Şimdi Ara

Dünyanın En Yüksek Binası Burj Khalifa'nın Yapım Aşaması (Resimli Anlatım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
8
Favori
36.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

Orijinalden alıntı: Agnus_Dei

quote:

müslümanlar bi işi başaramaz sanıyor bu forumdaki ateistler al işte adamlar neler yapıyor

Seninle tartışma gibi bir niyetim yok, tenezzül dahil duymuyorum. Fakat bu yapının mimarına, planına bir bak. Bu yapının sahibi arap bilmem kim sadece parayı verdi, o kadar. İslamın hüküm sürdüğü topraklarda gösteriş hakim, kim ne derse desin. Dört milyar doları afrikadaki açlara vermeleri senin dinine göre daha fazla yararlı. Bu adamlar müslüman değil. Tekrar söylüyorum, tartışma değil amacım.

bunu okumak için bloğu açtım.adamın kendi parası sitediğini yapar bişey diyemezsin ama forumda ateistler müslümanlar bieşy beceremez
    sadece önceden kuranda yazıyordu derler diyorlar adam parayı kazanıyorda yaptırıyor dünyadada herkes biliyor bu binayı bence bu bir başarıdır.

O Ateistler haklı. Ne sanatta, ne de bilimde gelişemedi müslümanlar. Akılları fikirleri gösteriş. Ve o parayı da petrolle kazanıyorlar. Şimdi gelip rönesans öncesi müslüman bilim adamlarını örnek vereceksin, ben saçımı yolacam.
    Ek: Konuyu açan arkadaştan özür diliyorum. Konusunu baltaladım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

müslümanlar bi işi başaramaz sanıyor bu forumdaki ateistler al işte adamlar neler yapıyor

Seninle tartışma gibi bir niyetim yok, tenezzül dahil duymuyorum. Fakat bu yapının mimarına, planına bir bak. Bu yapının sahibi arap bilmem kim sadece parayı verdi, o kadar. İslamın hüküm sürdüğü topraklarda gösteriş hakim, kim ne derse desin. Dört milyar doları afrikadaki açlara vermeleri senin dinine göre daha fazla yararlı. Bu adamlar müslüman değil. Tekrar söylüyorum, tartışma değil amacım.

bunu okumak için bloğu açtım.adamın kendi parası sitediğini yapar bişey diyemezsin ama forumda ateistler müslümanlar bieşy beceremez
    sadece önceden kuranda yazıyordu derler diyorlar adam parayı kazanıyorda yaptırıyor dünyadada herkes biliyor bu binayı bence bu bir başarıdır.

O Ateistler haklı. Ne sanatta, ne de bilimde gelişemedi müslümanlar. Akılları fikirleri gösteriş. Ve o parayı da petrolle kazanıyorlar. Şimdi gelip rönesans öncesi müslüman bilim adamlarını örnek vereceksin, ben saçımı yolacam.
    Ek: Konuyu açan arkadaştan özür diliyorum. Konusunu baltaladım.

dine hakaret eden bi ateist olduğun için bloklamışım anlaşıldı konuyu daha fazla baltalamıycam lütfen blokla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

düzeysiz mesaj nedeniyle şikayet edildi

neyse konunun gidişatını engellemeyeyim

Damarımı kesip odamdaki sivrisineklere ikram ettim. 11 Temmuz 2012; 23:48:45
    Arkasından yürüdüğüm kız mendilini yere düşürdü,alıp burnumu sildim. 9 Temmuz 2012; 23:24:06
    "O paraya motosiklet alırın"'cılarla nasıl başa çıkıyorsunuz? 29 Haziran 2012; 21:44:16
    Sokakta,caddede yürürken kızların laf atmasından,dik dik bakmasından bıktım artık!!! 25 Haziran 2012; 19:55:35
    Cevap: Yuzme Kursuna Yazildim 21 Haziran 2012; 7:15:24
    Cevap: Kemale Erdim.SS'Lİ 20 Haziran 2012; 20:54:17
    Genişlet
    Kemale Erdim.SS'Lİ 20 Haziran 2012; 20:17:34

senin gibi saçmayalan ergenler forumdan gitsede rahatlasak

benim yaptığım esprileri zeka seviyesi belli düzeyin üzerindeki kişilere hitap ediyor.senin gibi lise 2. sınıfa gidenlere değil.
    benim açtığım ve cevap yazdığım konuları araştırıp koymuşsun..yahu ne boş adamsın sen birde kendine bakmadan bana ergen demiş.canım ben ergenlik çağını atlatalı yıllar oldu,ama sen o çağın tam ortasındasın kimin saçmalayıp saçmalamadığını herkes görüyor.daha fazla cevap atıpta kendini küçük düşürme

