Şimdi Ara

Dünya'nın En Pahalı Telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Dünya'nın En Pahalı Telefonu

Goldvish, lüks iletişim ürünleri şirketi dünyanın en pahalı telefonlarını üretiyor. Hem erkekler hem de kadınlar için ayrı ayrı en az 18 karatlık taşlarla süslenmiş goldvish telefonlarının fiyatı 18.000 Avro' dan başlıyor. Resimde gördüğünüz telefon quadband, MP3, kamera ve diğer bilindik özelikleri taşıyor. Telefon 100 karatlık taşlardan oluşuyor. " Tamam da nedir bunun fiyatı" diyorsanız ismine bakmanız yeterli olur bence.

'Le Million de la Nuit'

LİNK:http://www.slashphone.com/111/4366.html

• pahalı değilki..alt tarafı;mütavazi bir evle aynı para
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

pahalı değilki..alt tarafı;mütavazi bir evle aynı para

• hemen sipariş veriyorum belki stoklarında biter falan ortada kalmamak lazım.
  • Ev Almıyorum KArdesim BEn Alt üstü Tel Dedim ya !
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

hemen sipariş veriyorum belki stoklarında biter falan ortada kalmamak lazım.

Peynir ekmek gibi satılır şimdi bu
  • Fiyatı süpermiş. Hemen 3-5 tane alıp hediye edeyim eşe dosta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Haziran 2006; 13:50:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hem değiştirmek, satmak için öyle telefoncularda dolaşmıyosun direk kuyumcuya
  • Ev alma telefon al demişler
  • :D:D beyler bu arada smiley kullanamıyorum ben ya sizdede varmı aynı problem?
  • harbi çok pahalı gerksiz bence. ayrıca arkadaşım bizde yok böyle bir problem
  • Nede olsa mücevher ARTIK DÜĞÜNLERDE TAKI TAKARKEN ''' KIZIMIZA BİLL GATES DEN TELEFO.. YOK YOK MÜCEVH.. YA ABİ BU NE YA .. NEYSE KIZIMIZA BİLL GATES DAN 'Lee Millllilion dee.. laalaa Nuiiittt'
  • bu zamanda en iyi yatırım aracı altın. bunu alırım hem yatırım yapmış olurum, hemde telefon ihtiyacımı karşılarım. çok fonksiyonlu bir yatırım aracı
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

bu zamanda en iyi yatırım aracı altın. bunu alırım hem yatırım yapmış olurum, hemde telefon ihtiyacımı karşılarım. çok fonksiyonlu bir yatırım aracı

dünyada o kadar çok zengin varki adamlar alışveriş çılgını adamın yada müstakbel eşinin evde canı sıkılıyo ne yapsam ne yapsam diye düşünüyor ve karırını veriyor alışverişe çıkıyor adamların yaptığıda alışverişte öyle ucuz şeyler alıyolar diye düşünmeyin böyle bakıyorlar işte yok altın saat çıkmış yok efendim ben baloya gidiyorum şöyle dikkat çekecek birşey olsun diye düşünüyor ve goldvish gibi gereksiz ama onlar açısından güzel bir ürün almış oluyorlar ama adamlar mutlu oluyor neden çünkü adamda para var dert yok gelecek kaygısı yok işte böyle adamlar öyle alışverişler yapıyolar arkadaşlar bizde ıvır zıvır şeyler alıyoruz bu kadar zengin değilizki kahretsin ya

• MALESEF BU TELEFONLARIDA ALAN OLUYOR ARZ TALEP MESELESI DUNYADAKI DENGELER COK FARKLI KIMI IDARELI ALIR KIMI ISI BOYLE ALAN OLMASA HIC CIKARIRILARMIYDI ??????????
  • sıfırı çok parada ben bi piyasada ikincieline bakcam
  • bu telefonu alanın halıne acırım bu telefonla sokakta yuruyene helal olsun derım ele ıstanbulda onu alan dıyorum baska bır sey demıyorum dıyecek bır sey bulamıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.