Bir tane de benden ... Beşiktaş-Boluspor maçında hakem bolu lehine kararlar veri duruyormuş. Boluspor gol atmış .Beşiktaş santra dan başlıyacak. ama Forvet Metin Tekin bir türlü başlama vuruşunu yapmıyor hakeme bakıyormuş. Hakem dayanamamış Metin başlasana. Metinin cevabı müthiş: -Hocam tarafınıza geçin başlıyayım...
quote:
Orjinalden alıntı: dnc
Bir tane de benden ... Beşiktaş-Boluspor maçında hakem bolu lehine kararlar veri duruyormuş. Boluspor gol atmış .Beşiktaş santra dan başlıyacak. ama Forvet Metin Tekin bir türlü başlama vuruşunu yapmıyor hakeme bakıyormuş. Hakem dayanamamış Metin başlasana. Metinin cevabı müthiş: -Hocam tarafınıza geçin başlıyayım...
off çok manyak ya
quote:
Orjinalden alıntı: dnc
dolmuşta.....
dediğin laf sokmak değil terbiyesizlik örneği. keşke bunu koymasaydın
quote:
Orjinalden alıntı: irfanyus
dolmuşta.....
dediğin laf sokmak değil terbiyesizlik örneği. keşke bunu koymasaydın
hepsi süper paylaştığın için teşekkürler
Müslüm Gürses de acaip laf koymuş onu anlatayım Hakan Taşıyan için sormuşlar işte arabeskin yeni peygamberi diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda diye.. El-cevap: "Ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum"
şöle bir şey hatırlıyorum ben..
Rus Çarı Napolyon'a , siz hep para için savaşıyorsunuz biz ise şanımız ve şöhretimizi için savaşırız demiş. Napolyon da cevap olarak, "Herkes kendinde olmayanı elde etmek için savaşır" cevabını vermiş. sanırım buna benzer birşeydi.
quote:
Orjinalden alıntı: Liu Kang
Müslüm Gürses de acaip laf koymuş onu anlatayım Hakan Taşıyan için sormuşlar işte arabeskin yeni peygamberi diyorlar ne düşünüyorsunuz bu konuda diye.. El-cevap: "Ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum"
saçmalığa saçmalıkla cevap vermiş
Aynen...
quote:
Orjinalden alıntı: ***ceylo***
quote:
Orjinalden alıntı: Liu Kang
saçmalığa saçmalıkla cevap vermiş
tip universitesinin1in de prof. zenci bir kadavranin cinsel organini gosterip kesip bicerkwn 2 adet bayan sinirlenip soylenerek kalkmislar tam kapidan cikicaklar profanimlar afrikaya ucak bileti kalmamistir bu saatte demis
quote:
Orjinalden alıntı: fatihhilal
Dünya nimetlerine ehemmiyet vermeyen yaşayış ve felsefesiyle ünlü filozof Diyojen, bir gün çok dar bir sokakta zenginliğinden başka hiçbirşeyi olmayan kibirli bir adamla karşılaşır. İkisinden biri kenara çekilmedikçe geçmek mümkün değildir... Mağrur zengin, hor gördüğü filozofa: "Ben bir serserinin önünden kenara çekilmem" der. Diyojen, kenara çekilerek gayet sakin şu karşılığı verir:
- Ben çekilirim!!
Süper...
quote:
Orjinalden alıntı: command3000
tip universitesinin1in de prof. zenci bir kadavranin cinsel organini gosterip kesip bicerkwn 2 adet bayan sinirlenip soylenerek kalkmislar tam kapidan cikicaklar profanimlar afrikaya ucak bileti kalmamistir bu saatte demis
quote:
Yok mu başka fikri olan???
berbatttt
Dermişim güzel güzel
Sağolasın...
quote:
Orjinalden alıntı: LordOfEldorado
quote:
Yok mu başka fikri olan???
berbatttt
Dermişim güzel güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme