Şimdi Ara

dünyanın en iyi bilgisayarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Agent_47

İşlemci: Intel'in 80 çekirdekli işlemcisi
    Ekran Kartı: NVIDIA'nın 18000$ lık ekran kartı
    Ram: Play-Station 3'ün XDR Ramlerinden 1 TeraByte'lık ram

İŞTE BUNLARI TOPLAYIP BİR DE UYUMLU ANAKART VE HARDDİSK BULDUN MU İŞTE SANA DÜNYANIN EN İYİ BİLGİSAYARI

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

ver parayı bak nasıl topluyom ben sana en iyi bilgisayarı

bir kere üstünde kullanılan işlemci ve ekran kartı dünyanın şu anda en iyileri bunun önüne geçemezsin ramlerde öyle 1333 mhz ram hızı var

hdd ler wd galiba ve en iyi şekilde raidlenmiş birde 4 tera byte

anakartını zaten bulamazsın ve soğutucusunu bunlar bu pc ye özel olarak üretilmiş

özellikle anakartı bu donanımla %100 uyumlu çalışan tek kart

biraz mantıklı düşünürsek ( çift işlemci ve 8 slotu olan server pc leri hariç ) bunun üstü zaten yok olmayanı toplıyabiliyosan ayrı

• Arkadaşım çok komik bir topik olmuş bu yaw. Sen neden bahsediyorsun sadece biz forum kullanıcıları olarak biraraya gelsek . Paramızdaolsa onlarla aynı parçaları toplarız. Birde üstüne üstük overclock takımı gelir oradan çok daha hızlı çalıştırır işlemciyi ve ekran kartını. r. Bu arada nereden çıkardın en hızlı bilgisayar bu diye. Süper bilgisayarlar var dünyada bilimsel araştırmalar gibi işlemler yapmak için. Bir oda boyunda olabiliyor bazıları bu onlardanda mı performanslı? Ayrıca Dell ona fizik kartıda takmamış bizim ekip onuda takar performansı daha da arttırır. Ayrıca ramlari 800 MHZ de çalıştırıyorlarmış bizim ekip bir güzel onuda 1100 mhz ye getirir. Ayrıca anakartın üstünde kullanılan IDE kullanılmaz. Raid için ayrı performanslı bir kart satın alınır. O bilgisayar ağlatılır.

Linke dikkat et Ramlari 1333 değil 800 MHZ yazıyor

Ayrıca 4 terabyte falan değil 2 tane 160 GB lik HDD var.

Ayrıca anakartı piyasada rahatça bulunabilen bir anakart

Ayrıca ramlar 4 gb olabilirdi. En hızlı bilgisayarın yanlızca 2 gb rama sahip olması çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naga Sadow -- 25 Mayıs 2007; 15:35:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

Arkadaşım çok komik bir topik olmuş bu yaw. Sen neden bahsediyorsun sadece biz forum kullanıcıları olarak biraraya gelsek . Paramızdaolsa onlarla aynı parçaları toplarız. Birde üstüne üstük overclock takımı gelir oradan çok daha hızlı çalıştırır işlemciyi ve ekran kartını. r. Bu arada nereden çıkardın en hızlı bilgisayar bu diye. Süper bilgisayarlar var dünyada bilimsel araştırmalar gibi işlemler yapmak için. Bir oda boyunda olabiliyor bazıları bu onlardanda mı performanslı? Ayrıca Dell ona fizik kartıda takmamış bizim ekip onuda takar performansı daha da arttırır. Ayrıca ramlari 800 MHZ de çalıştırıyorlarmış bizim ekip bir güzel onuda 1100 mhz ye getirir. Ayrıca anakartın üstünde kullanılan IDE kullanılmaz. Raid için ayrı performanslı bir kart satın alınır. O bilgisayar ağlatılır.

