Şimdi Ara

Dunya klasikleri hakkinda bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su aralar dunya klasiklerini okumayi istiyorum.Birsey dikkatimi cekti.Ornegin sefiller kitabina bir sitede baktim sayfa sayisi farkli,baska sitede baktim sayfa sayisi farkli.Bunu en az 3 eserde gordum.Hangisinin orjinal halde oldugunu anlamadim.Yardimci olursaniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu çeviri farkından kaynaklanır Tabi yazı fontu sayfa boyu gibi faktörlerde değişken olabilir Genelde sayfa sayısı fazla olan daha iyi çeviridir Kitabı seçerken çevirmene yayınevine ve en önemlisi öğrenebilirsen çevirinin tam metinden yapılmış olmasına dikkat edersen doğru seçimler yaparsın
  • Can, İş Bankası, İletişim, bu yayınevlerinden almaya çalış, en iyisi bunlar.

• emolity kullanıcısına yanıt
    Sefiller i İletişimden aldım çevirmeni iyi deniyorr zaten İletişim ve İş bankası klasiklerde herkesin gözü kapalı güvenebiliceği iki yayınevi,sefiller i henüz basmadı iş bankası.Ayrıca ötüken neşriyatta var 3 cilt ve ciltli fakat fiyatı biraz pahalı geldi bana iletişim den aldım.Hoş sonra pişman olmadım da değil fuarda 50 tl ydi 3 cildi.
  • Tesekkurler arkadaslar..Onerilerinizi dikkate alacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mugarr

Can, İş Bankası, İletişim, bu yayınevlerinden almaya çalış, en iyisi bunlar.

+1

Bu yayınevleri iyidir klasikler konusunda.

• http://www.hepsiburada.com/liste/sefiller-tam-metin-3-cilt-takim/productDetails.aspx?productId=kotuken79495&categoryId=1501704

Sefiller'in orjinali budur. Genelde sayfa sayısı çok olanlar, eserlerin tam metnini oluştururlar. O yüzden daha avantajlıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bileklikler hakkinda sorum var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.