Şimdi Ara

0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0QF65S4F1 -- 19 Mayıs 2022; 8:56:1 >

Biride çıkıp farklı bir şey söylesin kafa yoralım.

Bu varlıklar neden insanlarla meşgul?
    İnsanlarla meşgul olduğunu nereden çıkardınız?
    Başka işi gücü yok mu bunların?
    Daha onlarca soru ekleyebilirim. Açınızı genişletin.
  • Gerçekten var olup olmadıklarını bilemem de 1871 yılında İngiltere'de yaşanan bir olay üzerine zamanın astronomiyle ilgilenen bilim insanları tarafından bu fenomen yakın takibe alınmış. Yaşanan olayı özetle, bir insanın zaman içinde yolculuk yapmasıyla ilgiliydi. Sir Arthurbi Gass adında bir zengin, lordlar kamarası adlı ayrıcalıklı insanların bulunduğu ancak ve ancak içeriden birilerinin davetiyle dışarıdan alımların gerçekleştiği nezih/elit sohbet ortamında günlük konuşmasını yaparken adamın birine ben aslında 2023'ten geliyorum demesiyle olay başlamıştır. Şimdi kimsenin bu insanın dediğini takmaması söz konusu olamazdı öyle bir mekanda, bu davranış kişiye hakaret sayılır ve ihracına neden olurdu gruptan. Ancak kimse inanamamıştır Sir'e, soru sormaya başlamışlar ingiltere nasıldı üstadım o dönemde, kraliçe kim olmuştu vs şeklinde. Sir Arthur'un verdiği cevap karşında herkesin nutku tutulmuş, İngilitere'yi falan bilemem de Bor adında muhteşem bir maden çıkartıyordu Türkiye adında bi ülke. başlarında uzun boylu bir dünya liderle beraber tüm dünya önlerinde eğiliyordu. Sir Arthurbi Gass o günden sonra kayıplara karışmış

Gerçek bir hikayedir google'dan bakabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ciddi ciddi okuyordum. Güldürdünüz teşekkürler. Konuyu siyasete veya benzeri bir yere çekmek istemiyorum. Gerçi olayın özünde bir parçada olsa bu konular yatıyor ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0QF65S4F1 -- 5 Aralık 2016; 19:23:26 >
  • 4.5 milyardir bizim gezegenimiz var. Insanlarin varolusuna baslangicina gelmiyorum hic. Diger gezegenlerde baska canlilar var ve muhtemelen bizden daha yuksek teknolojiye sahipler ve gucluler. Ama sundanda eminimki bizden zayiflari ve yalnizca gezegenleri birkac milyon yildir var olan canlilarda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.