Şimdi Ara

Dünyanın gelmiş geçmiş tek eksiksiz forveti | En iyisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
1
Favori
3.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan van basten'i hadi bilmiyorsunuz, bari tek golle iyi olduğunu iddia ettiğimizi söylemeyin.
    Benim de yaşım yetmiyor ona, ama adam o kadar durdurulamazdı ki bilegine aldığı darbeler nedeniyle 29 yaşında futbol hayatı bitti, 31 yaşında da emekli oldu.
    O yıllarda defanslar da kasap gibiydi zaten. Gol atmak şimdiki kadar kolay değil. öyle ki 1988 avrupa şampiyonasında 2 golden fazla atan tek kişiydi, 5 gol attı. Adamı hadi tanımıyorsunuz, bari dalga geçmeyin ondan bahsedenlerle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Ulan van basten'i hadi bilmiyorsunuz, bari tek golle iyi olduğunu iddia ettiğimizi söylemeyin.
    Benim de yaşım yetmiyor ona, ama adam o kadar durdurulamazdı ki bilegine aldığı darbeler nedeniyle 29 yaşında futbol hayatı bitti, 31 yaşında da emekli oldu.
    O yıllarda defanslar da kasap gibiydi zaten. Gol atmak şimdiki kadar kolay değil. öyle ki 1988 avrupa şampiyonasında 2 golden fazla atan tek kişiydi, 5 gol attı. Adamı hadi tanımıyorsunuz, bari dalga geçmeyin ondan bahsedenlerle.

Yani ? MVB > Şişman mı diyorsun ? Ronaldo'nun Barca senesinde oynadığı futbolu ne Maradona ne Messi ne Ronaldo ne Van Basten oynamıştır.

Tamam bende izlemedim adamı.Fakat izlediğim belgesellerde(digiturkte bir kanal var orada maçları çıkıyor) maçlar olsun Ronaldo bu dayımdan çok daha üstün.

Ronaldo'nun takımına karşı oynarken bugünki Messi Ronaldo korkusundan daha büyük bir korku vardı.Adam nasıl olsa atacak diye bakıyorlardı.

Eski futbolcuları övmek için yeni nesli yermek yanlış.Hele Maradona hala Messi'den iyi diyenler tamamen "Maradona iyi diyeyim de eski futbolcuları da bildiğimi gösteriyim" diyenler.

Ben daha da arttırıyorum Pele Best Maradona < Ronaldo Ronaldo Messi diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

tabi marco van bastene yaş yetmeyince böyle talihsiz başlıklar açılabiliyor.

Alıntıları Göster
    Ronaldo'ya forvet diyemezsin. Tam forvet değil çünkü.

Ibrahimovic ile Ronaldo zaten kıyaslanamaz, Ibra zamanında çok çok iyiydi.
    Saçmalamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

Beynin çok hızlı çalışıyo olması lazım o hızına o top kontorolleri.

Birde her maça çıkmadan önce sex yapıyomus diye duymustum acaba etkisi varmıydı

Yetenek hocam.Bende çalım atarım top kontrolüm iyidir pasım iyidir.Ama Çabukluk 100 üzerinden 10 hız 5 hızlanma 7 olduğu için bi halt olamadık.

Bide stamina 10

Ama şutlarım frikiklerim volelerim bi 70 olurdu Fifa da olsam

100 üzerinden 10 nedir la yürü daha iyi

• T. Henry ( suanki hali ile kiyaslamayin ronaldo ile )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Ulan van basten'i hadi bilmiyorsunuz, bari tek golle iyi olduğunu iddia ettiğimizi söylemeyin.

Yani ? MVB > Şişman mı diyorsun ? Ronaldo'nun Barca senesinde oynadığı futbolu ne Maradona ne Messi ne Ronaldo ne Van Basten oynamıştır.

Tamam bende izlemedim adamı.Fakat izlediğim belgesellerde(digiturkte bir kanal var orada maçları çıkıyor) maçlar olsun Ronaldo bu dayımdan çok daha üstün.