böyle bir tartışma yaşandığı için konuyu açan arkadaştan çok çok özür diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 7 Eylül 2012; 20:01:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkasından yürüdüğüm kız mendilini yere düşürdü,alıp burnumu sildim. 9 Temmuz 2012; 23:24:06
    "O paraya motosiklet alırın"'cılarla nasıl başa çıkıyorsunuz? 29 Haziran 2012; 21:44:16
    Sokakta,caddede yürürken kızların laf atmasından,dik dik bakmasından bıktım artık!!! 25 Haziran 2012; 19:55:35
    Genişlet

benim yaptığım esprileri zeka seviyesi belli düzeyin üzerindeki kişilere hitap ediyor.senin gibi lise 2. sınıfa gidenlere değil.
    benim açtığım ve cevap yazdığım konuları araştırıp koymuşsun..yahu ne boş adamsın sen birde kendine bakmadan bana ergen demiş.canım ben ergenlik çağını atlatalı yıllar oldu,ama sen o çağın tam ortasındasın kimin saçmalayıp saçmalamadığını herkes görüyor.daha fazla cevap atıpta kendini küçük düşürme

şu yazdığı mesaja bak allahım yarabbim ulan yaşından başından utan kendinden kaç yaş küçük çocukalrla polemiğe giriyosun aptal aptal başlıklar açıyosun bide zeka seviyesi falan diye kıvırıyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: suleymanmeli

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: suleymanmeli

o değil de son anlarımı en tepesindeki sivri şeye oturarak geçirmek isterdim

Dünyanın En Yüksek Binası Burj Khalifa'nın Yapım Aşaması (Resimli Anlatım)

Tom Cruise, Mission Impossible 4'ün çekimlerinde senin bu dediğini yapmış..

söylediğim şaka tabi ama gerçek mi bu tom cruise'un olayı ps gibi duruyor da

Bu arada.. Arkadaşlar tartışmaya mahal vermeye gerek yok. Hiç lüzum yok böyle şeylere..Boşuna birbirinizle laf dalaşına girmeyin. Binanın teknik özelliklerini, dünyadaki diğer yüksek yapıları, hikayelerini konuşun; paylaşın.. Ben bu konuları tartışma yaşansın diye açmıyorum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Genişlet

şu yazdığı mesaja bak allahım yarabbim ulan yaşından başından utan kendinden kaç yaş küçük çocukalrla polemiğe giriyosun aptal aptal başlıklar açıyosun bide zeka seviyesi falan diye kıvırıyosun.

pm kutusuna bak

• ben dubai ye 50 yıl veriyorum. sonrasında ne petrolü kalır ne de bu zenginliği
  • yine sağlam bi konu olmuş, gayet hoş...zevkle takipteyim seni hocam..

yalnız bu burç halife nasıl hayvani bişeydir yaw..ne biççim acayip öle..süphanallah yaw...
  • Mühendisliğin sınırlarını zorlamak güzel birşey ama böyle ülkelerde bu sidik yarışını çok gereksiz buluyorum. Petrol bitince ne yapacaksın? Kulelerinle, otellerinle mi kalkındıracaksın ülkeyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi01

yine sağlam bi konu olmuş, gayet hoş...zevkle takipteyim seni hocam..

yalnız bu burç halife nasıl hayvani bişeydir yaw..ne biççim acayip öle..süphanallah yaw...

Teşekkürler hocam..
  • Hocam konularınızı sürekli takip ederim gerçekten güzel ve ilgi çekici konularınız var
  • o işçiler nasıl çalışıyor anlamıyorum, ben olsam ilk 5-6 kat bittikten sonra maaşımı alıp istifa ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Dünyanın En Yüksek Binası Burj Khalifa'nın Yapım Aşaması (Resimli Anlatım)

• quote:

Orijinalden alıntı: hayırlısı be gülüm

o işçiler nasıl çalışıyor anlamıyorum, ben olsam ilk 5-6 kat bittikten sonra maaşımı alıp istifa ederdim

hepsi yükseklik korkusu olmayanlardan seçiliyor
  • Adamın para denizi var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIvERBiRD

Mühendisliğin sınırlarını zorlamak güzel birşey ama böyle ülkelerde bu sidik yarışını çok gereksiz buluyorum. Petrol bitince ne yapacaksın? Kulelerinle, otellerinle mi kalkındıracaksın ülkeyi?

adamların amacı o zaten petrol bitince elinde avunda bişeyler bulunmasını sağlamak

Turizm yönüne çok geniş yatırımlar yapıyorlar 7 yıldızlı oteller eğlence mekanları vs.

burj dubai palmiye adası gerçekten mühendislik harikası görülesi yerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard Coder

Burj Al Arab'ın yapılışınu bekliyorum

• Doktor Bu Ne !

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.