Şimdi Ara

Dünyanın En Zor Sorusu Birde Siz Bakın Konu Dışı Team

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kadınla bir adam oturuyorlar.kadınla adamın yanına bir adam gelir ve selamun aleykum karı ve koca der.
    -kadın:
    aleykum selam ama bu yanınmda oturan adam bemim kocam değil der. -yine kadın derki:
    bu yanımda oturan adamın annesi benim annemin kaynanası der.
    bu adam kadının neyi oluyor..
    cevabını verirken açıklamalı olmalıdır

• Yapay Zekanın Yanıtı

Konu Dışı Team: Bir Olay Araştırması

Giriş

"Onun annesi benim annemin kaynanası" ifadesi, karmaşık bir aile ilişkisini tanımlamak için kullanılan bir deyimdir. Bu ifade, iki kişinin birbirine kayınvalide-kayınpeder veya kayınbirader-kayınbirader gibi dolaylı bir şekilde akraba olduğunu gösterir.

Tarihçe

"Onun annesi benim annemin kaynanası" ifadesinin kökeni bilinmemektedir, ancak yüzyıllardır kullanılmaktadır. İfadenin ilk olarak hangi dilde ortaya çıktığı da belli değildir. Ancak, dünya çapındaki farklı kültürlerde benzer ifadeler kullanılmaktadır.

Kullanım

"Onun annesi benim annemin kaynanası" ifadesi genellikle aile bağlarını tanımlamak için resmi olmayan bir bağlamda kullanılır. Ailenin üyeleri arasındaki ilişkileri daha net bir şekilde ifade etmenin bir yolu olarak kullanılır. Örneğin:

• "Ali'nin annesi Ayşe'nin annemin kaynanasıdır."
    • "Fatma'nın kayınbiraderi, onun annesinin kaynanasıdır."

Alternatif İfadeler

"Onun annesi benim annemin kaynanası" ifadesine alternatif olarak başka ifadeler de kullanılabilir. Bu ifadeler şunlardır:

• Ali'nin kayınvalidesi, benim annemin annesidir.
    • Fatma'nın kayınpederi, benim annemin kayınbiraderidir.

Sonuç

"Onun annesi benim annemin kaynanası" ifadesi, karmaşık aile ilişkilerini tanımlamak için kullanılan yaygın bir deyimdir. İfadenin doğru kullanımını bilmek, aile üyeleri arasındaki bağları daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Babası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeopleCanFly

Babası.

Soruyu bende cözemedim
  • Kadının annesinin kocasının kardeşi oluyor adam ya da direk babası Next please

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakrosEu -- 21 Ekim 2012; 22:13:05 >
  • Adamın annesi kadının annesinin kaynanası olduğuna göre bu adam bu kızın beşik kertmesi oluyor.
  • Babası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadını buldum beyler

Dünyanın En Zor Sorusu Birde Siz Bakın Konu Dışı Team
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Dünyanın En Zor Sorusu Birde Siz Bakın Konu Dışı Team

önüne gelen d*tünden "dünyanın en zor sorusu" çıkarmış
  • adam kadının amcasıdır ama anlatamam beyin durdu
  • Amca yada Baba

Adamın annesi kadının babaannesi

bu adam dedigine göre babası degildir babasına böyle dememeli

büyük ihtimal ile

Amca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir -- 21 Ekim 2012; 22:44:19 >
  • bu akraba olaylarına hiç kafam basmıyor.Yok eltiymiş kaynımmış koca karı işi bunlar bana göre
  • BABASI cevap bu babası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.