Şimdi Ara

Dünya sağlık örgütü açıkladı! Sucuk sigara ile eşdeğer tehlikeli, sık sık sucuk yer misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya sağlık örgütü, sucuğun sık sık tüketilmesinin sigara içmek ile eşdeğer tehlikede olduğunu açıkladı. Sık sık tüketir misiniz?

• Ben de duydum bunu ısıl işlem görmüş ürünler kanserojen olduğu kanıtlanmış diye o zamandan beri çok az yiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isıl işlem görmüş olanlar için doğru olabilir ama kasap sucuklarının bir zararı olmadığını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vendetta1.6

Ben de duydum bunu ısıl işlem görmüş ürünler kanserojen olduğu kanıtlanmış diye o zamandan beri çok az yiyorum
    bim a101de satılan 3-4liralık sucuk salamlar hep ısıl işlem görmüş ve bence de sağlığa mideye çok zararlılar
  • Sucugun ısıl işlemle alakası olduğunu düşünmüyorum, saf kolesterol resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Sucugun ısıl işlemle alakası olduğunu düşünmüyorum, saf kolesterol resmen.
    yumurta sarısı ne düşün
  • Markette satılanlar sucuk sayılmaz. Koruyucu barındırırlar. Kasap yapısı sucukta da bol miktarda yağ bulunur sürekli yerseniz damarlar gider.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • markettekiler yani ısıl işlem görmüşler için doğru, dana etinin içine çeşitli baharatlar konup hazırlanmasıyla elde edilen doğal sucuk en fazla etin zararlarını taşıyabilir ki onlar da çok daha pahalı oluyor markettekilere göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.