Şimdi Ara

dunyahosting.com tekrar senol yönetimine devredildi.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
4.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar baya uzun yazmış cevap vermek zor olacak.. Madur olan arkadaşlar buradan domain adını yazar ise durumu hakkında net bilgi verebilirim kendilerine. sonuçta şu an itibariyle domain isimleri bizde adamer de bizim güvencemizde ama 1 hafta sonra ne olur bilmiyorum. bu nedenle önemle rica ediyorum uzun mailler atmayın msn de beklemeyin sadece bana domain adını yazın ve bende araştırayım hemen bilgi vereyim.

Şundan emin olun 109 maduru tek başımıza himayemize almaya çalışıyoruz lütfen inanın bu 1 günlük basit bir iş değil ama inanın elimden gelen ne var ise fazlası ile yapacam.

Saygılarımla..
  • öncelikle allah razı olsun domain ismimwww.sabitoyun.com bugün itibari ile senl beyin devretiğim şirket dediği yener beyin şirketi tarafından hesabım bloklandı ortada kaldım...
  • Arkadaşlar Konu Nedir Anlamadım (Çok Uzun) ama Bu hostinglerden Mağdur olan Müşterilere geçmiş olsun diyor ve hemen Adam akıllı bir hosta geçmelerini tavsiye ediyorum.
    Ben Paramla Böle Rezil olacağıma Bedava Hosting Kullanırım Daha iyi.

Geçen Gün "aktifnet" arkadaşın, Bizim Ücretsiz hosting konuşmalarımız içerisine burnunu sokmuş ve şöyle Demişti;
    quote:

Arkadaşlar 3-5 ytl verip adam akıllı bir host alın

Demişti.Bende Ona;
    quote:

Arkadaşım 3-5 Ytl daha verip rezil olacağıma ücretsiz hosta çıkarım daha iyi

Demiştim.

Sizce Bu konuşmalara bakılırsa kim haklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabaron -- 8 Kasım 2006; 4:55:51 >

• peki ücretsiz alan veren hostlar kapanıp giderse ne yapacağız örnekleride mevcut olaya bakış açın gerçekten ilginç ama yinede ücretli hostla devam ederim ama bu sefer daha dikkatli olurum.
  • Arkadaşım bende onu sölüyorum. Paramı verip rezil olacağıma ücretsiz alıp daha az rezil olurum daha iyi

Ancak Yok benim param var ve rezil olmak istemiyorum diyorsan, Gidip büyük şirketlerden alıcaksın.
    Kapandığı zaman haberlere yansıyacak kadar büyük hosting şirketi olacak.Fiyat desen inan bana küçük hostinglerin çoğundan iyi.

Hosting elbise değilki Büyük Şirketten aldığın zaman (YKM den falan) pahalı olsun.

Yanlışım varsa söyleyin...

• Ha bu arada Önermemi istediğin öle Büyük ve iyi şirket istiyorsan Sana Sölerim.Reklam olmasın diye şimdi sölemiim bari.

Bak domain için alıcaksan nic.tr yada ihs.com.tr miydi ne ondan alıcaksın.
  • kendi çapında bişiler yapma gayretinde insanlarız her host firmasında fiyatlar değişiyo birbirine yakın olanda var bizde kendi alım gücümüze uygun güvenilir bir hostdan yanayız önerilerin için teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunsal -- 8 Kasım 2006; 6:01:29 >
  • Sen Küçük Firmalara verebileceğin Ücreti söyle (Kaç Mb, Hangi script dili olmasını falan...) Ben sana büyük hostinglerle karşılaştırim.

Bu yardımıda; Zamanında senin durumuna düştüğüm için yapıyorum. Adamla gel 3-5 ytl hosting dediler zıpladık, ancak sonu çok kötü bitti.

