DÜNYANIN EN GÜÇLÜ MOTORU... 109 bin beygir, 7 milyon NM Tork
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoyu uzatmak için o kadar baymışlar ki yarıda kapattım. Rakamları ver geç.
Videoyu izlemedim uzun diye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlık ilgi duyup merakı olanlar için zaten.
videoyu sonuna kadar seyrettim. motor tek kelime ile olağanüstü, amerikalıların "mind blowing" dedikleri tarzda
sadece sunan arkadaş bazı yerlerde lafı çok uzatmış ama bazı yerlerde de verdiği bilgiler eksik. biz videodan anladık kore'de yapıldığını ama kim yapmış hangi firma yapmış, kim için yapmış, kaç tane yapmış, ne kadar sürede yapmış vs bilgiler yok. 105 rpmde çalışırken yakıt tüketimi nedir mesela, sadece aşırı fazla demiş.. bakım, servis ve maliyet hakkında bir bilgi görmek de isterdim açıkçası. bir de anladığım kadarıyla her ne kadar tır üzerinde görünse de montaj işlemi yerinde yapılmıştır (gemi etrafına inşa edilmiştir) diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 28 Mart 2022; 15:25:3 > -
Yorumlarda videonun eksik/fazla kısımlarıyla ilgili bilgi veren de var ama kanal sahibi arkadaş pek takmıyor.
-
Mtv'si kaç para olur
MAERSK in gemisine takılmış hocu.
Sırf turbosu bir minübüs boyutunda
Normal motorlarin yaglamasını ufak yağdanlıkla yaparsin, bununkini ise itfaiye hortumuyla.
Ordan bir yorum
Buna LPG şart. :))
-
muhtemelen ya hyundai yada MAN.
-
gereksiz çok yakar. 1.0 mpi motor neyinize yetmiyor anlamıyorum gemiciler.
-
Wartsila ile Hyundai ortaklığında Hyundai tarafından üretiliyormuş. Model ismi RT-flex 96C.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X