teknikleri ile birden farklı açılarla çekiliyor diye biliyorum,
    ve masraflı haliyle 2d den
    ama benim el kameramla çektiğim görüntüleri bile derinliklerini algılayıp 3d haline getiriyormuş,
    bana kalırsa tamamen uydurma ve göz boyama.
  • kofti 3d bunlar.. 3d izlemek , oynamak istiyorsanız parasını verip sağlam şeyler almak zorundasınız.. bu monitörde 3d nasıl oluyormuş..
  • Ya yazılımsal 3D işte. Yani zaten başka yolu olmaz. 3D için farklı açılar gerekli bir kere.

Teknosa da Fuji nin 3D Fotograf makinesini gördüm. Harika ya yanında da 3D çerçeve veriyorlar hediye olarak. Param olsa alırdım valla.

Günahı 3000TL cik.

O paraya gider iki tane makine alır yan yana japonlarım. Gerisi zaten bilgisayar işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 24 Ocak 2010; 13:54:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Ya yazılımsal 3D işte. Yani zaten başka yolu olmaz. 3D için farklı açılar gerekli bir kere.

Teknosa da Fuji nin 3D Fotograf makinesini gördüm. Harika ya yanında da 3D çerçeve veriyorlar hediye olarak. Param olsa alırdım valla.

Günahı 3000TL cik.

O paraya gider iki tane makine alır yan yana japonlarım. Gerisi zaten bilgisayar işi.

koptum yaa.klasık turk mantıgı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Ya yazılımsal 3D işte. Yani zaten başka yolu olmaz. 3D için farklı açılar gerekli bir kere.

Günahı 3000TL cik.

koptum yaa.klasık turk mantıgı.

Sen hangi millettensin birader. Kendimizi aşağılamaktan vazgeçsek diyorum. Eleştirilerimizi daha uygun argümanlar kullanarak yapabiliriz.

• gözlükle seyrediliyorsa bunun için özel PC olması gerekmezki medyanın çift özel filtreli kamerayla çekilmiş olması yeterli. bende gözlüksüz 3 boyutlu gösteren pc var. hem bunlar yeni şeyler diilki. kütüphanelerde bulursunuz 30 sene önceki tarihte bizler tarafından basıldı ordan okusalardı daha önce yaparlardı TV de 3 boyutlu görsel nasıl yapılır diye, gözlüklü ve gözlüksüz anlatımları mevcuttur.
    olgun.kadri@hotmail.com
  • gözlükle seyrediliyorsa bunun için özel PC olması gerekmezki medyanın çift özel filtreli kamerayla çekilmiş olması yeterli. bende gözlüksüz 3 boyutlu gösteren pc var. hem bunlar yeni şeyler diilki. kütüphanelerde bulursunuz 30 sene önceki tarihte bizler tarafından basıldı ordan okusalardı daha önce yaparlardı TV de 3 boyutlu görsel nasıl yapılır diye, gözlüklü ve gözlüksüz anlatımları mevcuttur.
    olgun.kadri@hotmail.com
  • Neler göreceğiz bu dünya gözüyle...
  • aralık ayı chip dergisi de 3 boyutlu gözlük vermişti ve verdiği fotografları ve videoları standart bir bilgisayarda açınca 3 boyutlu görebiliyordun.
  • Zeki Müren de bizi görecek mi??
  • son 2 aydır çok duyuyorum bu 3 boyut lafını yok lcd si yok televizyonu... bence fos bi teknoloji...
  • Çok kofti bir reklam ve fırsat 40$ lik yazılımı yükleyip gazlamaya çalışmışlar yazık be.
  • acaba bahsi geçen laptop ın lcd ekranı 120 hertz mi bilen yok mu? eğer değilse normal lcd ise hiç bir espri yok, ama mesela asusun çok üst düzey bir laptopı vardı onun ekranı fln farklıydı 120 hertzdi , bunun da ekranı farklıysa fiyat çok iyi, yok eğer normal lcd ise aşırı fiyat...
  • programı netten indiirp kendim jelatinden bi gözlük yaparsam benimde 3D laptopum olur kimi kandırıyolar ki
  • Arkadaslar İş Okadar Basit Degıl Bu 3d Ninde Çeşitleri Var Bu Laptopda Bulunan Real 3d Yanı Sadece Yazılım Ve Gözlükle İş Bitmiyor Lcd Ekranında 3d Desteği İle Oluyor Araştırın Göreceksiniz Gözlük Çeşitlerinde En Basıtı Kırmızı Mavı Olanı Ama Bu Teknolojıde kullanılan Polarıze Olan Gözlük Oyle Basıt Bır Mavı Kırmızı Bır Gözlük Değil Başka 3d Görüntüleri Her Bilgisayarda İzleyebılırsınz Ama Real 3d İçin Lcd Destegı Olmalı Oda Bu Laptopda Var

quote:

Acer Aspire 3D laptop
    Windows 7 işletim sistemi ile birlikte gelen yeni Acer Aspire 3D laptopun 15.6 inç büyüklüğünde Acer CineCrystal HD teknolojili ekranı bulunuyor. 3 boyutlu Acer laptop'un ekrana piksel piksel temas eden özel 3 boyutlu film teknolojisi kullanıcıların dizüstü bilgisayarlarında 3D deneyimi yaşamalarına imkân tanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarbarosTUGRUL -- 8 Şubat 2010; 12:02:28 >

• o baş ağrısıyla 15 16 saat wow oynanabilirmi ?
    hayır
    ozaman napıyım böyle laptopu
  • Merhaba arkadaşlar Kısaca Sizi aydınlatayım bu öyle sadece gözlükle olan bir iş değil ister Tridef 3D Programın ve Real 3D gözlüğün olsun hiç bir sonuç alamassınız ! Burada Dikkat edilmeyen bir ayrıntı mevcut en önemli nokta kısaca şöyle; Bu Sonuç nasıl elde edildi ?

Bilgisayar ekranlarının yaşadığımız dünya gibi 3 boyutlu olduğu yeni bir dünyaya hoş geldiniz! Acer Aspire 5738D’yi açın ve görsel eğlencede devrim yaratan 3 boyutlu görüntü dünyasına adım atın. Dünyanın ilk 3B dizüstü bilgisayarı Aspire 5738D ile her zaman ve her yerde olağanüstü 3B sinematik görüntü gerçekliğine hazır olun.

Alttaki Kısmı Dikkatli Okuyunuz !!!

Bu sıra dışı sonuç nasıl elde edildi? Ekran, panelin bütün pikselleriyle eşleşecek şekilde özel bir 3B film ile kaplanmıştır, bu sayede LCD teknolojisi 3 boyutlu görsel bir şölen sunar. Görüntüleri filtreleyen havalı polarize gözlüklerinizi takın ve 3 boyutlu sıra dışı bir maceraya dalmaya hazır olun.

Ayrıca, Aspire 5738D’de kurulu olarak gelen TriDef 3D Experience yazılımı sayesinde, özel bir grafik kartına gerek kalmadan mükemmel 3B multimedya keyfini yaşayabilirsiniz. Kolay ve pratik arayüz ile video, DVD, fotoğraf ve oyunların keyfine varacağınız 3B multimedya dünyasında yeriniz hazır.

Olay bundan ibaret Ekrana yerleştirilen özel 3D film sayesinde bu sonuç elde ediliyor arkadaşlar.
    Ben Almayı planlıyorum kullanan alan test eden arkadaşımız bilgi verirse çok çok sevinirim. Bizzat test edeceğim almadan zaten

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.