Şimdi Ara

DÜNYA KUPASI AÇILIŞ TÖRENİ 15:05

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Umarım HD olarak açılış törenini izleyebiliriz. Yayın akışı hakkında pek bir bilgiye ulaşamadım.

• Büyük ihtimal izleyeceğiz..Hd +aile paketi varsa izlersiniz.Normalini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 11 Haziran 2010; 12:46:47 >
  • Görüntüler muhteşem. Adamın biri çıkıp bas bas barıyo...
  • TRT HD'de süper görüntüler var gerçekten. Teşekkürler TRT, Teşekkürler Teledünya
  • Yuh be, biz hala şifreleme sistemleri ile uğraşalım adamlar kupaya ev sahipliği yapıyorlar. Şu görsel şölene bak. Stada bir Afrikaya ait hayvanları sokmadıkları kaldı. Belki o da olacak
  • Herkese hayırlı dünya kupaları :) Ah Türkiye ah var ya kesin final oynardık yine. Avrupa kupasındaki heyacan gırtlakta kaldı.
  • Arkadaşlar TRT HD de bir sinyal sorunu var sanırım.Görüntü gidip gidip geliyor.Diğer kanallarımda hiçbir problem yok.Sadece TRT HD'de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Arkadaşlar TRT HD de bir sinyal sorunu var sanırım.Görüntü gidip gidip geliyor.Diğer kanallarımda hiçbir problem yok.Sadece TRT HD'de var.

Sıkıntı yok. Eğer bulunduğun yerde yağış varsa belki ondandır sıkıntı. Olmadı uyduya ince ayar şart.
  • quote:

Arkadaşlar TRT HD de bir sinyal sorunu var sanırım.Görüntü gidip gidip geliyor.Diğer kanallarımda hiçbir problem yok.Sadece TRT HD'de var.

bende de sinyal sorunu oldu gitti geldi şu anda sorun yok bu arada ses bayağa bi önden geliyor farkındamısınız?
  • Görüntü şahane. D-smarttan iyi hd yayın kalitesi var aferin TRT. Şampiyonlar liginden güzel görüntü...
  • @invisible

bu ses olayı yayının çok uzak yerden yapılması ile ilgilimi?
  • Evet. bariz ses hatası yok anlatım biraz hatta çok çok az ileride. Topa vuruş ve hakemden sesi anında alabiliyoruz gibi geldi. Bu arada beynim koptu seyircilerin sireninden.
  • aynen ya one ses öyle kafam şişti neredeyse
  • O ne sesti beee..Başım ağrıdı..1.yarı mexica iyiydi.2. yarı G.Afrika.
    G.Afrika bayağı kaçırdı.

Görüntüler gerçekten çok netti.TRT HD İle atak yaptı.Teşekkürler TRT...
  • Vallahi görüntü kalitesi süper. Çok beğendim. Ama başlayacam şu "vuvuzela"lara. zort zort kafamız ütülendi. Helal TRTye, D-smart'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Sıkıntı yok. Eğer bulunduğun yerde yağış varsa belki ondandır sıkıntı. Olmadı uyduya ince ayar şart.

Dün tam maç başlarken sorun düzeldi.Bir sıkıntı yok şu ana kadar.Görüntü muhteşem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.