bende black xs ıle jean paul arasında kaldım ne alıcam dıye ama jean paulu cok ovuyolar
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var strawberryden sipariş verdim hesaptan para çekildi sipariş teyid numarası geldi fakat post referance numarası yollamıolar sanırım bişeler oldu neyapmam gerekio mailler zaten ingilizce,, kötü oldu yaa
quote:
Orjinalden alıntı: apo_o
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var strawberryden sipariş verdim hesaptan para çekildi sipariş teyid numarası geldi fakat post referance numarası yollamıolar sanırım bişeler oldu neyapmam gerekio mailler zaten ingilizce,, kötü oldu yaa
ogamecıye pm at yardım eder sana
armani black code arkadaslar mutlaka deneyin. yaz kis farketmiyor güzel bi koku
ßen şekerli bişey kullanıyorumda ismini unuttum...
Gerçekten fresh ve klasik...
ya bi allahın kulu bişiler yazsın bana bi yardım eli uzatsın yaa ya kardeş ogameci kim bulamadım ben onu bu
Belki ürün ellerinde yoktur. Tedarik edecekler önce herhalde. Ondan sonra mutlaka gönderirler...
Bende J.P kullaniyorum
quote:
Orjinalden alıntı: esereser
jean paul 125 ml dunyanın en ıyısı dunya kadarmarka kullandım en ıyısı jean paul cok ılgı ceken kokusu var...
Arkadaşlar strawberry'den ilk versace blue sonraysa bvlgari black aldım.Versace güzel koku kalıcılığı iyi ama biraz ağır gibi.Bvlgari Black ise tam aradığım koku diyebilirim.Rochas falan halt etmiş yanında
Kullandıklarım
-GIO -Armani black code -David off - silver shadow -channelin bi kokusu hangisi bilmiyorum -Armani mania
3 senedir kullanıdığım parfümüm...
arkadaşlar rochas ve j.p. gaultier in free shop fiyatlarınıbilen var mı ?
Arkadaşlar Rochas gerçekten çok iyi bir parfüm ve bayanların ilgisini acayip çekiyor kokunuzla birini tavlayabilirsiniz
Hay anasını satim be aradığım o parfüm bu ya. Bu parfümü kullandığımda kısmetim baya artmıştı benim ve kız arkadaşlarım o zaman kokusuna bayılmıştı hatta şirinevlerdeyken bi kızarkadaşım paso eğilip boynumu kokluyordu bir daha geri çekilip tekrar bu parfüm kızlar üzerinde acaip bir etkisi var bütün erkek milletine tavsiye ederim Not: Parfüm bittikten sonra çok sonra tekrar bulmak istedim bu parfümü ama adı hafızamda silinkti fakat şişesini dün gibi hatırlıyorum =)
quote:
Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___
arkadaşlar rochas ve j.p. gaultier in free shop fiyatlarınıbilen var mı ?
arkadaslar atu.com.tr den yada google a atu yazın..sıteye gırın..ust kısımdan katalog kısmını tıklayın..sonra sol taraftanda parfum kısma geldım kozmetık kategorısınden..ıstedıgınzı kokulara bakın..jean paul yanlıs hatırlamıyorsam 54 euro 125cc..rochas men 100cc 46 euro..yınede bı bakın..ama oldukca ucuz..ben su jean paulun kokusunu cok merak edıyorum..abı bu paco rabbanne black xs de dehset parfum acayıp kalıcı super otesı bısey bı bakın derım..
atu dutyfree bazı klass parfümlerın 100cc fıyatları CLINIQUE HAPPY MEN 100 ML-42 euro(daemon wıntermoon arkadsım bulamadım demıstı arkadsım ataturk havalımanında var..fıyatta bu
ARMANI ACQUA DI GIO EDTV 100 ML. 59 € ARMANI CODE EDTS 125ML 60 € BURBERRRYS MEN(classic) EDTV 100 ML 47 € BULGARI AQVA MARINE EDTS 100ML 56 € BULGARI BLACK EDTV 75 ML. 47 € BULGARI BLV PH EDTS 100 ML 49,5 € C.KLEIN CKONE EDTV 100 ML. 36,5 € C.HERRERA 212 MEN EDTS 100 ML. 49,5 € GIVENCHY PI EDTV 100 ML. 53 € BOSS HUGO DARK BLUE EDTV 125 M 47,5 € BOSS HUGO ENERGISE EDTS 125ML 47,5 € ISSEY MIYAKE BLEUE EDTS 125 ML 54 € JPG(jean paul) HM EDTV 125 ML. 54 € P.RABANNE BLACK XS EDTS 100 ML 43 € P.RABANNE ULTRAVIOLET EDTS 100 ML 49 € ROCHAS MAN EDTV 100 ML. 47,5 €
İSTEDIKLERINIZ VARSA FIYATINA BAKABİLİRİM..
benden bişey istiyolar ama anlayamıyorum ingilizce olduğu için gönderdikleri mesajı yolluyum bari ingilizcesi olan varsa anlar belki
Thank you for your order through Strawberrynet.com.
Please note we're still awaiting confirmation via e-mail of your correct billing address and your credit card security code (the last three digits on the back of a Visa or Mastercard, where the signature strip is; or the four printed digits on the front for American Express). Please DO NOT send your complete credit card number via e-mail.
Being asked for the security code is similar to being asked for your signature when purchasing in a shop and helps verify that the billing details are correct and that payment can be received.
The charge has to be confirmed by us before payment can be transacted, to do this we require the security code to ensure the transaction has been verified.
Please note that sending the security code by e-mail is totally safe as long as the credit card number itself is kept secure.
Thank you again for your assistance. Your order will be processed once your billing address and security numbers have been verified, so your prompt reply would be appreciated.