Şimdi Ara

Dünyagöz Lazer Ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem yakında Dünyagöz'de laser ameliyatı olacak. Bu forumdan ve başka sitelerden çok yorum okuduk kimisi para tuzağı kimisi çok uygun tavsiye ederim falan vs. demiş. Bu yüzden çok kararsız kaldık. Gözü 6-6.50 miyop 3-4 de astigmat var. Dr. Murat Emir'den randevu aldık bu doktordan memnun musunuz? Laser ameliyatı yaptıralım mı?

Ayrıca doktorlar neden olmuyor? Çok mantıksız. Onlar korkuyor ama başkalarına zevkle yapıyorlar bu işi. Resmen saçmalık

• //Güncel
  • Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı bilemiyorum işin o kadar detayını.Doktor değilim ama bir yakınım olduğu için gözlemleri paylaşayım.Akrabam da Dünya Göz hastanesinde ameliyat oldu.Gözü yanlış hatırlamıyorsan 3 numaraydı.Ameliyatı rahat geçti ve şuan gözleri baya iyi 7-8 yıl oldu ameliyat olalı.Doktorunu hatırlamıyorum tabi ama bu hastane alanında iyidir.
  • Merhaba,
    Ben de biraz önce lazer ameliyatı için muayeneden çıktım murat Bey den. Ameliyata uygun olduğumu söyledi 14 Haziran'da olacak gibiyim daha önce tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncell
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer epilasyon tecrübelerim
    17 yıl önce açıldı
    Göz (LAZER) Ameliyatı Oldum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.