David Villa Drogba Juninho Uğur Y. Del Horno Hooijdonk Carlos Ka.. De....... bu benim
sergen,del piero,c.ronaldo,ronaldinho dikkat ettım frıkık ustası del pieroyu kımse yazmamıs 100 küsür golu frıkıkten
yaw ya buradaki kimse frikikten çakmıo yada riquelmeyi bilmio tek geçerim adamın frikiklerine tek çözüm olarak kalecinin olmadığı köşeye adam koymakta buldular hatta 2006 dünya kupasında önceki konfederasyon kupasında yapmıştı almanya ama işe yaramadı
Juan Roman Riquelme
quote:
Orjinalden alıntı: fanatik123
sergen,del piero,c.ronaldo,ronaldinho dikkat ettım frıkık ustası del pieroyu kımse yazmamıs 100 küsür golu frıkıkten
aynen Del Piero'nun çok golü var frikikten.Beckham felan reklam sadece,C.ronaldo'nun iyi frikikçi oldugunu düşünmüyorum ayrıyeten.
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
Frikikte kimse Juninhonun yanına bile yaklaşamaz..
Hagi diyenlere çok güldüm yaw...
Fenerin 101 yıllık tarihindeki tüm futbolcuları Hagi'nin ayaklarını bile yıkıyamaz.
Kesinlikle Zico arkadaşlar. Eskilerden videolarının izleyin kaç frikiğinde kaleci haraket edebilmiş olduğu yerden sayın bakalım. Bundan böylede Zico gibisi gelmez. Sergen, roberto, juninho hikaye belki Hooijdonk yaklaşabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
Frikikte kimse Juninhonun yanına bile yaklaşamaz..
Hagi diyenlere çok güldüm yaw...
Fenerin 101 yıllık tarihindeki tüm futbolcuları Hagi'nin ayaklarını bile yıkıyamaz.
C. Ronaldo
quote:
Orjinalden alıntı: gfb_35
bence sonuna kadar pier super frıkık atıyordu ya hele ankaragucune anakarada attıgı golu unutamıyorum hala daha aklımda.nerdese orta sahadan vurucak yabir o kalmıştı