Şimdi Ara

Dünya Efsanelerinden Biri Daha: *aAa*KabaL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=KC4LkmfLqHY&eurl=http://www.frmtr.com/counter-strike-online/1553106-dunya-efsanelerinden-biri-daha-aaa-kabal.html]

• qercekten ii oyuncu.bi topicte daha weriLmişti kabaLın wıdeosu.
  • kabal bana kalırsa dünyanın [tanınmış] en iyi oynuncusudur
  • cok iyi oynuyo
  • arkadaşlar artık aAa yalan oldu artık sk ve fnatic clanları war artık. kabalın yerini çok dha iyi oyuncular doldurdu
  • dünaynın en iyi cs oyuncusu Pur3 * K1ppa bana göre youtubede videoları wardı hatırlamıyorum adam elinde eagle 14hp ile 7 adam wuruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuickPlay

dünaynın en iyi cs oyuncusu Pur3 * K1ppa bana göre youtubede videoları wardı hatırlamıyorum adam elinde eagle 14hp ile 7 adam wuruyor

önemli olan sadece adam vurmak değildir.strateji ve doğru yerde bulunma önemlidir.bu 2sini yapabilen oyuncu ztn adamları kolayca vurur...

konudan sapmayayım;bence en iyi player SK | Potti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBJ_23 -- 17 Şubat 2008; 21:01:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

lamer

• adam konusturmus
  • poF.
  • quote:

dünaynın en iyi cs oyuncusu Pur3 * K1ppa bana göre youtubede videoları wardı hatırlamıyorum adam elinde eagle 14hp ile 7 adam wuruyor

ilk kez duydum hemen bakıyorum..

bi de en iyi Türk oyuncu kim ya
  • YUHHH ADAM ÇOŞTURUYORR arkadaşlar siz bide youtubeden X3 Morgan yazın ve izleyin adam MANYAKKK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURDER4LİFE -- 18 Şubat 2008; 10:00:07 >
  • Youtube'ye videosunu vermeyip de güzel oynayan çok var . ( Mesela ben [ Hakkaten güzel oynarım ] )
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr

quote:

ilk kez duydum hemen bakıyorum..

bi de en iyi Türk oyuncu kim ya

En iyi Türk oyuncu mouz.GeForce.Jhonny R. olabilir . Böyle birisiydi . Kabal ile beraber video koymuş youtube'ye . GeForce abimin arkadaşı gerçekten ( Geforce kabal'ın arkadaşı . Abim de Geforce'un arkadaşı )

• iLk Defa Görüyorum ama sağLam oynuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Nobody_

Youtube'ye videosunu vermeyip de güzel oynayan çok var . ( Mesela ben [ Hakkaten güzel oynarım ] )

kardeş adın Ege değil di mi
  • Ksharp cok guzel oyuncudur.Dunyanin en iyi awp kullanan ismidir kendisi.
  • be neo'yu daha çok beğeniyorum , stili ve glock 18'i awpden etkili kullanmasını ... youtube'da Neo CS diye aratın çıkar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.