Piri Reis'in çizdiği haritaya göre dünya onaltıgenmiş arkadaşlar. Suyun kırılmasından doğan illüzyon ve dünyanın hızla dönmesi uzaydan dünyanın yuvarlark görünmesine sebep ouyormuş. Suda kırılma da dünyanın 4te 3ünün sularla kaplı olmasından kaynaklanıyor..
Dünyanın merkezi de Kahire'deki piramitler.
quote:
Orijinalden alıntı: Tranquilizer ... Dünyanın merkezi de Kahire'deki piramitler. ...
Kime göre, neye göre merkezi? Küresel bir şeklin yüzeyindeki bir noktadan bahsediyoruz.
vallaha mı ?
İsterse üçgen olsun bana ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: SSH
quote:
Orijinalden alıntı: Tranquilizer ... Dünyanın merkezi de Kahire'deki piramitler. ...
Kime göre, neye göre merkezi? Küresel bir şeklin yüzeyindeki bir noktadan bahsediyoruz.
Ünlü bir yıldızın düşey iz düşümüne göre yapılmış.Bu yüzden merkez kabul ediliyor.
yaş kaç ???
ve buna inandığın için mi koydun ??
taaa 10-15 sene öncede söylenmişti belki ilkokuldaydım, dünyanın şekli top kadar yuvarlak değil ama üzerindeki çıkıntılar kıtalar ve arada kalan sular
bu iddiaları attırıyor,16 geni mi diye tam bilmiyorum ama bu bilmemkaç genler düzgün olmadıktan sonra 16 gen veya bilmemkaçgen
Yani Alaskadan Sora Tak Düşüyoruz Anladım Nasanın Uyanıklığını Paraşütle Atlasak
napak ?
quote:
Orijinalden alıntı: Tenur
vallaha mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Tenur vallaha mı ?
Olum o zaman niye girdin konuya ayar etme beni
Aslında gündeme gelmeli bence Hakkatten de hep dünyayı dönerken görüntüleyebildiler ve çok büyük bir hızla... Ama kardeşim şimdiye kadar da ortaya çıkardı ya bilim adamları o kadar harita çiziyolar araştırma yapıyorlar ne bilim ilginç ya bence araştırılmalı... Hemen NASA'ya mail atmalısın