Şimdi Ara

dünyanın en iyi adam gibi adam futbolcusu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence sergen futboluyla ve herşeyiyle.........ümitve ergün de var ama futbol yok onlarda..

• yuh sece sece sergenimi sectin?bu forumda onun adamlığını baya bi tartısmıslığımız war...

ben turkiyede hoojidonk,ergun penbe,celil örnek werilebilir.
  • tuncay
  • Engün Penbe, ama eskileri de unutmamak gerekir..
  • Bir Fenerbahçeli olarak Ergün'ü gerçekten çok takdir ederim, Tuncay da genellikle gerçekten centilmendir fakat yap yap sonra özür dile olaylarını çok fazla yapıyor, bunun dışında gerçekten "adam gibi futbolcu".
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Bir Fenerbahçeli olarak Ergün'ü gerçekten çok takdir ederim, Tuncay da genellikle gerçekten centilmendir fakat yap yap sonra özür dile olaylarını çok fazla yapıyor, bunun dışında gerçekten "adam gibi futbolcu".

senı bı gslı olarak taktır edıyorum
  • hakan şükür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ergün Penbe,Hakan Sukur,Rüştü Rençber,Fenerbahçeli Oguz,Rıdvan,Metin Tekin,
  • topiğin ismini değiştirin bari. "Türkiye'deki adam gibi futbolcu" yazın.
    Sergen ne alaka anlamadım bu arada ondan önce bir sürü adam var: Ergün, Tuncay, Rüştü, Şifo Mehmet, Metin Tekin, Ali Gültiken, Müjdat, Oguz, Rıdvan ve H. Şükür.
    Aklıma gelenler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 24 Şubat 2006 11:15:33 >
  • Sergen lafına gerçekten güldüm. Adam gay bara takılıyor. Bunu herkez biliyor herhalde kendisi star spor genel müdürüne itiraf etmişti.

Dünyada dendiği için bence zidane gerçek bir beyfendi. Tirkey liginde ise ergün & hakan şükür ve bu yazacağımıda En delikanlı futbolcu Fatih Tekke bu admdan daha delikanlısı yoktur nokta.

Şahıs: Ayağına sıkarım futbol fayatın biter
    fatih tekke: Abdest alayım kafama sık.
  • BUNA VERİLECEK CEVAP ÇOK AMA BENCE EN BEĞENDİĞİM EFENDİ TOPÇU MEHMET ÖZDİLEK.
  • Sergen istediği zaman çok iyi bir futbolcu ama. Adam gibi adamlığa bakarsak Ergün diyorum..

Sergen'le ilgili hatırladığım ufak bir olay..

Sergen GS'da oynarken artık sakatlıktan mı yoksa cezalı mı tam olarak bilmiyorum ama takımda yok.
    GS 'da avrupada önemli bir maç oynuyor. Sergen ise bir bar yada onun gibi bir yere gitmiş. Arkada ekranda GS maçı gösterilirken bir kere bile dönüp maça bakmamış arkadaşlarım ve takımım ne yapıyor diye..

Bu olayı sanırım bir gazetede okumuştum...

Sergen çok yetenekli bir futbolcu ama vurdumduymaz bir kişiliğe sahip. Başkaları istiyor diye değil kendi istediği zaman da mükemmel futbol oynuyor. Ama gamsızlığı Dünya çapında bir yıldız olmasını engelledi.
  • sergen çok açıksözlü içi dışı bir biri yani adam gibi adam , gs 'dan ergün ve ümit özat'da fair oyuncular.
  • hakan şükür ve mehmet özdilek bence herşeyiyle mükemmel oyuncular
    ama sifo emekli oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

hakan şükür ve mehmet özdilek bence herşeyiyle mükemmel oyuncular
    ama sifo emekli oldu
    mehmet milli maçtaki hareketi ile birçok gönülden emekli oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezgin79

quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

hakan şükür ve mehmet özdilek bence herşeyiyle mükemmel oyuncular
    ama sifo emekli oldu
    mehmet milli maçtaki hareketi ile birçok gönülden emekli oldu

bende yakıştırmadım o hareketi ama onun geçmişini değiştirmez adam kırmızı kart nedir bilmiyo
  • Pierre van Hooijdonk-Ergün Pembe
  • Sergen!
  • Sergen-Raul-Totti-
  • ergün , hakan şükür ....... gerard
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.