Şimdi Ara

DÜNYANIN EN İYİ 5 DİZİSİ(Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
17
Favori
35.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar.Bu zamana kadar pek çok yabancı dizi izledim.Buraya ilk 5'imi ve nedenlerini yazıcam.Katıldığınız veya katılmadığınız yönler nelerdir.Sizin ilk 5 iniz ve nedenleri nelerdir.Ona göre izlemediğim eksik dizi varsa sizden bulup izlerim.

1 SIX FEET UNDER:Evet 1 .sırama bu muazzam dizi yükseldi.Doğallığı bu kadar iyi yansıtan başka dizi izlemedim.İzledikçe Fısher ailesinden birisi oluyorsunuz.Özellikle öyle bir finali vardırki efasendir.

2- LOST:Her ne kadar 3.sezondan sonra bocalasada 5 ve 6. sezonu hiç bekleneni vermesede benim için efsanedir..Başka hiçbir dizide bulamayacağınız karakterlere sahiptir.Gizemli konusu, iyi anlatımı,duyguları iyi yansıtması ile bir efsanedir.

3- BREAKING BAD:Sıradışı konusu ve benim için şu ana kadar en iyi 2.dizi karakteri olan(1.John Locke) Walter White'ı canlandıran Bryan Cranston'un harika performansı ile tam bir başyapıt.

4- OZ:Klasik hapishane temalı dizilerden ayrılan "gerçekci" ve "etkileyici" yapısıyla 4.en iyi dizimdir.Karakterleri ise sağlamdır.Dizinin aralarında başrollerden Augustus'un anlattıkları çarpıcı hikayeleri ile tam bir HBO klasiğidir.

5-BOARDWALK EMPIRE:Bu kadar kaliteli yapım inanın zor gelir piyasaya oyunculuklarımı desem mekanlarmı desem kostümlermi desem tek kelimeyle müthiş bir yapıt.The Godfather'ı sevdiyseniz bu dizi sizi o eski mafya dünyasına geri götürecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srsblck -- 26 Ocak 2014; 17:37:17 >

• House?

I LOVE THIS GAME
  • house ve kesinlikle lost diğerlerini izlemedim.ha bu arada yerli yapımlarda da kurtlar vadisi..başkada dizi bilmem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmedim listeyi.Bana uymuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Bora. -- 5 Şubat 2014; 22:50:55 >
    Daha Fazla Göster
  • 1-Lost bence Oz ile çekişirler
    2-Oz
    3-Prison break
    4-Dexter
    5-The Walking dead
    başkada dizi izlemedim zaten :)

Nothing is true,Everything is permitted..

.:Altaïr ibn La-Ahad:.
  • Dünyanın 5 dizisi, en iyi 5 dizi diye listelemek çok saçma olur. Renkler ve zevkler farklıdır. Şahsen yaklaşık 26 adet yabancı dizi bitirdim, bazıları halâ devam ediyor. Ama beni en derinden etkileyen diziler var. Örneğin; Dexter, Fringe, Lost gibi.

bunlar ikisi üçü ilk 5'te olması lazım.

bence en güzel sıralama burda;

( This list contains Internationally Highest Rated and mostly awarded, Most popular, Best of the best TOP-2500 TV Series in the world.)

http://www.imdb.com/list/SXhwCPDSI_c/?ref_=tt_rls_1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoAgeTR -- 17 Şubat 2013; 16:05:19 >

Orijinalden alıntı: Empire State

Dünyanın 5 dizisi, en iyi 5 dizi diye listelemek çok saçma olur. Renkler ve zevkler farklıdır. Şahsen yaklaşık 26 adet yabancı dizi bitirdim, bazıları halâ devam ediyor. Ama beni en derinden etkileyen diziler var. Örneğin; Dexter, Fringe, Lost gibi.

Kesinlikle katılıyorum, benim içinse en iyisi Doctor Who'dur mesela.

Australian Dream
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurco

ben olsam oz'u başa çeker devamına bi sons of anarchy koyarım tadından yenmez.. daha sonra ne gelirse gelsin pek umursamam..

sons of anarcch ye başladım hocam 5. bölümden sonra bıraktım biraz fazla hızlı gibi diyaloglar fln eksik gibi bu yüzden tam sarmadı devam etsemmi ileride dahamı iyi olur???

Orijinalden alıntı: Empire State

Dünyanın 5 dizisi, en iyi 5 dizi diye listelemek çok saçma olur. Renkler ve zevkler farklıdır. Şahsen yaklaşık 26 adet yabancı dizi bitirdim, bazıları halâ devam ediyor. Ama beni en derinden etkileyen diziler var. Örneğin; Dexter, Fringe, Lost gibi.

listeleme amacım arkadaşlarada liste yaparda bilmediğim dizileri öğrenmekti yoksa dediğiniz doğru herkesin kendine göre özel dizileri vardır.

• Lost 3.sezondan sonra bozmadı bence sen olaylar karıştığı için anlayamadın.
    4.5. aklıma gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.