Şimdi Ara

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
0
Favori
15.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bringmethehorizon

Beynimi kullanıyorum.Azcık sizde kullansanız.

BEYİN BEDAVA!
  • dünya barisinı destekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

dünya barisinı destekliyorum

Tamam sensin
  • Bİ UZAY FİLMİNDE AYDAN SÜPERGEYLE TOPRAK GETİRİOLARDI İLK BAŞTA BENDE SENİN GİBİ DŞÜNMEYE BAŞLAMIŞTIM PİSKOLAJİM BOZULMUŞTU BUNU HER DÜŞÜNDÜĞÜMDE DİNDİN ÇIKTIĞIMI SANIYORDUM VE SÜREKLİ KELİMEYİ ŞEHADET GETİRİODUM SONRA YİNE BEN NEYİ DÜŞÜNMÜCEKTİM DİYE Bİ İÇ SES GELİYORDU BEYNİMDEN SONRA BEN YİNE BUNU DÜŞÜNÜYORDUM SONRA ETREFIMDAKİ HERKESE MONTUMUN İÇİNDEN NAH YAPMAYA BAŞLADIM YAVAŞ YAVAŞ BU KOLTUKTA YÜZÜSTÜ YATMALARA KADAR GİTTİ SONUNDA İNSANLAR BENİM TUHAF BİR ELF OLDUĞU VE BÜYÜ GÜÇLERİMİN OLDUĞUNA İNANMIYORLARDI AMA BEN MONTUMUN ALTINDAN ONLARA GÖREMEYECEĞİ BÜYÜLER YAPIYORDUM YOLDA YÜRÜKEN ONLARIN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIP KAFAMI YANIMDAN GEÇENE KADAR ADAMIN SURATINDA SANKİ BİR ÇAMUR VARMIŞ GİBİ BAKMAYA DEVAM ETMİŞTİM.ACABA BEN NEYİ YANLIŞ YAPMIŞTIM BU BEYNİMİ ALIP GÖTÜRMÜŞTÜ BU DÜŞÜNCE ARTIK DUALARIMDA ALLAHIM NE OLUR Bİ RENAULT MEGANEMİS OLSUN DİYE DUALAR ETMEYE BAŞLAMIŞTIM AMA SONRA FİKRİM DEĞİŞMİŞTİ HONDA CİVİC OLMUŞTU ACABA DAHA ÖNCEDEN ETTİĞİM DUALAR SIFIRLANMIŞMIYDI YANİ FİKİR DEĞİŞTİRMEMELİMİYDİM BÜTÜN BU DÜŞÜNCELERİMİ DEĞİŞTİREN CVP 6 YAŞINDA GÖRDÜĞÜM RÜYA İLE ÇÖZÜMLENMİŞ 10 YAŞINDA SORUMUN CVBINI BULUNCA BÜYÜYE SON VERMİŞTİM RÜYA VE YANLIŞ YAPTIĞIM ŞEY SUYDU ARTIK BANYODA KÜVETE VE KALORİFER DAİRESİNDEKİ KİRACILARIN EŞYALARINA İŞEMEMELİYDİM . FİLMDEKİ HATA İSE ŞUYDU AYDA ATMOSFER YOKTU VE O TOPRAĞI SÜPÜRGEYLE ÇEKEMESLERDİ 10 YAŞINDA BENDE NORMAL BİR ÇOCUK OLMUŞTUM TAKİ KADINLAR HAMAMINDA ANNEME BABASINIDA GETİRSEYDİN DENİLENE KADAR ARTIK BÜYÜYE GERİ DÖNME VAKTİM GELMİŞTİ .........

BU YAZI (379) SNYEDE YAZILMIŞTIR

DOSTUM BENCE SENDE UYGUN YAŞA GELİNCE RÜYA YOLUYLA GERÇEK CVPLARI BULACAKSIN

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt

• quote:

Big bang olduğunda sen varmıydında amerikan üssünü görebildin.Arkadaşlar ay dediğimiz uydu son 150 yılda görülmeye başlamıştır.150 yıl önce nasalı bilim adamları tarafından dünyanın manyetik alanını kullanarak boyut transferini başarıyla gerçekleştirmiş bi grup kaçık bilimadamı'dır.Amaçları ozonu delip uzaydan dünyaya mikrop kaçmasını sağlamaktır.

