Şimdi Ara

Dünyanın En İyi Kalecileri... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

curtois,mandanda,loris,handanovic musleradan kötü yani?

loris önce friedel'ı kessin.
    mandanda vasatın biraz üzerindedir, dünya çapında neyini gördün?
    handanovic uluslararası platformda daha bir numarası görülmedi.
    courtois'i de iyi ki bir duydunuz, biraz genç ümit vadeden her kaleci ilk 5'te mi olacak?

özet olarak, saydıklarının hiçbiri muslera'dan iyi değil.

Katılıyorum. Atletico'nun 2 senedir herhalde tüm maçlarını izlemişimdir, Courtois'nın yaptığı inanılmaz bir şey yok. Avrupa Ligi'ni kazandılar diye el üstünde tutuluyor o kadar.

• Kim yaptiysa bu siralamayi hiç düsünmemis sanirim...

Bana göre :

1 - Neuer
    2 - Buffon
    3 - Joe Hart
    4 - Casillas
    5 - Cech
    6 - Julio Cesar

Sonrasini bilemicem ama bu kaleciler açik ara önde.

Valdes söz konusu bile olamaz.
  • Neuer Alman ekolüne yakışmayacak kadar laubali bir kaleci. Asla ve asla Oliver Kahnın potansiyelinin %50 sine dahi ulaşamayacak.

Ha bu listede olur mu ? olabilir. Ama asla ilk dört ilk beşte kendine yer bulamaz.

Victor Valdesi başka takımda da izlemek isterdim açıkçası. Tek artı özelliği topla iyi oynaması ayaklarına hakim.

Yahu Mandanda Handanoviç falan diyenlerde olmuş.Morgan De Sanctis ide söyleyelim o zaman
  • Boyle listelerde ilk 10'da Volkan'i gormezsem samimiyete inanmiyorum ne yazik ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence her GS taraftarı Volkan'ı ilk 10'da yazar.

Türk olması yeterli değerlendirmeye alınmaması için, ayrıca ŞL'inde de oynamadığımız için takip edilmiyordur.

Muslera da çok iyi ama Volkan da dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Bence her GS taraftarı Volkan'ı ilk 10'da yazar.

Türk olması yeterli değerlendirmeye alınmaması için, ayrıca ŞL'inde de oynamadığımız için takip edilmiyordur.

Muslera da çok iyi ama Volkan da dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri.

Katılıyorum valdesin bile olduğu listede Volkan'ın olmaması cidden yanlış
  • Stekelenburg nedir aga, Cidden Volan'ı ilk 10 a yazarım Stekelenburg yerine. Muslera'yı da 4'e 5'e koyarım. Tamam Fenere gıcık olabiliriz oyuncularının davranışlarını sevmiyor olabiliriz (Volkan Emre Blica Lugano vs zaten 3'ü gitti) ama Ligimizi ve elimizdeki iyi değerleride es geçmemek lazım. Bu gün Fenerin kalesinden Volkan'ı çıkart Mert'le felan götürmezler, zaten götüremedilerde bir süre. Volkan'ı gram sevmem ama iyi kalecidir, Dünyadaki büyük 6-7 takımı çıkart geri kalan bütün takımlarda banko ilk 11 oynar. Muslerada işte bu 6-7 takımda oynayabilecek yeteneğe ve potansiyele sahip olduğunu bir çok kez gösterdi ve göstermeyede devam ediyor !

Ayrıca son Şampiyonlar ligi performansıyla Cech'i de ilk 3 koyarım.
  • 3- Victor Valdes (Barcelona ve İspanya)

• şu 'Volkan kim?' diyenlere uyuz oluyorum. Ulan Volkan dediğiniz adam dünyanın en iyi kalecilerinden birisidir. Bunu kimseyle tartışmam bile.. bide sıralama yapmak çok saçma. sınıf sınıf ayırmak lazım kalecileri. benim için 1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf ..... diye kalecileri sıralamak lazım. ekstra bi kaleci varsa onu ayrı tutmak lazım tabi. ve benim listem şu:

Buffon yıllardır benim için dünyanın 1 numarasıdır. gerisi aşağıdaki gibi sıralanır.
    sınıflar içinde bi sıralama yoktur.

1. sınıf kaleciler:
    volkan
    casillas
    cech
    neuer

courtois ve muslera şuan 2 den 1 e atlamak üzeredir. henüz 1. sınıf değiller

joe hart, hugo Lloris, akinfeev bunlar 2. sınıf kaleciler
  • bide gazeteye göre valdes 3. sırada
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenWind

Muslera'ya lafım yokta Volkan'ın olmadığı listeleri samimi bulmuyorum, çok ciddiyim.

Türk olmasaydı işler değişir miydi diye aklıma gelmiyor değil.

Katılıyorum.Volkan'ın tek zaafı uzaktan şutlar.Uzaktan şutlarda biraz daha dikkatli olsa her takımda oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgr9102

şu 'Volkan kim?' diyenlere uyuz oluyorum. Ulan Volkan dediğiniz adam dünyanın en iyi kalecilerinden birisidir. Bunu kimseyle tartışmam bile.. bide sıralama yapmak çok saçma. sınıf sınıf ayırmak lazım kalecileri. benim için 1. sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf ..... diye kalecileri sıralamak lazım. ekstra bi kaleci varsa onu ayrı tutmak lazım tabi. ve benim listem şu:

Buffon yıllardır benim için dünyanın 1 numarasıdır. gerisi aşağıdaki gibi sıralanır.
    sınıflar içinde bi sıralama yoktur.

1. sınıf kaleciler:
    volkan
    casillas
    cech
    neuer

courtois ve muslera şuan 2 den 1 e atlamak üzeredir. henüz 1. sınıf değiller

joe hart, hugo Lloris, akinfeev bunlar 2. sınıf kaleciler

Bir Galatasaray'lı bunları yazabiliyorsa evet fanatizm her kesime yayılmamış demektir.

• 1- Iker Casillas (Real Madrid ve İspanya)
    2- Gianluigi Buffon (Juventus ve İtalya)
    3- Victor Valdes (Barcelona ve İspanya)
    4- Maarten Stekelenburg (Roma ve Hollanda)
    5- Petr Cech (Chelsea ve Çek Cumhuriyeti)
    6- Fernando Muslera (Galatasaray ve Uruguay)

volkan falan demeyeceğim ama muslera valdesten, cechden ve stekelenburgdan çok daha iyi kaleci...
  • 1-Buffon
    2-Casillas
    3-Valdes
    4-Hart
    5-Howard
    6-Muslera
  • Kralsin muslera kral. Basimin ustunde yerin var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan da, Muslera da ilk 15 de olmalı.
    İlk 5 de olmamalı.
  • quote:

Muslera'ya lafım yokta Volkan'ın olmadığı listeleri samimi bulmuyorum, çok ciddiyim.

Türk olmasaydı değil de, Türkiye milli takımı sürekli şampiyonalarda olsaydı, volkan da 2 senede bir kendini gösterebilseydi işler değişirdi.
  • Volkan, Muslera, Mcgregor, Tolga ve Ömer Çatkıç bu lisetede olmalıydı.
  • Akinfeev
  • quote:

Haklısın. Stekelenburg, Julio Cesar, Valdes. Volkan'ın yanında fasa fiso. Anlam veremiyorum hele şu 3 kaleciye nefret ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.