Bildirim
Dünyanın En Küçük V12 Motoru !

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Benim için mağara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TIME BANDIT
Benim için mağara
Senin için mağara insanlık için yeni bir olay. -
Benim içine mağara. -
yapabiliyorsa TSI yapsın -
helal olsun adama
böyle bi konu içinse ayrıca sağol. csblerden gına geldi -
Benim için mağara ama yine de izledim. -
Bugatti nin motoru değilmiydi bu onun minyatürü. -
Bari bir arabaya falan bağlasaymış. Genelde böyle ev yapımı motor yapanlar traktör falan yapıyorlar. -
1500 rpm'lik lego technic motorları da var
hll olsun adama -
quote:
Orijinalden alıntı: Onmymind
Bugatti nin motoru değilmiydi bu onun minyatürü.
Onu motoru bildigim kadariyla v tipi degil onda w16 motor var
kaç beygir ki? -
quote:
Orijinalden alıntı: BiLq3
kaç beygir ki?
1 midilli gücünde. -
hiçbir çizim olmaksızın; sadece yapımda kullanılacak her araç gereci sağlayıp; günümüzde üniversiteden mezun olunca "makine mühendisiyim" diye ortada gezenlere versek kaçı bunu yapabilir? -
quote:
Orijinalden alıntı: 355GTS
hiçbir çizim olmaksızın; sadece yapımda kullanılacak her araç gereci sağlayıp; günümüzde üniversiteden mezun olunca "makine mühendisiyim" diye ortada gezenlere versek kaçı bunu yapabilir?
o yeni mezunları yetiştiren yılların profesörleri bile bunu yapıcak bilgiye bakış açısına sahip değilken , mezunların böyle bişe yapma ihtimali yok -
quote:
Orijinalden alıntı: 355GTS
hiçbir çizim olmaksızın; sadece yapımda kullanılacak her araç gereci sağlayıp; günümüzde üniversiteden mezun olunca "makine mühendisiyim" diye ortada gezenlere versek kaçı bunu yapabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: yakup13
o yeni mezunları yetiştiren yılların profesörleri bile bunu yapıcak bilgiye bakış açısına sahip değilken , mezunların böyle bişe yapma ihtimali yok
ikinize de katılıyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X