Bildirim
DÜNYANIN EN İYİ KALECİSİ?? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arsenal in kalecisi : Manuel Almunia -
Oliver Kahn diyen olmamis tamam adam yasli kurt ama olsun zamaninda cok iyi isler yapmisti -
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL
Yoruma gerek varmı ? -
Kale ister 7.11 ister 25 metre olsun,top ister soldan gelsin ister sağdan,sol doksana giden topu sağ direkten zıplayarak toshaklarıyla kurtarır.
Bir degaj yapar japonyadan top kenan evren lisesindeki potalara basket olur.
Ne casillası lan
-
-
Lev Ivanovich Yashin -
quote:
Orjinalden alıntı: :::KR@L:::
Kale ister 7.11 ister 25 metre olsun,top ister soldan gelsin ister sağdan,sol doksana giden topu sağ direkten zıplayarak toshaklarıyla kurtarır.
Bir degaj yapar japonyadan top kenan evren lisesindeki potalara basket olur.
Ne casillası lan
+1
-
ben
şaka bi yana casillas diyorum -
rune almennin jarstein -
Beşiktaşta bi ara sarı bi kaleci vardı ,mühre'nin yedeğiydi . Hep yedekti ama bi kaç maç oynamıştı çok iyi kaleciydi o . Yine 7-8 sene öncesinde . .
Anımsadım :D Asperdi o kalecinin adı . Bayılıyordum o kaleciye ya , 2 metre önündeki adamın sert şutunu çok güzel bi refleksle çıkarmıştı o halen aklımda .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 31 Mayıs 2009; 22:38:21 > -
Hakan Arıkan -
-
Peter Cech -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 18 Aralık 2020; 17:33:1 > -
Buffon. -
Lan bu paris hilton ne biçinm karı
"Tahtaya a*cık çakmışlar paris hilton olmuş" -
Buffon-Taffarel-Higuita
veeee direkten direğe uçan Ken Wakashimazu -
quote:
Orjinalden alıntı: oguzozan
Ayrıca;
Adam her alanda başarılı
Eski manitayı arayıp sırf bu anı yaşamak için tekrar çıkasım ve sinemaya gidesim geldi
-
tartışmasız Iker Casillas
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X