E be arkadaşım eğer ay bundan 150'yıl önce olmasaydı Hz.Muhammed (s.a.v.)'in ayı ikiye bölmesi gerçekleşebilir miydi? Geçiniz.

“Saat yakınlaştı ve Ay yarıldı.
    Onlar bir ayet görseler, sırt çevirirler ve: “Süregelen bir büyüdür” derler.
    Yalanladılar ve kendi hevalarına uydular; oysa her iş ‘sonunda kendi amacına varıp karar kılacaktır.’” (Kamer Suresi, 1–3)

EDİT: Alıntı eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 5 Kasım 2010; 15:09:24 >

• belkide evren dünyanı etrafında hareket ediyor, dönüyor ama çok büyük olduğu için biz anlamıyoruz bu durumda adam haklı beyler, işlemi yapmış koymuş işte kafanız çalışıyosa çözün
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: base

dünya dönmüyoda bu gece gündüz olayı nasıl oluyo

Dünya'nın üstüne branda çekiliyormuş.

Arkadaş o branda olayı benim esprim niye çalıyorsn git kendine yeni bi espri bul

Farketmedin sanırım. Miş eki kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memcho

Bence bilim adamı değil nebiliiim adamı

YOK YOK bilim ADAMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilinmezlik

quote:

Orijinalden alıntı: memcho

Bence bilim adamı değil nebiliiim adamı

YOK YOK bilim ADAMI

Bence nickinin adamı
  • Aslında dünya denen bir yer yok
  • eğer dediğin gibi karadelik güneşin ışınlarını çekseydi ve o 12 saatte güneş ışın yollayamasaydı, o 12 saat dünyanın heryeri karanlık olurdu.Dediğin gibi dünya dönümorsa da sadece dünyanın bir kısmı aydınlık olurdu diğer kısım sürekli karanlık olurdu.Ayrıca 21 haziranda kuzey kutbunda gece yaşanmaz.Yani teorin yalnış.
    Ayrıca o dalgalar yüzünden görüntüsü engellenmiyor geminin, dediğin gibi olsa gemide kimse güvertede oturamazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 5 Kasım 2010; 22:39:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuRat.exe

dünya dönse nolur dönmese nolur banane benim karnimi doyurmuyor

• 150 yıl önce ay yoktu diyorsun. Hicri takvim neye göre yapılmış o zaman ?
  • adamın yptigi hesaplar sonucu biraz kacık oldugunu anlamayan varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

belki newton Elmanın Düştügü tarafa dogru yürüyordu nerden biliyorsun ?

Dünya Kesinlikle Dönmüyor Teorisi Resimle kanıt

Abi, peki Newton'un o an yürüdüğüyle ilgili bir belgen var mı elinde?
  • Adam haklı beyler. Formülü ben de çözdüm 2 defa da sağlamasını yaptım doğru çıkıyor. Ben inandım yani aklı olan inanır. Bunlar kimin işi? İsrail. Arkasında kim var? Amerika.

Hala bilimsel olduğu iddia edilen kanıtlar sunmaya çalışıyorsunuz, adam başta dedi zaten bunlar hep Amerika'nın uydurmaları.

Arkadaş düşüncelerini resimlerle de desteklemiş ve kanıtlamış. Artık inanmıyorsanız ne diyeyim, kendinizi kandırın...
  • quote:

Dedem isviçre göçmeni

Tamam o zaman isviçre ha şunu baştan söyleseydein be abicim
  • Dünya dönmez
  • Doru veya yanlış bişeyler kovalıo bu arkadaş tebrikler.Ayrıca baya paint terk var aramızda sadwq :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: knuckles_kg

Doru veya yanlış bişeyler kovalıo bu arkadaş tebrikler.Ayrıca baya paint terk var aramızda sadwq :D

kuyruğunu kovalıyo gibi geldi nedense
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.