Linke dikkat et Ramlari 1333 değil 800 MHZ yazıyor

Ayrıca 4 terabyte falan değil 2 tane 160 GB lik HDD var.

ramler Dell XPS 720 H2C Edition başlangıç modelinin 800mhz ama 7400 dolarlık modelinde 1333

ayrıca ben pc den bahsediyorum adı üstünde pc süper bilgisayar veya server makinası yada analiz makinelerinden bahsetmiyorum sadece personal computer

walla buün bir ingiliz bilişim gazetesinde gördüm bu haberi okulda adamlar en iyisi ilan etmiş ben değil onlar etmiş sen ne kadar inkar etsende

• Ya bi kere fabrika çıkışlı o/c li olan x6700'ün ve ramlerin oluyor...sırf bunlarla hava atarsın millete..zaten hava atma dışında çokta iş göreceğini sanmam..Tabi alıpta bilimsel araştırma yapmıyacaksan..
  • bu arada senin bahsettiğin donanım haberdeki türkiyeye getirilmesi planlanan modeli
    benim bahsettiğim ise o serinin farklı bir versiyonu ok

• Doğrudur dostum herneyse ama her halukarda en hızlı değil. Yani zaten PC sektöründe en hızlı diye birşey olmaz o ayrıda, yeterli parayla ben o bilgisayarı havada karada geçecek bilgisayar toplarım.Çünki onda bile her halukarda ciddi eksiklikler var.
  • masaustunu yaparsa ıbm yapar.tek gecerım.zaten ıbm koy buyuklugunde bır bılgısayar dogru gıdıyor.150.000 ıslemcılı bıglısayarı yapabılıyorsa onun bu beke oyuncagı.ve unutma ıbm kımseyle ugrasmıyor.zaten tek ler
  • en iyi benimki.P3 800 falan fıstık.. Sanki firmalar size çalışıyor.Kafayı yorduğunuza değmez. Bence bu forumda ABUK SORULARA SABUK CEVAPLAR bölümü açılmalı
  • dur ben sana dünyanın en iyi bilgisayarı topluyorum şimdi
    QX 6700
    4 GB DDR2-800
    ASUS 768 mb Geforce 8800 gtx
    1 tb(2*500)raıd sata ıı hdd
    thermaltake euroke
    tagan 750 watt
    asus dvd rw
  • tamam da hep ard arda msj yazıp post kasma resmen en hızlısı budur değildir kavgasına dönmüş bura
  • yaff vestel ile casper dururken buna paramı verilir

yerli malı yurdunmalı herkez onu kullanmalı

• yaw bunun sahibi bi super pi ss i versinde gözümüz gönlümüz açılsın
  • dünyanın en iyi bilgisayarı core2 işlemcili bir pc asla olamaz. 15 sene önce bile 32 işlemci içeren pc ler vardı...
  • bırakın dünyayı herkezin bilgisayarı kendine güzel ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkca son noktaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: bülent067

bırakın dünyayı herkezin bilgisayarı kendine güzel ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkca son noktaaaaa

• daha sli bile yapılmamış..hemde gtx var.. ben 8800ultra SLI yapılmamış bir pc ye en iyi demem
  • Buna biz markalı en hızlı PC diyelim bence... Dell kalitesi kimse tarafından tartışılamaz. Ama 10 sene bilgisayar kullandıktan sonra şu anda hayatta gidip markalı PC almam. Kendi bilgisayarını kendin toplamak kat be kat daha zevkli bişeydir. 6000-7000 dolar arasında harcanacak para olsa bende ona yakın hatta ondan daha iyi bi sistem toplarım. Tabi ama işin şu yanı var sistem çok alevli gözüküyor. O sistemi desktopa koyup kullanmak olmaz, o şekildeki bi sistem salona konup eve getirilen hatuna şekil yapmak içindir...
  • 7000$ gibi bir fiyatı sırf bana pc için harcama koşulu olsaydı quadcore 8800gtx vb parçalara 2000-2500$ ayırırdım..1000$ ses sistemi.geri kalan 3000-3500$ lada dev ekran lcd alırdım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.