Şimdi Ara

DÜNYA KLASİKLERİNİ EN İYİ ÇEVİREN YAYINEVİ VE ÇEVİRMEN YAZARLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
17.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dünya klasiklerini toplamaya başlıyorum en iyi çeviriyi yapan yayınevleri yada çevirmenler kimlerdir?Ona göre bende eserleri toplamak istiyorum.

• Türkiye İş bankası ve Candan şaşma. Can biraz kazık atar yalnız belirteyim.İş bankası en iyidir bence. Yky'da düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

Türkiye İş bankası ve Candan şaşma. Can biraz kazık atar yalnız belirteyim.İş bankası en iyidir bence. Yky'da düşünülebilir.

Can yayınlarında d&r larda suan kıtaplar 5 lıra kardes dunya klasıklerıde buna dhılmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: therionboy

quote:

Türkiye İş bankası ve Candan şaşma. Can biraz kazık atar yalnız belirteyim.İş bankası en iyidir bence. Yky'da düşünülebilir.

Can yayınlarında d&r larda suan kıtaplar 5 lıra kardes dunya klasıklerıde buna dhılmıdır acaba?

O kampanya az miktarda kitap icin gecerli yani dahil degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

quote:

quote:

O kampanya az miktarda kitap icin gecerli yani dahil degil.

Engin yayıncılığa ait takasla eliıme bı suru klasık gectı ama okumadan once bılşmek ıstıyorum.Engın yayıncılıgı duyan varmıdır nasıldır cevırılerı

• Dünya klasiikleri diye bütün düşünmek bence yanlış. Farklı diller, farklı kültürler yani farklı mütercimler gerekir.
    Diğerlerini çok iyi bilmiyorum fakat konu Rus klasikleri ise İletişim Yayınları'nı tek geçerim. Tabi ki Ergin ALTAY çevirisi ile.
  • Çevirileri sağlam olan yayınevleri

İletişim
    Can
    Türkiye iş bankası yayınları hasan ali yücel klasikleri
    YKY kazım taşkent klasikleri
    ve Cem yayınları.

Can ile iletişim pahalı. iş bankası ile yky diğer ikisine göre biraz daha ucuz . bulabilirsen de cem yayınları aralarında en ucuz diyebilirim.
    Seri anlamında en iyi giden şu an iş bankası 200 kitap ya da daha fazlası olabilir. Dizilince görünümleri de oldukça hoş duruyor.
    Kağıt kalitesi anlamında da yky kazım taşkent. gerçekten çok kaliteli basmışlar. Seçtikleri eserler de oldukça önemli eserler. Don kişot,ulysses falan ykyde .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden Engin ve Cem yayınları vardı. Sahaflarda buldukça alırım ben, gözüne çarparsa kaçırma derim.
  • Yayınevi olarak İş Bankası
    Çevirmen Mazlum Beyhan, Nihal Yalaza Taluy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jules verne in tum serısı ve charles dıckens ın tum kıtaplarını toplamaya karar verdım oncelıkle,
    ondan sonra dıgerlerıne bakıcam.
    yapı kredı yayınları ve dogan yayından toplamayı dusunuyorum kıtapları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

quote:

jules verne in tum serısı ve charles dıckens ın tum kıtaplarını toplamaya karar verdım oncelıkle,
    ondan sonra dıgerlerıne bakıcam.
    yapı kredı yayınları ve dogan yayından toplamayı dusunuyorum kıtapları.

Rus klasiklerini öneririm Charles Dickensa göre daha akıcılar.Dostoyevski özellikle muhteşem bir yazar.

rus edebıyatıda lıstemde ama ozellıkle bu 2 yazar oneclıgım.
  • Can candır

• quote:

Verilebilecek en iyi cevap belki de.bordo siyah da iyidir hem ucuzdur da

• Çevirmen olarak birçok kitabımda Selim Yeniçeri'yi görüyorum.
  • Germinal'i Oda Yayınlarından mı İş Bankası Yayınlarından mı almalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin

Germinal'i Oda Yayınlarından mı İş Bankası Yayınlarından mı almalıyım?

İş bankasından alın

Dünya Klasiklerinde; İş Bankası, İthaki, Engin ve Can yayınlarından şaşmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 20 Mayıs 2013; 13:40:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin

Germinal'i Oda Yayınlarından mı İş Bankası Yayınlarından mı almalıyım?

germinali okuyorum şuan kardeş oyle bı baskı varkı saydıgın yayınevlerı belkıde yoktu oz amanlar yada beyazıtta sahaftı:)
    evde bakar soylerım
  • Dünya klasikleri ve Modern klasiklerde İletişim yayınlarını tek geçerim.. Kundera, James Joyce, Virgina Woolf gibi yazarlarida orda bulabilirsin. Oblomov'un yazari kimdi hatırlamıyorum oda iletişimden çıkıyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya klasikleri için İş Bankası Yayınları; Hasan Ali Yücel klasikler dizisi gerçekten iyi.
  • Yapı Kredi ve Türkiye İş Bankası yayınları candır. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.