O yüzden sen nasıl birşey istediğini söyle ben elimden geleni yaparım.
    Benim adresleri incele ilk başta hoşuna giderse sana Domain ve hostinglerimi nereden aldığımı yazim.

www.bedavahostings.com
    www.bilgili.gen.tr
    http://forum.bilgili.gen.tr (Ben daha önce hiçbir forumda böyle bir hız görmedim)

• saol şu sitemin durumu belli olsun ona göre hareket edicem hakan beyin yaklaşımı gerçekden çok hoşuma gitti müşterisine önem veren biri olduğu yazılarından anlşılıyo sorun aşılırsa firması ile çalışabilirim askerliğim olmasa zaman sorunum olmazdı daha geniş düşünebilirdim...
  • OK dostum.Ben herzaman buralardayım.

İyi günler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabaron

Arkadaşlar Konu Nedir Anlamadım (Çok Uzun) ama Bu hostinglerden Mağdur olan Müşterilere geçmiş olsun diyor ve hemen Adam akıllı bir hosta geçmelerini tavsiye ediyorum.

Geçen Gün "aktifnet" arkadaşın, Bizim Ücretsiz hosting konuşmalarımız içerisine burnunu sokmuş ve şöyle Demişti;
    quote:

Demişti.Bende Ona;
    quote:

Demiştim.

3-5 YTL hosting satan tüm firmalar kötü mü?

Şu an mağdur müşterilere yardım eden "byLiLattah" ve hatta donanımhaber 'in sponsoru :www.vt.com.tr (Vargonen) bile en ucuz paketinin aylığı 2.16 $ geliyor.

Şimdi ben nerede yalnış yaptım. Bunlar çok sağlam ve kaliteli şirketler. Burada doğru tercihi yapması gereken sizlersiniz. Gidip adı duyulmamış bir firmadan(yada herneyse) host alırsanız ortada kalır sonra da böyle mesaj yazıp size yardımcı olmaya çalışanlara laf atarsınız. Siz doğru seçimi yapamadıktan sonra biz ne yapalım ,bilmeyen arkadaşlara doğru yolu gösterdik te suçlu mu olduk.

Al kardeş buranın topunu free hostinglere alıştır o zaman. biz de sponsor isteyenlerle uğraşmayız. ama lütfen ortada kalınca (kendi yanlış tercihleriniz yüzünden) buraya yazmaya gelmeyin birdaha.

• quote:

Arkadaşlar Konu Nedir Anlamadım (Çok Uzun) ama Bu hostinglerden Mağdur olan Müşterilere geçmiş olsun diyor ve hemen Adam akıllı bir hosta geçmelerini tavsiye ediyorum.

quote:

Demişti.Bende Ona;
    quote:

Demiştim.

Arkadaşım evet konuyu anlamadığın ortada. 109 adet sitesi olan dunyahosting.com kapandı müşterileri ortada bıraktı. biz adamer.com.tr olarakta ücretsiz birşekilde bu müşterileri kapsamaya çalışıyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: sorunsal

öncelikle allah razı olsun domain ismimwww.sabitoyun.com bugün itibari ile senl beyin devretiğim şirket dediği yener beyin şirketi tarafından hesabım bloklandı ortada kaldım...

sabit oyun domain admin bilgilerini değiştirdim, ns leri ayarladım. sabitoyun.com un server içinde yedeği olması lazım lütfen sabitoyun.com un acil bir şekilde buradan kullanıcı adını yazın (cpanel) neden derseniz yedeklerde site adı değil kullanıcı adı yazıyor. şifre vb.. bir şey yazmayın. sadece cpanel username

Saygılarımla..

• quote:

quote:

Demişti.Bende Ona;
    quote:

Demiştim.

Bence ne kadar ücrete aldığından çok aldığın firma önemli
    1 ytl de alırsın hatta "aaa çok pahalı kesin iyi bi yerdir de ondan bu kadar pahalı" deyipde 15-20 ytl yede alırsın... Sonra o aldığın yer uçup gider ortada kalırsın... Ben böyle durumlarda pek ücrete bakmıyorum, ve kesinlikle en önemlisi host aldığın firma diyorum...Şahsi fikrimdir.

• açıkcası bende anlamadım burdaki olayı sanki biz madur etmişiz gibi. sanırım konu tamamen okunmadan yorumlar yazılıyor. burada biz yardımcı oluyorum hiç bir bağımız yükümlülüğümüz olmadığı halde. Arkadaştan tek ricam konuyu baştan okusun..

