FbLym futbolu sewerm..ne yazıkki Fbnn yuzkarası eDu x(
Sibel... Ya bilgisayarına kontör yükle ya da Türkçe öğren.
Koptum ya Cehennemmarşı
quote:
Orjinalden alıntı: Kiss of Life
Koptum ya Cehennemmarşı
Dikelim o zaman seni.
Terzi misin.? Kendi söküğün...
quote:
Orjinalden alıntı: Méxes
quote:
Orjinalden alıntı: Khán
takoz recep....
adamın lakaba bak
Öncelikle ona takoz denmesinin sebebi takoz gibi durdurmasıydı forvetleri. Ordaki takoz; kazma, dandik anlamında değildi ve Recep mücadelesi ile Türkiye'nin en önemli beklerinden biriydi. Kendi kalesine attığı müthiş bir gol var ama o gole bakıp "aa adamın lakabı da takozmuş takoz lan bu" gibi düşünmeyin. Gayet iyi bir futbolcuydu. Takoz gibi de durdururdu rakipleri.
Kesinlikle Can Arat...
Baki Mercimek Gökhan Zan Sabri Sarıoğlu Daniel Guiza Can Arat
quote:
Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL
Baki Mercimek Gökhan Zan Sabri Sarıoğlu Daniel Guiza Can Arat
Ama bu İspanya Gol Kralı.Ama oda rüzgarın oğlu.
Not: Kalın yazılanlar, kalın isimli futbolcu içindir. Altı çizgili yazılanlar, altı çizgili futbolcu içindir. Bu mesaj tamamaen şaka amaçlıdır. Ciddiye almayınız.
Eski FBde bi Vişnevski bana göre .Adamın duruş bile ayrı bi ayar.
fenerde müjdat vardı..her şut taç göbekli müjdat
Hani Maldonado ama darılır küser valla
Can Arat'ın da hakkının yendiğini düşünüyorum, bizim yöneticiler niyeyse yıllardır bir akıl edip kiralamadılar bir takıma adam otur otur geliştiremedi kendini ne yapsın...
quote:
Orjinalden alıntı: darkprincé
quote:
Orjinalden alıntı: Méxes
quote:
Orjinalden alıntı: Khán
takoz recep....
adamın lakaba bak
Öncelikle ona takoz denmesinin sebebi takoz gibi durdurmasıydı forvetleri. Ordaki takoz; kazma, dandik anlamında değildi ve Recep mücadelesi ile Türkiye'nin en önemli beklerinden biriydi. Kendi kalesine attığı müthiş bir gol var ama o gole bakıp "aa adamın lakabı da takozmuş takoz lan bu" gibi düşünmeyin. Gayet iyi bir futbolcuydu. Takoz gibi de durdururdu rakipleri.
ya tamam iyi bekdi iyi durdururdu da kardeşim kendi kalenede öyle gol atılmaz ki ya
yukarda da yazılmış bir donem gs ye gelmiş futbolcu diye sonra atletizme donmuş koşmaktan başka bir işe yaramayan futbolcu vardı odur sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme