Galatasaray'da yıllar evvel vardı bi tane futbolcu bile değildi bildiğin koşucuydu süratli diye almışlar ama top teknigi sıfır. Adını hatırlamıyorum.
tartşımasız inamoto:) adam 7 maçta 7 faul yapmış kazık çaksak adamlar kazığa çarpıp düşerlerdi... galatasraya gelmiş en büyük kabustu:)
quote:
Orjinalden alıntı: UTKAN09
tartşımasız inamoto:) adam 7 maçta 7 faul yapmış kazık çaksak adamlar kazığa çarpıp düşerlerdi... galatasraya gelmiş en büyük kabustu:)
takoz recep....
tartısmaya noktayı koyuyuorum :)
55 - SABRİ SARIOĞLU
Recep'inde kendi kalesine rövaşata attığı gol vardır.[8D]
quote:
Orjinalden alıntı: choosengs
emre belözoğlu
+1907 fenerbahce tarihinin kara lekesi bole bi karaktersiz adamı aldığı için aziz yıldırımdanda soğudum rezalet ya o kadar kotu futbolcu gordum bunun gibisini gormedim ya (fenerbahcede)
quote:
Orjinalden alıntı: Korray_3
tartısmaya noktayı koyuyuorum :)
55 - SABRİ SARIOĞLU
aaaa sabrinin hakkını yedirmem dunyanın gelmiş gecmiş en buyuk futbol yıldızı ve karizmasıdır
sabrimi sarbimi
quote:
Orjinalden alýntý: reef1905
Recep'inde kendi kalesine rövaþata attýðý gol vardýr.[8D]
aaaa sabrinin hakkını yedirmem dunyanın gelmiş gecmiş en buyuk futbol yıldızı ve karizmasıdır
Tabiiii sen fenerlisin diye böyle söylüyorsunn :):):)
keşke fenerde olsaydı
quote:
Orjinalden alıntı: Khán
takoz recep....
adamın lakaba bak
quote:
Orjinalden alıntı: Sovereign_Khan
ali lukunku tartışmasız birinci. Gs de gol attımı o adam.
wikipediada 14 maç 6 gol diyor abovvv sizin guiza kadar atmış
quote:
Orjinalden alıntı: Khán
takoz recep....
Ama onun ortasahadan attığı gol akıllardan silinmedi
Kaleciler de futbolcu değil mi kardeşim? O zaman;
Kova Yaşar Kumbara Hayrettin
İbrahim üzülmez:)))
FbLym futbolu sewerm..ne yazıkki Fbnn yuzkarası eDu x(
Hey Allahım bir de Ailton denilmiş cahilliğin bilgisizliğin son noktası...Adam Bundesliga'da gol kralı olmuş bir oyuncu
Kesinlikle sabri sarıoğlu,hücumda atağın içine ediyor,topu her aldığında hasan şaşımsı hareketlerle kendi ekseni etrafında dönüyor,sol ayağını kullanması yasak,ayrıca attığı şutlarla havadaki kuşları avlıyor,savunmada da ofsaytı bozuyor sürekli.