Şimdi Ara

dünya kupasını alan türkiye olsaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şimdiye çoktan elimizde bayraklar , arabanın camına oturmuş bir vaziyette , Türkiye tezahüratları atarak caddelerde konvoy oluşturmuştuk
  • zor değildi oysa ki
  • Yarın haberlerdede Balkonda dururken Maganda'nın ateşine kurban gitti denilen bir çok insan olabilirdi mesela...
  • Ağlaya ağlaya sokağa çıkardım sonra arkadaşlarla karşıyaka giden bi arabaya atlardık tanımasakta alırlardi izmirde yaşıyorum sonra karşıyakada sabaha kadar marşlar eğlenceler oh hayali bile güzel be..
  • ölmeden görsem süper olur. şu turnuvaya katılsak çok iyi iş yapardık ya. hele şu almanyayı yenmemizi o kadar çok istiyorumki
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxcddn

Yarın haberlerdede Balkonda dururken Maganda'nın ateşine kurban gitti denilen bir çok insan olabilirdi mesela...

10+ kişi olacağı kesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cama çıkıp çılgınlar gibi bağırır sonra avaz avaz vuvuzela çalardım.Sonra arabaya binip mehter marşını açarak cadde cadde fetih yapardım
  • Ağlamayacak olan şöyle beri gelsin falan...
  • Sokağa çıkar bağırırdım lan çok fena hayallerim var :D
  • evet sayın seyirciler dünya kupası sevincinin verdiği derin mutluluğun ardından yine magandalar elini kana buladı 100 ağır yaralı 20 yaralı olmak üzere toplam 120 kişi öldü.bir diğer haber ise konvoy halinde büyük sevinç gösterileriyle sokaklara dökülen insanlar arasında trafikte çıkan tartışma sonucu döner bıçakları çekildi.10 ölü 40 yaralı ayrıca bir kişide durumu ağır durumdadır.ayrıca taksim meydanında dünya kupası sevinç gösterileri sonucunda 10 yabancı turiste gece 01.00 sularında güpegündüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından el ile tecavüze uğradılar.avrupa birliği bu gelişme üzerine türkiyeye komisyon yolladı.
    gündemden ve bizden ayrılmayın ayık olun sayın seyirciler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_d20 -- 12 Temmuz 2010; 0:47:39 >

• 10 kişi arabanın camından düştü 20 kişi balkonda öldü 2000 kişinin kulak zarı korna yüzünden patladı gibi haberler olurdu.
  • ya iyi güzel yazmışsınız da bizim milli takım daha katılamadı bile, katılsaydık da en fazla gruptan çıkardık bu futbolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: canus

10 kişi arabanın camından düştü 20 kişi balkonda öldü 2000 kişinin kulak zarı korna yüzünden patladı gibi haberler olurdu.

+1905

• Kafadan 100 kişi ölürdü...
  • Haberinize ediyim abi bi susun ya . Siz böyle yazınca ne oluyor ? Millet ağlarım şunu yaparım diyor güzel şeyler yazıyor siz ne diyosunuz . Bunları yazcağına yapmasan nasıl olur ? İnsanımız değişmiş.
  • neyse beyler siz en iyisi final maçının oynancağı stada bomba koyun da toptan herkes ölsün ulan yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

Kafadan 100 kişi ölürdü...

Headshot yani ?
  • şu sumuğunu sil bi ya,pis herif.
  • yakardım kendimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.