Şimdi Ara

Dünya'nın en dik yokuşu (Türkiye'deki yokuşlar kapışıyor) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
14
Favori
27.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Ankara Cinnah yokuşu zaten bu resimde ki yokuşa denk bir yokuş, onun dışında Ankara'da bazı ara sokaklar var ki, aşağıdan yukarı gökdelene bakar gibi bakıyorsun.

Hocam Nenehatun'daki ışıklarda araç kaldırdınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Ankara Cinnah yokuşu zaten bu resimde ki yokuşa denk bir yokuş, onun dışında Ankara'da bazı ara sokaklar var ki, aşağıdan yukarı gökdelene bakar gibi bakıyorsun.

Aynen, Keçiören de birkaç yıl önce köşeyi dönünce duvar sandığım (!) yokuştan sonra dün de benzer diklikte bir iniş gördüm, inmeye başlarken kesinlikle aracın önü görünmüyor o derece dik.

Sırf şu yokuşları görmek için Ankara yapasım geldi

• Yaşadığım yerde bir yokuş var. İnerken arabayı boşa aldım, yokuş başında hızım 20 km civarıydı yokuşun bitiminde frene ara sıra dokunmama rağmen hızım 78 km/saat.

Yarın çıkmayı deneyeceğim gaza geldim çok fena

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Yaşadığım yerde bir yokuş var. İnerken arabayı boşa aldım, yokuş başında hızım 20 km civarıydı yokuşun bitiminde frene ara sıra dokunmama rağmen hızım 78 km/saat.

Araç nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

Buna yokuş diyorsanız Ankara'ya hiç gelmemişsiniz.

ankaranın dikmeni diyorsunuz sanırım :)

Ne demişler Ankara'nın Dikmen'i, bir daha gelirsem ...........

• quote:

Yaşadığım yerde bir yokuş var. İnerken arabayı boşa aldım, yokuş başında hızım 20 km civarıydı yokuşun bitiminde frene ara sıra dokunmama rağmen hızım 78 km/saat.

Boşa almak felaket ya geçende ders aldım, 1 yada 2 ye alınca farkı gördüm araba tamamen kontrolüme geçti

• Dunyanin mi? Allah icin buna yokus mu diyosun sen keske yaylaya gittigimde cekseydim bizimki biraz daha fazla yokusu

Sen samsundan baska bi yere gitmediginden herhalde burasi Dunyanin en dik yokusu olmus

• quote:

quote:

quote:

• Yokusta bencede abartilacak birsey yok.resimde oyl enazindan.

• trabzonda bunun misli kadar yokuş var öyle. bu ne ki
  • Dünyanın en yüksak bayırımı
     Dünya'nın en dik yokuşu (Türkiye'deki yokuşlar kapışıyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Burası Samsun mu ? Samsun ise neresi , merak ettim aracımla bende denemek isterim.

Yok hocam araç samsun sadece. 10 sene Samsun'da yaşadığım için oradan kalma plaka.

İstanbul/Kıraç'ta bu yer. Papatya evlerinin girişinde.

Ordan eski kasa voltla geri geri cikmistik iki sene once
    O gondol gibi yoldan hizimizi alip bodoslama dalardik. Servis so**** sag olsun
    Yeni sprinter hic cikamadi zaten hep bi ustteki girisi kullandik. Gercekten sacma bi yer olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

Dunyanin mi? Allah icin buna yokus mu diyosun sen keske yaylaya gittigimde cekseydim bizimki biraz daha fazla yokusu

Sen samsundan baska bi yere gitmediginden herhalde burasi Dunyanin en dik yokusu olmus

1. si Dünya'nın en yüksek yokuşu dememin sebebi yurtdışında bir vatandaş "Dünyanın en yüksek yokuşu" adı altında bir yokuş paylaşmış onun 2 katı yükseklikte olduğu için dedim.

2. si yayladaki yol yokuş olarak sayılmaz çünkü asfalt dahi değildir, yokuş değil tepedir.

3. sü Aracımın plakası Samsun, ben İstanbul'da doğdum büyüdüm ve yaşıyorum.

4. sü işim gereği 1 senelik staj görmem lazımdı üniversiteden mezun olunca, o 1 senelik stajda da bize Türkiye'nin her yerini gezdirdiler.

5. si Sırf Türkiye değil dünya üzerinde bir çok yere gittim.

6. sı Hocam Allahın adını verdim yorumları okuyun sonra eleştirin.

• quote:

quote:

Araç nedir hocam ?

FIAT TEMPRA SXA, 1.6 lt ve karbüratörlü, 86 beygir. Aracı LPG ve benzinle deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

quote:

quote:

Burası Samsun mu ? Samsun ise neresi , merak ettim aracımla bende denemek isterim.

Yok hocam araç samsun sadece. 10 sene Samsun'da yaşadığım için oradan kalma plaka.

Yeni sprinter hic cikamadi zaten hep bi ustteki girisi kullandik. Gercekten sacma bi yer olmus.