Saygılarımla..
  • quote:

quote:

Demişti.Bende Ona;
    quote:

Demiştim.

sadece bu mesajı okuayarak cevap yazmak istedim alttaki cevapları okumadım, birincisi aktifnet haklı, ikincisi burnunu sokmuş falan filan biraz senin nobran olduğun anlamına gelir.

• www.dunyahosting.com
    www.dunyahosting.net

Umarım bu iki sitedeki bilgiler mağdurlara yol gösterir. Sizden önemli ricam bylilattah@gmail.com (kişisel mail-msn) info@adamer.com.tr (şirket mail-msn) adreslerini kesinlikle kullanmayın. dunyahosting sorunları için msn@adamer.com.tr msn adresi açılmıştır. Sorunlarınız için ben orda olacağım.

• Arkadaşlar Bu kadar Kızmanıza gerek yok, Herşey ortada... Eğer anlamadınızssa tekrar söyliim?

Bakın sevgili hosting almayı düşünen arkadaşlarım.Öncelikle Fiyatı her ne olursa olsun İlkin Firmaya bakıcaksınız.Öyle Reseller bayilik, freelance bayilikmiş Kesinlikle bunu kabul etmeyin.(Görüyorsunuz daha millet birbirini kazıklıyor, Kim haklı kim haksız anlamam arkadaş olan vatandaşa oluyor)
    Örnek vericek olursak Bilmemnehosting.com diye bir hosting şirketinden eğer hosting alıcaksanız kesinlikle bunun resellermi, freelance bayimi onu öğrenin.Bayiliğini yaptıkları hosting firmasına ulaşmaya çalışın.
    Mesela bilmemnehosting.com, omnweb.com' un bayiliğini yapıyorsa Kesinlikle OMNWEB den alın.Alın ki daha sonra başınız belaya girmesin.
    Açmışken konuyu Bilmeyenler için söyliyim.Bugün türkiyede 1000 lerce Hosting Firmasıyım diye geçinen Web sayfaları Ortalıkta dolaşmakta.Ancak ne yazıkki bu Firmayım diyenlerin Çok büyük bir çoğunluğu freelance bayiler yada aldıkları reseller paketlerinden oluşuyor.
    Bugün sizde Bir hosting Sayfası açarak hemen hosting dağıtmaya başlayabiliriniz.Ve hatta utanmadan Biz bir hosting firmasıyız diyebilirsiniz.(Örnekleri çok. eline freelance alan firma olmuş) Hatta bu işlem öyle zor bir işlemde değil.Girin Büyük bir hosting Şirketine Adamların bayilik yapmanız için size bi para vermedikleri kalıyor.
    Arkadaşlar Lütfen Buralarda Yazılanlara kulak asmayın.
    Ve Bu yazıyıda mümkün olduğunca Bu konu hakkında Bilgisi Olamayanlara, Yada Yardım isteyenlere ulaştırın.(Ha bu arada Benim böyle bir hosting şirketim yok.Reklam falan yok yani )

Saygılarımla...

• bu konu ile ilgisi nedir peki bunun. ??? burda batan bir firma var herkes yazık olmuş yada nasihat vermeyi biliyor. eğer cidden bu konuya duyarlı olan varsa buyursun dunyahost madurlarından 5-6 tanesine ücretsiz host versin..

ben tek başıma 109 tanesini aldım. yanlış anlama dediğine sonuna kadar katılıyorum bizlerde bu sektörde eski olan server sahipleri olarak aynı şeyi savunuyoruz ama burasının bu konunun yeri olduğunu sanmıyorum.

Umarım kastımı anladın..
  • bu bölümde maduriyetlerini dile getiren arkadaşlara gerekli müdehale ve ücretsiz hizmet sağlanmıştır.. Umarım memnun kalmışlardır ilgilimizde..

dunyahost müşterilerinin %30-40 ına ücretsiz hizmet vermeye başladık. umarım geri kalanlarıda birşekilde haberdar olur irtibat kurar..

Saygılarımla..

Bu arada bu bölümde yardım teklif eden bir kaç firma vardı ve msn den onlarıda unutmadım öncelikle ilgileri için teşekkür ederim...

Saygılarımla..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.