< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanRex -- 21 Eylül 2021; 20:38:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünyanın Çivisi çıktı artık çocuk yapmayın

-
-
Gerçekten öyle... kıllarını almayan kadınlar bir de "BENİ BÖYLE BEĞENMEK ZORUNDASINIZ!" triplerine giriyor ya... "sen full vücut lazer yaptırsan bu sıfatla yine kimse beğenmez dayı" diyesim geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HAYÜR OLMAZ AJ GARNIMIZI DOYURACAK PARA YOH AMA 20 TANE CİKARCAM
ULAN ĞARI ISIT SUYU GELEYOM
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten üremek aptalca hele fakirlerin üremesi tamamen aptallık
Hiçkimse çocuk yapmasa 100 yılda tamamen yok oluruz bence mantikli
Arkadaşlar fakir zengin demiyorum zengin çocuk doğrusa bile çocuk b*ktan bir dünyaya açacak gözlerini
terör örgütleri ortada fink atar ses çıkmaz
hammaddeler bitmeye başlar su kıtlığı yolda ses çıkmaz
devletler milleti kandırıp zenginliği tekeline alır ses çıkmaz
sürdürülebilir ekonomi modelleri sınıra dayandı, sefalet kapıda 10 tane çocuk yapsak yeter.
küresel ısınmasıdır, mültecisidir, hava-deniz kirliliği, çöp sorunu, gıda sorunu bahsetmiyorum bile...
ama ben gay gördum çocuk yapmayın.
Dünyadaki eşcinsel insan ayısında bir artış veya azalış yok, sadece var olduğunun farkına vardın.
-
İsterse her aile en az 10 çocuk yapsın beni ilgilendirmez
Şurada en fazla 40 50 yıl daha yaşarım sonrası öteki taraf burda insanlar ne yapar kendileri bilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ÇOCUK RIFKIYLA GELİR
-
Çok doğru
-
Konuyu saptırmayın, sonuç olarak üremek en azından çok üremek şu zamanda doğru değil.Hangi konudan ele alırsanız alın üremek şuan zararlı.
-
Ne olmuş benim arabamda benzin+LPG Li.
Ya arkadaş adam 70-80'ler ne güzeldi demiş ya.
Kesin Max 25 yaşında çocuksu zihniyete sahip birisin. 70-80'leri görmeden konuşmak o kadar kolay ki.
Hayır çocuk yapmamak için bahaneleri mantıklı olur diye düşünmüştüm adamın işi gücü sex üstüne kurulmuş. Bence siz gerçekten de çocuk yapmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Gerçekten öyle... kıllarını almayan kadınlar bir de "BENİ BÖYLE BEĞENMEK ZORUNDASINIZ!" triplerine giriyor ya... "sen full vücut lazer yaptırsan bu sıfatla yine kimse beğenmez dayı" diyesim geliyor
|
Zaten üremek aptalca hele fakirlerin üremesi tamamen aptallık
|
terör örgütleri ortada fink atar ses çıkmaz hammaddeler bitmeye başlar su kıtlığı yolda ses çıkmaz devletler milleti kandırıp zenginliği tekeline alır ses çıkmaz sürdürülebilir ekonomi modelleri sınıra dayandı, sefalet kapıda 10 tane çocuk yapsak yeter. küresel ısınmasıdır, mültecisidir, hava-deniz kirliliği, çöp sorunu, gıda sorunu bahsetmiyorum bile... ama ben gay gördum çocuk yapmayın. Dünyadaki eşcinsel insan ayısında bir artış veya azalış yok, sadece var olduğunun farkına vardın. |
HAYÜR OLMAZ AJ GARNIMIZI DOYURACAK PARA YOH AMA 20 TANE CİKARCAM
ULAN ĞARI ISIT SUYU GELEYOM |
Arkadaşlar fakir zengin demiyorum zengin çocuk doğrusa bile çocuk b*ktan bir dünyaya açacak gözlerini
|
Benzer içerikler
- nba kaçak maç izle
- ankarada en ucuz gross market hangisi
- ramazanda mastürbasyon yapmak
- harçlık avans nasıl çekilir
- çiğ tavuk yenir mi
- prompt mühendisliği nedir
- ets2 türkiye haritası
- samsung projeksiyonlu telefon
- sodyum iyon batarya
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X