Eline aldığı bebeği direk buraya nasıl kaydediyor?
edit:Altta death yazıyor.Buda her saniyede 1 insan ölüdü anlamında
istatistiki bilgilere göre hazırlanmış bi animasyon sadece!
Orasını biliyorum!
İşte bende bunu ispatlamaya çalışıyorum!
bir şehirde günde 10 dan fazla ölen oluyordur. 6.000.000.000 dile kolay 6 milyar kişi.sn de 2 kişi ölmesiyle dünyada insan mı kalmaz?aynı anda ölenin iki katı doğuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: berber92
gunde 10 kısı oluodur en fazla sanıede 2 3 kısı olse ohooooooooooooooo ınsn dıe bısı kalmaz
dk.da 250 doğum,110 ölüm gerçekleşiyor(muş).sitede öyle gördüm.
Eline aldığı bebeği direk buraya nasıl kaydediyor?
dünyadan bahsediyoruz bir hastane bebek doğar 1 dk sonra kayıt eder o sırada başka bi hastane o 1 dk içinde başka bi doğumu kaydetmiş olur bölelikle DÜNYA dan bahsediyoruz gerisini sen düşün artık
saçmalıosun
farkındaysan bu bi flash ve adamın her öleni kaydetmesi imkansız puahaha 1dk sonra kaydedio dio bide sallama bi sayıya göre ilerlio o
edit :: istersen o flashı indir interneti kesip çalıştır bak noluo son surat devam
denedinmi imkansız diyon adamlar her doğanı her öleni kayıtlara işlemek zorunda tutturmuşsun flaş sankii sen yazdın onu bilmiş şey
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
bir şehirde günde 10 dan fazla ölen oluyordur. 6.000.000.000 dile kolay 6 milyar kişi.sn de 2 kişi ölmesiyle dünyada insan mı kalmaz?aynı anda ölenin iki katı doğuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: berber92
gunde 10 kısı oluodur en fazla sanıede 2 3 kısı olse ohooooooooooooooo ınsn dıe bısı kalmaz
dk.da 250 doğum,110 ölüm gerçekleşiyor(muş).sitede öyle gördüm.
Aman Allahımmm .. Biri durdursun şu SİTEYİ :@ .. Her 2 saniyede 1 hektar orman yanıyor :'( .. Ölenler cabası
Her saniye bir insan hayatını kaybediyor diye bir kaide yok, insanların aydan aya yıldan yıla ölüm oranlarına bakıyorlar sonra o şekilde de saniyeye uyarlıyorlar. Mesela belki şu saniye içinde 1824156351 insan öldü ama sonrakinde 0...
Peki dh'de saniyede kaç mesaj gönderiliyor
Benim bildiğim saniyede 2,5 kişiye denk geliyordu. Çok kötü bir rakam ömrün kıymetini bilmek gerekiyor.
Birader 'felsefe boy' hangi dile ait bir kelime bilemiyorum ama ben o dili konuşamıyorum. O nedenle benim bildiğim bir dille hitap edersen bana sevinirim.
öbür dünya ile bu dünya arasinda trafik epey fazlaymis
asdasd
quote:
sadece sigaradan saniyede 13 günde 11 bin kişiölüyomuş