Şimdi Ara

dünyada bizden daha fazla yalakalık sevdalısı,güç kölesi millet var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu ülkede şöyle çarpık bir şey var
    mesela bir milletvekili bir caddeden geçiyor,bir topluluğa,törene,cenaze geliyor
    Benim pek zeki milletim gömlek ilikliyor,saygı duruşuna geçiyor.
    Milletvekili karşısında eziliyor,büzülüyor.Adam,kadın,sanki milletvekiliyle değil de hz Allah ile konuşuyor.
    Sayın milletvekilim,ağam,babam,paşam.Milletvekili orada domal dese,domalacak o derece bir saygı!

milletvekili,bakan vs her neyse en malca şeyi söylese,aptal bir espri yapsa dahi katıla katıla güler benim milletim.

Bilmez ki milletvekili,bakan,başbakan kendisinden üstün değil,kendisinden farklı değil hatta onları o konuma getiren kendisi
    ama güce tapar benim anadolulu insanım,köylüm.Ben bu insanlara nasıl saygı duyayım şimdi?

Bu çarpıklık düzelmeden,bu toplum da bu ülke de düzelmez,Bu konu halkım adına utandığım bir konudur.Belirtmek istedim.

Şu videoyu herkes izlesin utansın,utanmayan da kendisine adamım demesin.Bir insan kendisini nasıl bu kadar aşağılar bu rezil duruma düşürür? İzlerken utandım sıkıldım.Her izlediğimde.Bu koskoca adam evlatlarının yüzüne bakıyor,adamım diye geziyor ha? Bu şaklabanlıklarından sonra

Onur,Gurur,Haysiyet,Saygınlık .Bunları taşımayan bir topluluğu ben aşağılarım saygı da duymam.
    Video da ki gibi bu ülkede bir %60-70 var
    Bu yüzden bu ülkedeki milli irade! Ne saygı duyulası
    ne güzel iradedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METMETALLICA -- 8 Ocak 2017; 18:29:7 >

• Var, cehaletin olduğu her yer.
  • https://mobile.twitter.com/hodjaniz/status/817432595159977984/photo/1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupada böyle bir şey neden olsun ? adamların ülkesi gelişmiş,refahı yüksek.hükümetleri patronların değil emeklerinin yanında.pazar günleri avrupada çoğu dükkan kapalıdır çünkü işçi pazar günü çalışırsa mesai ücreti çok fazla oluyor,çünkü devleti halkını koruyor para babalarını değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.