Sen trakyanın yunan tarafındansın sanırım ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünyaca ünlü tarihçi açıkladı: Atatürk olmasaydı Anadolu'da tek Türk kalmazdı! (5. sayfa)

-
-
Bırak bu işleri.... Nüfus müdürlüğüne git orada müdür beye nüfus kartını teslim et!!!
Kalkmış sorgu yapıyor, ne haddine!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siyasi görüşümü yazıyımda açık kapansın artık kapansın saçmalaman...
görüşüm sağ liberal muhafazakar milliyetçi (kafatasçı olmayan versiyonu bayrak vatan milliyteçiliği ırk değil)
beni yansıtan a partisi olur z partisi olur hiç farketmez kafama uysun yeter, senin gibi partizan insanlardan haz almıyorum açıkçası ,koyu akpli olsanda haz almazdım zaten duygular karşılıklı meraketme...
zaten ırkçılardan hiç haz almıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Temmuz 2020; 14:42:21 > -
sırf kürt diye laf soktuğun yengemin eğitiminide yazıyım...
itü bilgisayar mühendisi londra yüksek lisans, batmanın tanınan önde gelen ailelerinden, türkiyenin en büyük elektirik firmalarından birindede üst düzey yönetici,zaten üni gençlik aşkı dayımın...
kürt diyince kesin tarladaki fatma bacı filan sanmıştır şimdi
ayrıca koyu partibaz bir chplisin ama şu anki chp ideolojisiyle chp kadrolarıyla, k.k, sezgin ve cananla asıl ideoloji buhranını sen yaşıyon farkında değilsin bana laf koymaya çalışcağına insan döner bir aynaya bakar,ben neyim şu an , chp şu an ne mesala diye?, atam kurdu ne olursa olsun oy atam kafasıyla gelmiş birde beni yeriyor sitcom dizi çıkar yeminle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Temmuz 2020; 15:38:3 >
-
Şüphesiz Atatürk çağın ötesinde çok büyük bir liderdi ve bu millet için bir lütuftu ama "Atatürk olmasaydı Türk milleti yok olmuştu" gibi söylemler yalnızca Atatürk'ü anlamamış kişilerce söylenebilecek bir söz olabilir. Çünkü Atatürk her fırsatta bu milletin ne kadar yüce bir millet olduğunu vurgulamıştır. Atatürk olmasaydı çok büyük acılar çekerdik belki de yüz yıllarca ama tarihte Türk milletinin olmadığı bir an bile yoktur ve olmayacaktır. Bu tip haberlerde batılıların tek bir insanı yücelterek bu milleti aciz gösterme çabalarını ben kesinlikle kabul etmiyorum. Kendimize güvenelim, boş muhabbetleri bırakıp çok çalışalım. Tek kurtuluş yolu çalışmaktır.
-
Sen sözde göçmensin ama maşallah kürtten daha fazla propaganda yaptın. Ne yapsaydım sözde yengenin attığı iftiraya sahip mi çıksaydım? Yengene sorsalar bu kerimcem bana iftira atıyor deseler naapcan? Diyorum ya senin hayatın yalan!
Kafadan senaryo kurdun. Osmanı düşmanı yaptın baktın tutmuyor bu akp'li dedin baktın ses çıkarmıyorum şimdide chp diyorsun. Fetönün yurtlarında yetiştiğin nasılda belli oluyor. Memleketteki bütün partileri yazarsın. Senin işin bu provakasyon!
Kimliğinin arkasını at bakalım kütük neresi çıkacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 7 Temmuz 2020; 16:6:3 > -
İmreniyorum böyle tek kelime yorum yapmadan geçmişten tek bir kareyle gerçeklerin yüzüne vurulmasına, 20 yılı aşan internet okur yazarlığımda bu yeteneği kendimde olgunlaştıramadım halen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roby -- 7 Temmuz 2020; 16:12:15 >
ben orda kendim salaklık yapmışım cümleyi devrik yazmışım anlamı değişimiş kabul, kadının pkk savunduğu ağzına aldığı yok ama çok geçmişteki türkleştirme politikalarına karşı onun düşüncesi ha gidip bir türk düşmanı olsa gidip bir has türkle evlenmez çocukta yapmaz yani :)
ha geçmişe gelicek olursak türklerinde hataları var kürtlerinde kimse sütten çıkmış ak kaşık değil buda benim düşüncem,bu topraklarda yaşayan herkes türktür denmesi saçmaydı almanyada yaşayan herkes almanmı yada ingiltrede yaşayan herkes ingilizmi hatalı bir politikaydı,almayanda yaşasam ne mutlu almanım diyenmi diyecem olurmu oyle şey yada ingiltrede türk olarak doğsam ben ingilizimmi diyecem nerden tutarsan tut elde kalan bir politika..
