Şimdi Ara

Dünyanın En Güçlü Adamı...Koca Yusuf [ Alıntıdır ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
7.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçekten filmi yapılmalı ama öyle baştan savma değil adam gibi yapılmalı.

uplayalım ki herkes görsün. up.
  • Filmine az kaldı arkadaşlar, konuyu tekrar up'luyorum ki, filmi yeteri ilgi görsün ki, yapımcı şirketler bu milletin değerlerine sahip çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reborn_59

cCc Koca Yusuf cCc

şöyle çakallıklar yapmayın ya
  • Merakla okuyacagım zamanı bekleyecem zamanım oldugu an okuyacam
  • Evet şimdi hepsini okudum etkileyici ama ölüm olayı çok kötü olmuş keşke bi fırsatla diğer pislikleri aşağı atabilseydi
  • hemşehrimiz
  • Çok kötü bir son. Ama gerçekten harika bir insanmış. Azimle çalışmasının karşılığı işte. Söylenen süreler ve tuşlar imkanı yok yapılamaz şu anda. İmkansız gibi. Gerçekten çok güçlü olmalı. Allah rahmet eylesin.
  • koca yusuf
     Dünyanın En Güçlü Adamı...Koca Yusuf [ Alıntıdır ]
  • vaybe deli adammış
  • Müthiş
  • hepsini okudum
    gerçekten bu zaman kadar bizler kendi atalarmıızn kahramanlıklarını niye bilmiyoruz
  • Türkler genetik olarak güçlü ve güreş gibi güç isteyen sporlara yatkındır. ''Türk'' kelimesinin esas anlamı da ''Güçlü'' dür [inanmayan araştırabiir.] .

Bir sürü saçma sapan film-dizi var. Onlara harcanan masrafla kendi tarihimizle ilgili filmler çeksek keşke. Ama biz tarihiminizi okul kitaplarına işletip gençlerimizin kafasına ezberleterek sokmaktan başka birşey yapmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Brakisefal -- 6 Haziran 2010; 20:55:19 >
  • Yapımcı olayım arkadaşlar, 1071'den başlayacam, 1453, çanakkele, aklınıza gelen bütün savaşların filmini üstlenicem..az kaldı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.