Bildirim
Dünya'nın En Tatlı Kedisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
tekir kediler daha tatlı geliyor bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaaaa
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tekir mi?
Fakir misiniz hocam? Tekir esnaf kedisidir. Eğlenilicek kedidir, paçozdur. Evlenilicek kedi değildir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kucuk husam
kedilerin doğuştan bi kemik problemleri varmış TLC de kedi cinsleri izlerken öyle duymuştum bunların bakımı kimine göre kolay kimine göre zor ah tüyleri dökülüp ağza burna girmese tam sevilcek türde pofuduk kediler şu sphynx ve siyam tarzı kedilere nasıl bakıyolar hala anlamıyorum -
Sanırım chinchilla. Pek tatli olur bunlar :) Ayrica yukardaki yoruma istinaden siyam hem uysal hem de eğer british ve ya exotic ile falan kırma ise bence en güzel kedilerden biri oluyor. Kemik ağrısı çekiyor dediğiniz cins ise scotish fold, kulakları bükük olan cinsler. Genellikle hayvan sever olduğunu sanan fakat kedileri sadece bi aksesuar olarak gören ve bu yüzden tatlı, gösterişli türleri besleyenler tercih ediyor. Tüm türler içinde en akıllı olanlardan biri de tekirdir ayrıca..
Bu kediyle evli misinizquote:
Orijinalden alıntı: Guest-BDFB2BE8F
Tekir mi?
Fakir misiniz hocam? Tekir esnaf kedisidir. Eğlenilicek kedidir, paçozdur. Evlenilicek kedi değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
keşke aynı evde olsak, ama hayır :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
umarım bir gün sevdiceğinize kavuşursunuz.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BDFB2BE8F
keşke aynı evde olsak, ama hayır :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu kediyle evli misiniz
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X