Şimdi Ara

Dünyanın EN İYİ aksiyon filmi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Şu Hintlilerin nasıl bir fantezi dünyası var arkadaş.. Atla tırın altından kayarak geçeni mi dersin robot olup farklı farklı şekile gireni mi dersin.. Bizimkiler senaryo konusunda ders almalı bunlardan kesinlikle

Aha bu da atlı video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 25 Kasım 2012; 11:53:26 >

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• Tam gifini koyacaktım ki tahmin ettiğim filmmiş.

Ayrıca bence bu sahnenin bulunduğu film daha güzeldir;

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

O kadar mağara ki başlığı görür görmez bu filmden bahsettiğini anladım öyle geldim konuya. Şimdi gidiyorum

Sağlıcakla kardeş

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Mobilim. Eger o dusundugum film ise evet guzeldi. Neyse eve gelincr bakarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.