Şimdi Ara

Dünyanın En ince LCD Televizyonu LG'den

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Dünyanın En ince LCD Televizyonu LG'den


    LG Electronics, "dünyanın en ince LCD televizyonu" sloganıyla piyasaya sürdüğü yeni ürününü tanıttı.LG Electronics, "dünyanın en ince LCD televizyonu" sloganıyla piyasaya sürdüğü yeni ürünü Scarlet'in tanıtımını görkemli bir toplantıyla gerçekleştirdi.

    LCD'nin kalınlığı 45 mm

    Bugünlerde yayına girecek olan Scarlet dizisinin baş rol oyuncusu Nastassia Malthe'nin tanıtımını gerçekleştirdiği ürünün toplantısında Oscar törenlerinden hatırlanan kırmızı halı seremonisi de yapıldı.

    Önceki gün Londra'da düzenlenen toplantıda ürünün kısa süre içerisinde tüm Avrupa çapında satışa sunulacağı duyuruldu.

    Scarlet serisi televizyonlar 32 ila 52 inç aralığında farklı modellerde piyasaya sürülecek. Tüm televizyonlar 1080p HD tam yüksek çözünürlük desteğine sahip.

    Kırmızı detaylarla süslenmiş siyah bir ana gövdesi bulunan üründe görünmez hoparlörler, 50.000:1 dinamik kontrast oranı, HDMI 1.3 ve 4ms tepki süresi gibi teknik özellikler bulunuyor.

    Fiyatı ise biraz cepleri yakacak cinsten. 32 inç ile 52 inç arasında değişecek olan modeller 1500$ ila 5300$ aralığında satılacak.

    45mm ölçülerindeki Scarlet'in "en ince" iddiasına karşılık daha önceden Sharp'ın X serisi (en ince noktası 34, en kalını 38mm) ve Toshiba'nın 40XF355D (ayaklı 30mm, ayaksız 23mm) gibi bazı modellerinde şirketler aynı sınıfta daha ince televizyonlar üretmeyi başarmıştı.

    Öte yandan ekran panellerinin inceliğinde de ayrı bir yarış söz konusu. En son CES 2008'te tanıtılan ürünler arasında LG 1.75 inçlik süper ince modeli duyurmuştu. JVC 2.6, Sharp 3.24 inç ile bu modelleri takip ediyordu. Hitachi ise 1.5 inçlik ekran paneliyle şimdilik o alanda "en ince" ünvanına sahip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twistys -- 4 Mayıs 2008; 2:34:40 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.