Ronaldo'nun takımına karşı oynarken bugünki Messi Ronaldo korkusundan daha büyük bir korku vardı.Adam nasıl olsa atacak diye bakıyorlardı.

Eski futbolcuları övmek için yeni nesli yermek yanlış.Hele Maradona hala Messi'den iyi diyenler tamamen "Maradona iyi diyeyim de eski futbolcuları da bildiğimi gösteriyim" diyenler.

Ben daha da arttırıyorum Pele Best Maradona < Ronaldo Ronaldo Messi diyorum.

Hayır ikisini de üstün görmedim, kıyaslamadım. Sadece van basten'i küçük görenlere hitap ettim.
    Benim kuracağım kadroda forvetler bergkamp ve batistuta olur o ayrı.

Ayrıca belirteyim, ronaldo'yu da van basten'den üstün görmüyorum. Ronaldo'yu izlemiş olmamız onu biraz kayirtiyor bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

T. Henry ( suanki hali ile kiyaslamayin ronaldo ile )
    Her insanın futbola tutkulu olduğu dönemler 20li yaşlardan öncesi, hatta ilkokul ortaokul dönemleridir. Belli bir süre sonra heyecan azalır. O yüzden herkesin bu yaş dönemindeki yıldızları idol olarak benimsemesi gayet mantıklı. Ancak tam bir karşılaştırma her zaman zor olmuştur, hatta imkansıza yakındır. Ronaldo'nun galacticos'u, van basten'in harika milan'ı ve o dönemin koşulları hep farklıdır. Benim çocukluğumda Van Basten'li Milan muazzamdı. Buna rağmen tercihim R9 FENOMENO olur.

Bu listede değişik dönemlerin en iyi forvetleri var. Her oyuncunun tek tek kazandığı başarılar da dahil edilmiş. 1950 sonrasını koydum sadece.
    http://forums.soccerfansnetwork.com/showthread.php?72652-The-Greatest-Strikers-of-All-Time

