Dünya NE kadar garip biyer dimi arkadaşlarr.. bn evrende yanlız olduğumuzu pek zannetmiyorum... bu konuda araştırma yapmadım.. bişi bilen anlatsında aydınlanalım....
evet bnde bunu size öğretmek için söyedim zaten.... amerika bizi etkisi altına aldı...!!
amerika bugunki teknolojisini roswell olayına borclu
Alıntıdır..
Amerikalı eski bir askeri yetkili, 63 yıl önce ABD’nin New Mexico eyaletindeki Roswell askeri üssü yakınlarına düşen cismin içinde uzaylı cesetleri de bulunan bir UFO olduğunu ve bunların Amerikan ordusu tarafından gizlendiğini ölüm döşeğinde itiraf etti. O dönemde üssün halkla ilişkiler subayı olan ve 2008 yılında ölen Teğmen Walter Haut, ölümünden sonra açılmak üzere yazdığı mektupta, ABD ordusunun birçok teknolojiyi bu "kazada" ele geçen dünya dışı uzay mekiğinden aldığını iddia etti..
şimdi bişi derdimde ban yemiyim uzaylı diye bişi olsa bu çoktan bilinirdi...
Dünya uzayda yer alan bir gezegen. Haliyle bizde Uzaylı bir varlığız.
Ama bana görede canlılar var fakat bizden zeki değiller, eğer öyle uçan daireleri olsa çıkar gelirlerdi. Çoğu kez izlediğin uzay yolu,ufo gibi etmenler sadece rant elde etmek ve gündem tutabilmek içindir.
orası öyle hatta kesinlikle öyle.. ama bu amerikalılar çok *iç lik yapıyolar... bütün dünyanın dikkatini üzerlerine çekmeye çalışıyolar.. zenci pislikler!!
quote:
Orijinalden alıntı: Cihad Emre
şimdi bişi derdimde ban yemiyim uzaylı diye bişi olsa bu çoktan bilinirdi...
sen amerika olsan acıklarmıdın?
sadece amerikada olan bişi değil.. o yüzden açıklayabilirdim.. farkındaysanız bu olayların bir çoğu amerikanın başının altından çıkıyo... uzaylılar amerikalıları seviyo galiba
rusyada da oldu olaylar evet. hatta bunlardan bazıları kendi yaptıkları ufo lar
Uzaylıyla birebir sevişen arkadaşım var.
fake bunlar kardeşim fake... bak fotoğrafta kütahya porseleen yazıyoo...
bnmde bi uzaylı yiğenim var.. her gün atmosfer dışına çiş'e götürüyorum dünyada yapamıyo zavallı
tabiki uzayda bizden başka varlıklar var, mesela melekler...
meleklere bişi diyen yok zaten.. biz canlı varlık diyoruz... varolduklarını bilmediğimiz bizim gibi aklı olan varlıklar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme