Şimdi Ara

Dünyada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyada birileri tarafından ezilmenin hikmeti nedir Allah beni neyle test ediyor Allahın bir açıklaması varmı bununla ilgili ahirete göçtüğümüz vakit ne olacak?Dünyada neden yardım etmiyor kuluna?O istese yüce bir insan mükemmel insan meydana gelebilir.
    Ezilmişsin kavgada kaybetmişsin hayatta ezik gibi yaşamışsın bunun telafisi nasıl olacak olan birşeyi geri getiremeyeceğimize göre düzeltemeyeceğimize göre bunun cevabını merak ediyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ay Adam

hikmeti falan yok. man up ezdirme kendini

hikmeti vardır diyenler ben haklı olduğum halde ezildim budamı Allahın bir lütfu yoksa bana?Bu nasıl bir lütuf müslüman olanın korunması lazım gelirken Allah niyeyse hep öyle izliyor hiçbirşey yaptığı yok.
    Haksız olup ezilsem sorun olmayacak ama.

O zaman imtihan diye bir şey olmazdı.

Herkes mükemmel olsa bunun imtahanı nerede? Tanrı müdahale etse herkes inanırdı zaten.

Şimdi sana hak verdiğim yerler de var ben Agnostiğim. Allah neden kötülüğü yarattı? Keşke herkes mükemmel olsaydı diyorsun. O zaman iyiliğin anlamı olmazdı. Kötülük varsa iyiliğin bir anlamı olabilir. Her şey iyi olursa iyi sıfatını kullanmayız.

Ama bu tartışabilir. Kimisi de diyebilir ki herkes iyi olsa kötülük hiç olmasa daha iyi olabilir diyebilir. Bu görecilik gösterir. Bu konuda hak veriyorum ama Tanrı müdahale etse müslümanların iddaa ettiği imtihan mevzusu ortadan kalkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.