kütük izmit ,mekedonyadan gelenler ilk izmite gelmiş bir kaç ay kalmış dedeler sonra yörünge ist kütükte mekedonya yazmaz yani balkan göçmenlerinde kimsede,mekodonya senin toprağın değil çünkü doğum yerin yazar ondan bile haberin yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Temmuz 2020; 19:55:21 >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 7 Temmuz 2020; 16:40:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7735754F2napsın ekmek parası
-
Kurtuluş Savaşı'ndan sonra Türkiye'nin kalkınması> ikinci dünya savaşından sonra Almanya+Japonya'nın kalkınması+Güney Kore'nin Savaştan sonra kalkınması
Ne zamanki a*nan menderes adlı insan geldi iktidara ülke Amerikan mandasına girdi ondan sonra ara ara 3-5 yıl hariç dışarıdan yönetilen bir ülke oldu
Almanya, Japonya gibi ülkelerde siyasi ve milliyet-ülke bilinci geliştiği için kimse gidip evli emniyet müdüründen karısını istememiştir en basitinden
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemben orda kendim salaklık yapmışım cümleyi devrik yazmışım anlamı değişimiş kabul, kadının pkk savunduğu ağzına aldığı yok ama çok geçmişteki türkleştirme politikalarına karşı onun düşüncesi ha gidip bir türk düşmanı olsa gidip bir has türkle evlenmez çocukta yapmaz yani :)
ha geçmişe gelicek olursak türklerinde hataları var kürtlerinde kimse sütten çıkmış ak kaşık değil buda benim düşüncem,bu topraklarda yaşayan herkes türktür denmesi saçmaydı almanyada yaşayan herkes almanmı yada ingiltrede yaşayan herkes ingilizmi hatalı bir politikaydı,almayanda yaşasam ne mutlu almanım diyenmi diyecem olurmu oyle şey yada ingiltrede türk olarak doğsam ben ingilizimmi diyecem nerden tutarsan tut elde kalan bir politika..
kütük izmit ,mekedonyadan gelenler ilk izmite gelmiş bir kaç ay kalmış dedeler sonra yörünge ist kütükte mekedonya yazmaz yani balkan göçmenlerinde kimsede,mekodonya senin toprağın değil çünkü doğum yerin yazar ondan bile haberin yok..
Kardeş, sus artik gözünü seveyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Atatürk varken Fatih kim oluyor? Fatihin olup olmaması önemli bile değil. Ama Atatürk Türklüğün kendisidir.
Tabi. Atatürk olmasa Türk diye bir ırk bile olmazdı. Türk ırkını var eden Atatürk'tür. Ondan öncekiler hikaye ürünü.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Onlar yemiyor ama sen yiyormusun onu merak ettim. Sen ekmek arası ekmek (üç parçalı köfte) yerken birileri havyarı kulağına akıtıyor. Komünizm eşitliktir. Havyar yenmeyeyecekse herkes yemeyecek. Komünizmin hakim olduğu bir dünya daha yaşanılabilir olacağından adım gibi eminim. Tüketilemeyecek kadar ürünü üretip bozulanı çöpe atmaktır kapitalizm. Fütursuzca yeraltı kaynaklarını tüketmektir kapitalizm. Güçsüz olanın malına çöküp onları geri kalmışlığın kucağına atmaktır. Bu dünyanın nimetlerini kullanmaya her bireyin eşit hakkı vardır. Yarın çocukların veya onların çocukları madenler tükendiğinde şimdi evinde en az 3 bilgisayarı var herkesin eskidi diye yenisini aldığın için. Ama birgün gelecek bizler yüzünden bu teknolojiden bizden sonraki nesiller haberdar bile olamayacaklar. Bu sistemi mi savunuyorsun bana birisinin başı sokacak evi yokken sırf parası var diye birisininde onlarca yüzlerce dairesi bile olan var nerde eşitlik. Bunlara komünizm engeldi ondan bitirdiler. Komünizmün egemen olduğu bir dünyayı inşallah tez zamanda görmek dileğiyle. Karın doyacaksa herkesin doyacak açlık olacaksa herkesin olacak. Biri elektirik faturası ödeyemediği için intihar etsin biri de gösteriş için 10 lambalı avizesini yaksın. Yok öyle yağma
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hanibene
Onlar yemiyor ama sen yiyormusun onu merak ettim. Sen ekmek arası ekmek (üç parçalı köfte) yerken birileri havyarı kulağına akıtıyor. Komünizm eşitliktir. Havyar yenmeyeyecekse herkes yemeyecek. Komünizmin hakim olduğu bir dünya daha yaşanılabilir olacağından adım gibi eminim. Tüketilemeyecek kadar ürünü üretip bozulanı çöpe atmaktır kapitalizm. Fütursuzca yeraltı kaynaklarını tüketmektir kapitalizm. Güçsüz olanın malına çöküp onları geri kalmışlığın kucağına atmaktır. Bu dünyanın nimetlerini kullanmaya her bireyin eşit hakkı vardır. Yarın çocukların veya onların çocukları madenler tükendiğinde şimdi evinde en az 3 bilgisayarı var herkesin eskidi diye yenisini aldığın için. Ama birgün gelecek bizler yüzünden bu teknolojiden bizden sonraki nesiller haberdar bile olamayacaklar. Bu sistemi mi savunuyorsun bana birisinin başı sokacak evi yokken sırf parası var diye birisininde onlarca yüzlerce dairesi bile olan var nerde eşitlik. Bunlara komünizm engeldi ondan bitirdiler. Komünizmün egemen olduğu bir dünyayı inşallah tez zamanda görmek dileğiyle. Karın doyacaksa herkesin doyacak açlık olacaksa herkesin olacak. Biri elektirik faturası ödeyemediği için intihar etsin biri de gösteriş için 10 lambalı avizesini yaksın. Yok öyle yağmaAtatürk komünizim karşıtı bir lider genel gerçekleştirdiği politikalar sağ ulusal liberal milliyetçi kapitalist politikalar %80+ sı Atatürke solcu demiyorlarmı içimden kahkaha atıyorum artık yani...
bu tiplerin solculuk anlayışı : islama karşı çizgi çeken herkes solcu
kargalar senfoni eşliğinde şakıyor artık yani :))
türkiye gibi uyduruk ideolojileri olan çok ülke yoktur dünyada ,herkesin Atatürk profilide başka, herkes kendine ayrı bir Atatürk çiziyor arıyor ve yaratıyor..
dünyada ulusalcılık sağdadır bizde solda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Temmuz 2020; 19:34:20 >
-
Adam kendini , söyledikleriyle rezil etmelere doyamıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X