Aynen o gondol gibi olan yoldan hız almak lazım ama o gondol yoldan sonra 2 dönüş yapmak lazım ki bu yola gelinsin. Yani hız baya kesiliyor

Volt hayatta düz çıkamaz zaten burayı, geri geri bile nasıl çıkmış hayret ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

quote:

quote:

Aynen o gondol gibi olan yoldan hız almak lazım ama o gondol yoldan sonra 2 dönüş yapmak lazım ki bu yola gelinsin. Yani hız baya kesiliyor

Volt hayatta düz çıkamaz zaten burayı, geri geri bile nasıl çıkmış hayret ederim.

Azmin elinden bi ucan bi kacan kurtulurmus

.

• quote:

quote:

quote:

Bekleriz

O değilde hakkaten ankarada çok daha dik yokuşlar var, benim anlamadığım bazı yokuşlarda asfaltı nasıl attılar silindirle? ben en çok ona şaşırıyorum.

Eski aracım leon 125 lik tsi ile, yazın hiç sıkıntı yaşamadım ama bridgestone lastik çok vasat bu tip konularda, ona rağmen sıkıntı yaşamadım, hatta yokuş uzunsa 2 bile istiyordu araba zonguldağa gittiğimde öyle yollara girdim ki ben bile inanamıyorum nasılolsa arabalar buradan çıkmaz diye mazgalı asfaltla sabitlememişler düşünün artık, sağlı sollu çıktım, millet işi gücü bıraktı ben çıkamayım diye izledi, sanırım ilk ben geçtim oradan:) ankarada kışın karlı yolda dahi dikmende sıkıntısız geziyordum kış lastikleri ile, arabanın gücü tamam da lastik de çok önemli.

Şimdiki aracımda henüz dikmene gitmedim ama etimesgutun mahalle diye tabir edilen arka taraflarında birçok yerde de dik yokuş var, ovada o yokuşu yapmak için çok uğraştılar mı bilmiyorum ama fabia 1. viteste hiç zorlanmadı, gerçi vitesler kısa ve 101 bg araba, bırakın da çıksın.

Cruze o yokuşu nasıl çıkamadı ben hala ona şaşarım, 1.2 albea değil ki bu araba?

Turbo benzin hakikaten can.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 21 Ağustos 2013; 1:49:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

quote:

quote:

quote:

Bekleriz

O değilde hakkaten ankarada çok daha dik yokuşlar var, benim anlamadığım bazı yokuşlarda asfaltı nasıl attılar silindirle? ben en çok ona şaşırıyorum.

Eski aracım leon 125 lik tsi ile, yazın hiç sıkıntı yaşamadım ama bridgestone lastik çok vasat bu tip konularda, ona rağmen sıkıntı yaşamadım, hatta yokuş uzunsa 2 bile istiyordu araba, kışın karlı yolda dahi dikmende sıkıntısız geziyordum kış lastikleri ile, arabanın gücü tamam da lastik de çok önemli.

Şimdiki aracımda henüz dikmene gitmedim ama etimesgutun mahalle diye tabir edilen arka taraflarında birçok yerde de dik yokuş var, ovada o yokuşu yapmak için çok uğraştılar mı bilmiyorum ama fabia 1. viteste hiç zorlanmadı, gerçi vitesler kısa ve 101 bg araba, bırakın da çıksın.

Sonuç olarak turbo benzin candır.

Ankara'da 6 ay kadar kaldım hocam.
    Ofis Öveçler'deydi ben Sincan'da kalıyordum.
    Her gün git-gel yapıyordum dizel Connect'le. Namussuz günde 5-6 lt mazot içerdi.
    Dayımlar da Şeftali Sk'ta oturuyorlar.
    Siz nerde ikamet ediyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

yokuş normal yokuş ben çok bi diklik göremedim, veya çekimlerden öyle gözüküyor..

istanbuldaysanız kuştepeden gültepe dereboyuna inen bi yokuş var onu görmenizi isterim, o yokuşu çok indim ama çıkmak nasip olmadı daha doğrusu ihtiyaç olmadı denerdim yoksa

Bencede arkadaş abartıyorlar.Yokuşun hiç bir şeyi yok.Hatta eleman kasıtlı açmış olabilir konuyu.Çünkü bu yokuşu çıkamıyorsa araba ona araba denmezki bir kere.

Yokuş denemek isteyen varsa dudullu tepesine çıksın.Orada güzel bir yokuş var.Yürürken bile problem oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

yokuş normal yokuş ben çok bi diklik göremedim, veya çekimlerden öyle gözüküyor..

istanbuldaysanız kuştepeden gültepe dereboyuna inen bi yokuş var onu görmenizi isterim, o yokuşu çok indim ama çıkmak nasip olmadı daha doğrusu ihtiyaç olmadı denerdim yoksa

Bencede arkadaş abartıyorlar.Yokuşun hiç bir şeyi yok.Hatta eleman kasıtlı açmış olabilir konuyu.Çünkü bu yokuşu çıkamıyorsa araba ona araba denmezki bir kere.

Yokuş denemek isteyen varsa dudullu tepesine çıksın.Orada güzel bir yokuş var.Yürürken bile problem oluyor.

Hiç dediğiniz yokuşların ortasında aracınızı durdurup denediniz mi?

Yorumları okuyun allah aşkına papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorum.

Hızını aldıktan sonra zaten her araç çıkar bütün yokuşları. Önemli olan yokuşun ortada durdurcanız arabayı öyle çıkacak. Benim vidyoda yaptığım gibi.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.