Bildirim
Dünya sağlık örgütü açıkladı! Sucuk sigara ile eşdeğer tehlikeli, sık sık sucuk yer misiniz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben de duydum bunu ısıl işlem görmüş ürünler kanserojen olduğu kanıtlanmış diye o zamandan beri çok az yiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Isıl işlem görmüş olanlar için doğru olabilir ama kasap sucuklarının bir zararı olmadığını düşünüyorum.
bim a101de satılan 3-4liralık sucuk salamlar hep ısıl işlem görmüş ve bence de sağlığa mideye çok zararlılarquote:
Orijinalden alıntı: vendetta1.6
Ben de duydum bunu ısıl işlem görmüş ürünler kanserojen olduğu kanıtlanmış diye o zamandan beri çok az yiyorum -
Sucugun ısıl işlemle alakası olduğunu düşünmüyorum, saf kolesterol resmen.
yumurta sarısı ne düşünquote:
Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor
Sucugun ısıl işlemle alakası olduğunu düşünmüyorum, saf kolesterol resmen. -
Markette satılanlar sucuk sayılmaz. Koruyucu barındırırlar. Kasap yapısı sucukta da bol miktarda yağ bulunur sürekli yerseniz damarlar gider.
markettekiler yani ısıl işlem görmüşler için doğru, dana etinin içine çeşitli baharatlar konup hazırlanmasıyla elde edilen doğal sucuk en fazla etin zararlarını taşıyabilir ki onlar da çok daha pahalı oluyor markettekilere göre.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X