Şimdi Ara

dünyanın en güvenli hack edilmesi en zor mail server ı hangisi bilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hack i şu anlık imkansız olan bir server i varmı ücretli olup olmaması fark etmezz acele cevap yazanınız olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elozis -- 18 Kasım 2004, 14:14:10 >

• imkansız mı olacağını sanmıyorum ama yine bilindik yerler sanıyorumki daha güvenlidir

şifreni x%23{½%'afs5869 gibi sallama bişi yaparsan ve mümkün olduğu kadar uzun, şifre sorusunuda sallarsan "lamer"lar tarafından bişi olacağını sanmam,tabi bide fakemaillere dikkat

zaten harbi hacker da gelip senin maille uğraşmaz,tabi bi önemli şirket filan değilsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: elozis

hack i şu anlık imkansız olan bir server i varmı ücretli olup olmaması fark etmezz acele cevap yazanınız olursa sevinirim

microsoft'un mail serveridir heralde
  • Microsoft ilk Win2000 serverini çıkardığında bir mağazaya vitrine koymuş ve hackleyin bakalım hackleyebilirseniz diye bir ekranda bırakmış, gece boyunca açık kalan PC ertesi gün hacklenmiş olarak bulunmuş. B.sayarı vermeyi vaad eden Microsoft, eh büyük tesadüf! :) hacker gelmeyince yatmış.. Gelseydi bari.. :)

Sözün özü girilemeyecek b.sayar, sunucu yok derler bu müthiş sınır tanımayan amcalar..

• yazanda ınsan hackleyende ınsan
    Sözün özü girilemeyecek b.sayar, sunucu yok derler bu müthiş sınır tanımayan amcalar..
  • www.hotmail.com var
  • kendin yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hotmail mi o kadar kolaymış ki hack etmek bence boşuna hacklenmeyecek server yok ama bence şu an için en güvenlisi yahoo ya da serverları araştır linux ve unix tabanlı bi server bulursan ondan mail adresi al derim.
  • Bwncede linux veya unix tabanlı bir server en iyisi
  • arkadaşlar mail hesabından degil. mail server ından bahsediyoruz... oyle kolay kolay hack lenecek bir sey degil. o.
    unix tabanlı işletim sistemleri tabi kullanıcısının daha az oluşundan karlı ama bununda kırılamayacak gecilemeyecek gibi bir yanı yok...
    hic bir sey tam anlamıyla guvenli degildir olamazda...!
  • Yahoo güvenli olmalı.Kendi pc'nede dikkat et ne kadar güvenli olursa olsun keylogger yediysen *@microsoft.com bile işe yaramaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dc.frost

Yahoo güvenli olmalı.Kendi pc'nede dikkat et ne kadar güvenli olursa olsun keylogger yediysen *@microsoft.com bile işe yaramaz...

bakın tekrar ediyorum başlıkta mail adresi degil. mail server ı diyor....
  • Bence hataların büyük olanını sistem adminleri tarafından yapılmakta sistem admini eğer adam gibi bir güvenlik sağlarsa kırılmasıda zor olur marka ne olursa olsun
  • kardeş sistem admini ne yapsın bir yerde kilitleniyor.adam tüm firewalları kuruyor gerekli portları kapatıyo.yeniden windows mu yazsın. bilgisayara girecek herif okadar iyiyse sistem admininden 10 tane microsoft çalışanlarından 25 tane bezgin bekir den 1 tane koysan yine girerler.aklına gelmeyecek güvenlik açıkları var. öyle yollar deniyorlarki insanlar çözüm üretmek suçu sistem adminlerine atmak kadar kolay olmuyor!
  • İyide dostum sen firewall ile korunan sadece 110 portu ve 25 portu tek yönlü açık olan gerektiğinde ICMP paketleri bile geçirmeyen bir sisteme nerden nasıl girecekrin eğer sistemin dünyanın emir ve görüşlerine açıksa denecek bir şey yok
  • diyosunki bu kadar kolay.niye kimse düşünememiş acaba.amerikada milyonlarca $ yatıran insanlar bunları nasıl düşünemiyor acaba?
  • ben olay bu kadar kolay demiyorum sadece başlığa bakarsan arkadaş ne demiş "dünyanın en güvenli hack edilmesi en zor mail server ı hangisi bilen varmı" ben bu konu ile ilgili görüşümü söyledim yani burda markanın aslında çokta önemli olmadığını vurgulamak istedim.___________
  • off kızmayın abilerde nolur
    bnm eski kız arkdaşımın mailinin şifresini hotmailden nacizane bir şekilde elde etmem lazım :(
    bilen varsa bana pmlesin lütfen
  • İyi bir EXCIHANGE server ı kolay kolay hacklenemez :-)
    Ama en sağlamı Micrasoft'un kidir :-)
  • yok canım en iyisi bizim üniversiteninkidir. kocaeli üni.
    neyse bezgin bekir olur böle olaylar .bende sadece olayın o kadar kolay olmadığını söylemeye çalıştım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.