Şimdi Ara

Dünyanın En İlginç 10 İnsanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu insanlar cidden yetenekliyse James Randi'nin yarımşasına gidip 1 milyon dolar alabilirler, mental güçle hareket ettiren eleman gerçek değildir örneğin büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Meister

Bu konuyla ilgili TRT HD de her hafta sonu bir program var gerçekten çok ilginç şeyler çıkıyor

Tam da bunu yazacaktım.Programın adı Stan Lee`nin Süper İnsanları.Ara sıra izliyorum.Geçenlerde hiç durmadan koşabilen adam vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sondaki ilber ortaylı mı
  • Up faydalı konu

• ratch kullanıcısına yanıt
    Trthd nedir yahu natgeo bu programı yaklasık 1 sene önce yaptı şimdi tekrar düzenleyerek yeniden yapıyor.Kusura bakmayın ama History Channel belgeselini alıp kafasına göre dublaj yapan Trtden izlemek yerine gider Natgeoden tr yada alt yazılı olarak takip ederim
  • Unutmayan kadını incelemeleri lazım. O nasıl birşeydir ya. Bi 20 yıl daha yaşasa hddsi dolup patlar o kadın.
  • Ve tanrı onu yarattı V kullanıcısına yanıt
    Altyazı dublaj farketmez,film değil bu.

• ratch kullanıcısına yanıt
    Aynen film değil ancak Trt'de kanal değil.O yüzden oradan izlenmez.History Channel yada Nat geo tercihtir ancak trtden izlenmez bknz trtnin dublaj failleri
  • Hayır, metali yemek için önce çiğnemek gerekmiyor mu? Dişleri o kadar sert ve çenesinin de o kadar güçlü olması lazım. Mideyle bitmiyor ki iş.

Bunların çoğu palavra bence.
  • 5 numara yalan.

Beyin dalgalarının gücü bir atomu yerinden oynatamayacak kadar zayıftır.ben underwood 2009 yılında kanserden öldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 24 Ekim 2014; 22:01:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrEvo8

Hayır, metali yemek için önce çiğnemek gerekmiyor mu? Dişleri o kadar sert ve çenesinin de o kadar güçlü olması lazım. Mideyle bitmiyor ki iş.

Bunların çoğu palavra bence.

+1 aynısı geçti kafamdan,plastik falan hadi tamamda metali nasıl yiyor? Boğazına takılmıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Helal sincapoz bana bunlarla gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Helal sincapoz bana bunlarla gel.

Eyvallah.

Dünyanın En İlginç 10 İnsanı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. Beyin gücüyle eşyaları yerinden oynatıyor

Şimdi kendinizi Matrix filminde gibi hissedbilirsiniz. Çünkü Miroslaw Magola isimli bu adam manyetik bir enerjiye sahip. Her türlü objeyi beyin gücüyle havaya kaldıran ve yerini değiştirebilen bu adam kinetik güçleri gelişmiş bir yaratık.

Adama yaratık demişler resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EresboSS -- 24 Ekim 2014; 23:54:17 >
  • Ve tanrı onu yarattı V kullanıcısına yanıt
    Herkesin evinde D-Smart digitürk olacak diye bir şey yok ama çoğu kişinin evinde uydu var ve bu yüzden TRT ye ulaşım daha kolay.
    Ayrıca böyle bir program için çevirinin bu kadar önemli olduğunu düşünmüyorum gayet anlaşılır ve güzel.

• EresboSS kullanıcısına yanıt
    Aldığım kaynakta öyleydi. Benim de dikkatimi çekti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.