The Greatest Forwards In Each Era

The Early 1950s

1. Ferenc Puskas
    2. Alfredo Di Stefano
    3. Fritz Walter
    4. Ladislao Kubala
    5. Sandor Kocsis

The Lately 1950s

1. Alfredo Di Stefano
    2. Ferenc Puskas
    3. Garrincha
    4. Just Fontaine
    5. Ladislao Kubala

The Early 1960s

1. Pele
    2. Garrincha
    3. Eusebio
    4. Uwe Seeler
    5. Omar Sivori

The Lately 1960s

1. Pele
    2. Eusebio
    3. George Best
    4. Tostao
    5. Gerd Muller

The Early 1970s

1. Johan Cruyff
    2. Gerd Muller
    3. George Best
    4. Jairzinho
    5. Dragan Dzajic

The Lately 1970s

1. Johan Cruyff
    2. Kevin Keegan
    3. Karlheinz Rummenigge
    4. Rob Rensenbrink
    5. Mario Kempes

The Early 1980s

1. Karlheinz Rummenigge
    2. Kenny Dalglish
    3. Ian Rush
    4. Paulo Rossi
    5. Careca

The Lately 1980s

1. Marco Van Basten
    2. Gary Lineker
    3. Hugo Sanchez
    4. Careca
    5. Jean Pierre Papin

The Early 1990s

1. Romario
    2. Roberto Baggio
    3. Hristo Stoichkov
    4. Jurgen Klinsmann
    5. Dennis Bergkamp

The Lately 1990s

1. Ronaldo
    2. Rivaldo
    3. Gabriel Batistuta
    4. Christian Vieri
    5. Davor Suker

The Early 2000s

1. Thierry Henry
    2. Andrei Shevchenko
    3. Ronaldo
    4. Ruud Van Nistelrooy
    5. Francesco Totti

The Lately 2000s

1. Cristiano Ronaldo
    2. Lionel Messi
    3. Samuel Eto
    4. Zlatan Ibrahimovic
    5. Fernando Torres

• quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Her insanın futbola tutkulu olduğu dönemler 20li yaşlardan öncesi, hatta ilkokul ortaokul dönemleridir. Belli bir süre sonra heyecan azalır. O yüzden herkesin bu yaş dönemindeki yıldızları idol olarak benimsemesi gayet mantıklı. Ancak tam bir karşılaştırma her zaman zor olmuştur, hatta imkansıza yakındır. Ronaldo'nun galacticos'u, van basten'in harika milan'ı ve o dönemin koşulları hep farklıdır. Benim çocukluğumda Van Basten'li Milan muazzamdı. Buna rağmen tercihim R9 FENOMENO olur.

Bu listede değişik dönemlerin en iyi forvetleri var. Her oyuncunun tek tek kazandığı başarılar da dahil edilmiş. 1950 sonrasını koydum sadece.
    http://forums.soccerfansnetwork.com/showthread.php?72652-The-Greatest-Strikers-of-All-Time

The Greatest Forwards In Each Era

The Early 1950s

1. Ferenc Puskas
    2. Alfredo Di Stefano
    3. Fritz Walter
    4. Ladislao Kubala
    5. Sandor Kocsis

The Lately 1950s

1. Alfredo Di Stefano
    2. Ferenc Puskas
    3. Garrincha
    4. Just Fontaine
    5. Ladislao Kubala

The Early 1960s

1. Pele
    2. Garrincha
    3. Eusebio
    4. Uwe Seeler
    5. Omar Sivori

The Lately 1960s

1. Pele
    2. Eusebio
    3. George Best
    4. Tostao
    5. Gerd Muller

The Early 1970s

1. Johan Cruyff
    2. Gerd Muller
    3. George Best
    4. Jairzinho
    5. Dragan Dzajic

The Lately 1970s

1. Johan Cruyff
    2. Kevin Keegan
    3. Karlheinz Rummenigge
    4. Rob Rensenbrink
    5. Mario Kempes

The Early 1980s

1. Karlheinz Rummenigge
    2. Kenny Dalglish
    3. Ian Rush
    4. Paulo Rossi
    5. Careca

The Lately 1980s

1. Marco Van Basten
    2. Gary Lineker
    3. Hugo Sanchez
    4. Careca
    5. Jean Pierre Papin

The Early 1990s

1. Romario
    2. Roberto Baggio
    3. Hristo Stoichkov
    4. Jurgen Klinsmann
    5. Dennis Bergkamp

The Lately 1990s

1. Ronaldo
    2. Rivaldo
    3. Gabriel Batistuta
    4. Christian Vieri
    5. Davor Suker

The Early 2000s

1. Thierry Henry
    2. Andrei Shevchenko
    3. Ronaldo
    4. Ruud Van Nistelrooy
    5. Francesco Totti

The Lately 2000s

1. Cristiano Ronaldo
    2. Lionel Messi
    3. Samuel Eto
    4. Zlatan Ibrahimovic
    5. Fernando Torres

Alıntıları Göster
    Küçükken mahalle maçlarında ben ronaldoyum derdik

Şaka bir yana efsane bir golcüdür. İzleyemeyen çok şey kaçırmıştır.

Saygılar Il Fenomeno..

• quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

bence cristiano ronaldo gerçek ronaldodan iyidir ikisinide izledim şişko ronaldo 2 yıl oynar 1 yıl sakat geçirirdi ve hiç bir zaman cristiano gibi gol rekorlarıda kıramadı

bunu bunu alın dışarı milenyumlu musun kardeş?
  • bence en iyi forveti brezilyalı ronaldoydu

• daha iyisi yok bence
  • Herkez farkli ve bilgili gözükmek için uydurup uydurup isim yazmış ronaldo efsanedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: BRUMASYON

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ibrahimovic

İbrahimoviç mi Ronaldo kadar teknik değil çalım atamıyo o kadar seri hızlı değil. Ronaldo'nun şu yukardaki videosunu izleyin top bildiğiniz mıktanıs ile bileklere yapışıyo yok böyle birşey. Adam hiçmi kaçırmaz ayağından

Çalım atamıyor mu?Tamam çok hızlı değildir ama şu adama hızlı değil demeyin ya.Bütün futbolcular ayağını kullanır İbrahimoviç ise bacağını kullanır

uzun boylu adama çalım yakışmıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96C8A0517

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ibrahimovic

İbrahimoviç mi Ronaldo kadar teknik değil çalım atamıyo o kadar seri hızlı değil. Ronaldo'nun şu yukardaki videosunu izleyin top bildiğiniz mıktanıs ile bileklere yapışıyo yok böyle birşey. Adam hiçmi kaçırmaz ayağından

Çalım atamıyor mu?Tamam çok hızlı değildir ama şu adama hızlı değil demeyin ya.Bütün futbolcular ayağını kullanır İbrahimoviç ise bacağını kullanır

uzun boylu adama çalım yakışmıyor...

Alıntıları Göster
    konuyu açan arkadaşa soruyorum. eksiksiz forvet demişsin ama Ronaldo ile yapılan röportaj'da kendisine sordular. eksik olduğunuz nokta neresidir diye. cevap : kafa vuruşlarında eksiğim var. bu yüzden her antrenmandan sonra yarım saat çalışıyorum. yani eksiksiz değilMİŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: fcsikkofield

bence en iyi forveti brezilyalı ronaldoydu
    Konu herşeyiyle eksiksiz şeklinde
    Bu kişi kafa toplarında 10 üzerinde 3,5 zorlarsak 4 olan biri olamaz.
    Yani herşeyiyle eksiksiz forvet yoktur.

Ama bu tabire en yakın oyuncular
    1-İbrahimoviç
    1-Shevchenko
    1-C.Ronaldo
  • Hayalimdeki bütün golleri canlandıran insan en iyi forvet Ronaldo
    En iyi ortasaha Zidane dır. Ötesi yok...

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForJusticE**

quote:

Şimdi bu Ronaldo ' dan iyi mi diyosunuz ?

evet bu ronaldodan iyi diyorum.bir sorun mu vardı?

Kimse Ronaldo kadar iyi olamaz boşuna Fenomen demiyolar. Sadece bir futbolcuya hayransınız diye Ronaldo'dan iyi diyemezsiniz. marco van bastene 'nin ismi güzel okunuyor belki bu yüzden hayranlığın

Bazılarında böyle olur futbolcunun ismi çok karizma olur güzel okunur gider ona hayran olur

Arkadaşlar forumda alkol almak yasak yada alkol alıp foruma girmek yasak lütfen kuralları okuyun.. :D

Ronaldoya kimse kötü diyemez ancak hiçbir sağlıklı akılda senin Van Basten için kurduğun bu cümleleri kabul etmez. Aç belgeselini izle bilgi sahibi ol.

• quote:

Alıntıları Göster
    En iyisimi bilmem ama hakkını yememek lazım
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ronaldo top 3 e çok rahat oynar hatta 1. liğe
  • quote:

Orijinalden alıntı: nburak.com

Hayalimdeki bütün golleri canlandıran insan en iyi forvet Ronaldo
    En iyi ortasaha Zidane dır. Ötesi yok...
    bence sakatlanmasyadı gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olucaktı tam 4 farklı lgde gol kralı oldu ve 3 yıl süren sakatlıktan sonra %75 performans ile geri döndü hangi futbolcu yapabılır bunu

bence ronaldo ve messiden cok üstün messi harika ama sadce çalım yeteneği var

cr 7 messiden iyi komple futbolcu bugun barcada oyanasa o messiden cok daha fazla gol atardı

ama ronaldo en iyisi adamı kımse tutamıyor.... aldımı hıc yana oynamıyor dırek dıkıne eze gecıyor bazen de dalga geciyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.